Verslag Feyenoord Rotterdam – VVV-Venlo 1-0

DSC01250Driekwart van de wedstrijd de betere ploeg zijn en toch weer verliezen. Zoals al vaker dit seizoen, dus geen toeval meer. Daar waar de stand 0-3 op het bord gerechtvaardigd was geweest scoort Pelle uit een halve kans voor de Rotterdammers.

VVV had een optisch veldoverwicht en combineerde naar behoren. Er lag enorm veel ruimte achterin bij Feyenoord maar Lokhoff brengt de beste VVV speler van vorige week, Yannick Wildschut, weer pas bij een achterstand.

Dit terwijl Cullen en Maguire er al lang doorheen zaten. Weg ruimte, omdat Feyenoord na de voorsprong niet meer echt aandrong.

Trainer Ton Lokhoff had zich weer eens iets laten invallen. Deze keer van Haaren in plaats van Ramstein en Cullen in plaats van Wildschut in de basisopstelling. VVV creeerde 3 enorme kansen waarvan de kans van Ricky van Haaren had moeten zitten. Feyenoord speelde een zeer matige partij en een verrassing had zeker tot de mogelijkheden behoord.

Opvallend dat er via de rechterkant van Feyenoord keer op keer een voorzet mocht worden gegeven via Ruben Schaken. Lewakabessy hem geen strobreed in de weg wilde leggen terwijl aan de andere kant Guus Joppen zowel Boetius als Cisse in zijn zak had en er bovenop zat.

VVV combineerde vrij gemakkelijk gedurende de eerste 70 minuten maar kwam voorin snelheid en stootkracht  te kort om het af te maken. De spelers hebben hun best gedaan maar als je als coach bepaalde zaken niet ziet dan houdt het heel snel op.

De zoveelste onnodige nederlaag dit seizoen.

Maenpaa 7: Keepte een goede partij. Stond bij het tegendoelpunt net te ver voor zijn doel.

Joppen 8: speelde een puike partij zowel verdedigend als aanvallend.

Roseler 6,5: Degelijk partij van hem.

Seip 6: Liet Pelle twee keer voor zich komen waaronder het doelpunt.

Lewakabessy 2: Schaken mocht voorzetten zoveel als hij wilde. Staat laatste minuut wat te dollen met Pelle terwijl je achterstaat. Ongelooflijk! Bang om een tegenstander eens aan te pakken. Wat een drama deze verdediger.

Van Haaren 6: Verdeelde het spel goed maar de enorme kans had ie moeten maken.

Rado 6,5: Werkte hard en doorzag de aanvallen van Feyenoord goed.

Turk 7: Beste middenvelder vooral technisch gezien. Komt langzaam weer in vorm.

Maguire 6; Combineerde goed mee maar zijn gebrek aan snelheid breekt hem elke week op.

Linssen 5: Gaat steeds vaker voor eigen succes en dat gaat hem opbreken.

Cullen 5: Werkte hard en dat was het dan ook. Had veel eerder gewisseld moeten worden.

Wildschut 6: Vorige week de beste speler en weer in vorm aan het geraken werd gepasseerd (waarom?) en werd weer veel te laat gebracht.

Yuki 5,5: Kon niet veel veranderen aan het spel.

Bergkamp 6: Brengt veel meer dreiging door zijn postuur dan Cullen. Werkt zich een ongeluk als hij invalt. Verdient een basisplaats mocht Nwofor er weer niet bij zijn.

Lokhoff 4: Deze trainer is op geen logica te betrappen. Wildschut raakt weer in vorm en wordt gepasseerd. Lewakabessy wordt door iedere rechtsbuiten voorbij gelopen maar stelt hij wekelijks op.

Nwofor traint met alles mee maar wordt niet opgesteld. Reijmerink speelt wekelijks zijn partijtje op de maandagavond maar wordt geen gebruik van gemaakt.

Leave a Reply