Verslag VVV-Venlo – FC Den Bosch 3-0

Hoe een wedstrijd kan kantelen werd vanavond duidelijk bij de wedstrijd VVV-Venlo – FC Den Bosch. Daar waar de eerste helft gelijk opgaand was, bleek VVV-Venlo heer en meester in de tweede helft. De eerste helft was nauwelijks om aan te zien. De VVV spelers lieten Den Bosch vrolijk combineren. De meeste Venlose spelers stonden erbij en keken er naar. Enkele kleine kansen kreeg de ploeg van Ruud Kaiser maar de afwerking was beneden de maat. De Venlonaren stelde daar twee kansen tegenover. Maar zelfzuchtigheid van vooral de spitsen was er mede de oorzaak van dat de 0-0 ruststand op het bord stond.

In de rust veranderde trainer Rene Trost de opstelling. De falende Randy Wolters werd gewisseld voor Jeffrey Altheer die als verdedigende middenvelder kwam te spelen. Hierdoor schoof Yuki naar de linksbuiten plaats. De Venlonaren konden hierdoor meer druk naar voren zetten en waren hierdoor constant op de helft van de tegenstander te vinden. FC Den Bosch kwam amper nog over de helft. Het was een kwestie van tijd dat de Venlonaren zouden gaan scoren.

Toch viel de openingstreffer nog geheel onverwachts. Jules Reijmerink, die tot dan toe een ongelukkig wedstrijd had gespeeld, kreeg een zee van ruimte aan de rechterflank en benutte deze gelegenheid voor de bevrijdende 1-0 binnen te schieten. Den Bosch reageerde meteen door nog een spits te brengen. Grote kansen kreeg Den Bosch echter niet. VVV benutte de ruimte die ontstond en liep geflatteerd uit naar een 3-0 zege door doelpunten van Balkesteijn en Yuki.

Al met al geen beste eerste helft van de Venlose ploeg. Gelukkig werd in de tweede helft de zaken recht gezet. Over de uitslag zal men zeker tevreden zijn, zeker gezien de resultaten van het grootste deel van de concurrentie. Maar over het vertoonde spel kan en mag men niet tevreden zijn.

 

Wintjes 6,5: Leek af en toe wat onzeker maar kweet zich als vervanger van Mäenpää toch redelijk goed van zijn taak.

Joppen 6: Speelde een degelijke partij. Al is Guus nog niet in de vorm van vorig seizoen.

Post 8,5: Hij speelde een beresterke partij. Controleerde achterin en probeerde mee op te komen. Toch hoort hij thuis op het middenveld om daar de boel aan te sturen maar vooral aan te jagen.

Balkesteijn 6: Speelde degelijk maar opbouwend zwak. Mist de kwaliteiten om in te schuiven.

Fleuren 5,5: Niels is dit seizoen nog niet in zijn beste doen. Kan beter. Mag korter dekken.

Yuki 6: Wat hij de eerste helft aan het doen was zullen veel mensen niet begrepen hebben. Braziliaanse trucjes die elke keer mislukte, afgewisseld met paar mooie steekballen. Kwam in de tweede helft op de flank beter tot zijn recht.

Türk 6: Werkte heel hard, maar verstopte zich de eerste helft te veel. Kwam in de tweede helft beter in zijn spel na inbrengen van Altheer.

Kruijsen 6: Heel hard gewerkt, paar goede onderscheppingen bij aanvallen van Den Bosch. Was eerste helft enige speler die de bal opeiste. Tweede helft kwam hij in de schaduw van Altheer en Türk te spelen.

Wolters 4: Heeft een sublieme techniek maar is veel te veel op eigen succes uit. Moet het simpeler houden dan heeft zijn spel veel meer effect.

Rajcomar 5: Speelde een ongelukkige wedstrijd. Dit lag niet alleen aan hem. Heeft weinig tot geen ondersteuning. Toch mag van een spits meer balvastigheid geëist worden. De enige kans die hij in de eerste helft kreeg joeg hij huizenhoog over.

Reijmerink 5: Jules heeft snelheid en dreiging maar maakt daar veel te weinig gebruik van. Er lijkt een last op zijn schouders te rusten door de handelswijze van Lokhoff vorig seizoen. Zijn zelfvertrouwen moet groeien dan kan Jules eindelijk laten zien wat hij echt in zijn mars heeft. Was vanavond rijp voor een wissel. Beloonde het vertrouwen van de trainer met de openingstreffer.

Altheer 7,5: Speelde een prima pot de tweede helft. Door hem kreeg VVV het middenveld in handen zodat er meer druk op het doel van de tegenstander kwam.

Gijzen 7: Viel erg overtuigend in met zijn fluwelen traptechniek. Bereidde 2 doelpunten voor door prima passes.

De Kogel 7: Aan Leon merk je dat hij heel graag wil. Hij is gemotiveerd en neemt hierdoor de rest van het team op sleeptouw. De verdedigers van Den Bosch kwam handen en voeten te kort om hem af te stoppen. Had een doelpunt verdiend.

Trost 7: Moet zich eerste helft ook hebben afgevraagd waar sommige spelers mee bezig waren. Een trainer die maatregelen durft te nemen waardoor het team beter gaat spelen. Geeft spelers vertrouwen dat zich dan ook terug betaald.

 

 

77 Responses

 1. tulipanes

  ik vond het wel een aardige wedstrijd, met name de tweede helft. als we zaterdag nog weten te winnen van die schapenkoppen pakken we misschien al meteen de periode titel.
  forza venlo!

   1. tulipanes

    volgensmij is de wedstrijd tegen fortuna de eerste wedstrijd van de tweede periode, dus nog 3 wedstrijden zo uit me hoofd.

 2. kenfen

  Volgens mij heb jij toch een andere wedstrijd gezien, ik vond Wintjes toch minimaal een 7 balkestein ook tevens leverde die enkele uitstekende dieptepasses af. Niels zat niet in de wedstrijd was vooral verdedigend erg zwak Ik vond het middenveld niet in balans waarbij Kruysen op zijn positie te weinig brengt en vaak te laat reageert
  Ik vond Rajcomar wel aardig ballen, heeft veel controle maar kreeg weinig steun van de flanken en opkomende mensen.
  Wolters was niet thuis en Joppen laat het verdedigende werk veel te veel over aan de middenvelder die voor hem staat
  met het inbrengen van Altheer ging het inderdaad stukken beter en kwam yuki ook beter aan het ballen. De Kogel is een hele grote aanwinst voor VVV die gaat er nog veel inleggen. Gijzen heeft een zeer goede balbehandeling en kan uitgroeien tot een type Remi Reinierse Al met al heeft VVV toch een aardige selectie (ook in de breedte) en alleen achterin zijn bij schorsingen, blessures wat aanvulling nodig Ammi zou een goede optie zijn is een man van de club met veel ervaring.
  Trost ook een aanwinst en genot te zien hoe hij coacht op de goede momenten.
  Ook de manier waarop hij het publiek bedankte hartverwarmend
  Voor de thuisblijvers, dit VVV verdient steun Kom naar de Koel er valt weer wat te beleven.

  1. Goodie

   Eens, Wintjes heeft me positief verrast. Sfeer wordt steeds beter. VVV zit voorin in een luxe positie. Rajcomar speelde redelijk tot goed, maar van keugelke kwam meer dreiging af.

 3. bruudje

  Een aardige wedstrijd??! Heb ik toch een andere wedstrijd gezien denk ik.
  De uitslag lijkt op een mooie overwinning, maar er is nog heel veel werk aan de winkel. Wintjens verving Maempa prima en Met Post, Altheer en de Kogel als lichtpuntjes was het verder zeer armoedig. Ik ben tevreden over het aantal punten maar ben bang dat je hele slechte wedstrijden niet kan blijven winnen…..

 4. Ievel Knievel

  Even voor alle criticasters: het spel mag dan niet altijd oogstrelend zijn, mentaal gezien is Trost gewoon een goede trainer. Wat realistischer. Daarnaast. Momenteel minst gepasseerde verdediging. Ik bedoel maar (en ik weet dat het seizoen nog lang duurt; ik zag dan ook aan het eind van de rit een plek binnen de top 6).

 5. Ruben

  Je vergeet het publiek een cijfer te geven. Dus hierbij: 5,4

  Tot aan de 1-0 werd er voortdurend gefloten, gezanikt en boe geroepen. Vooral Prince en Reimerink waren constant de gebeten hond. Wie denkt dat spelers beter gaan presteren van het feit dat ze bij elk balverlies worden uitgefloten hebben zelf waarschijnlijk nooit op een sportveld gestaan! Het meest ergerde ik me aan het moment dat Balkesteijn een bal terug speelde en werkelijk het hele stadion begon te fluiten. Zeer motiverend is dat…

  1. RuiverCity

   Ruben helemaal mee eens. Ik ergerde mij ook groen en geel aan die fluitconcerten. Het was zeker niet best de eerste 60/70 minuten maar STEUN de spelers dan in plaats van ze de grond in te boren.

  2. BakuBaku

   ‘Het meest ergerde ik me aan het moment dat Balkesteijn een bal terug speelde en werkelijk het hele stadion begon te fluiten. Zeer motiverend is dat…’

   Wat is daar demotiverend aan? Dat heet gewoon duidelijk maken wat wij verwachten in de Koel: geen angsthazen, maar gedurfd voetbal. Een volgende keer, wanneer een bal terug overbodig is, zal hij het ook niet meer doen (of in ieder geval overwegen om het niet te doen).
   Twee keer een goede crosspass van Balkestein gisteren. Er zit dus vooruitgang in.
   Trost zit op de goede weg om het positivisme weer terug te laten komen in de Koel.

   1. Ruben

    Wat daar demotiverend aan is? Dat hij straks niet eens meer eens risico in zijn passing durft te leggen want dan wordt hij door 4000 man uitgefloten.
    Of hij durft niet meer achteruit te spelen, want dan wordt hij uitgefloten.

    Soms moet je de bal wel achteruit spelen, ook al zal er heus wel een andere oplossing zijn. Den Bosch speelde op een gegeven moment met 11 man op hun eigen helft. Door de bal terug te spelen kun je de tegenstander uit zijn tent lokken en zo meer ruimte voor jezelf creëren. Liever een keer een bal terug op de keeper, dan blind naar voren en balverlies leiden!

   2. Goodie

    Sowieso, er was nog ongeveer ren half uur te spelen en het stond 0-0. Kijk als je een speler uitfluit die in de 90e minuut een bal terug speelt bij een achterstand kan ik me er nog wat bij in denken.

   3. Ievel Knievel

    Trost op weg om de spelers moed in te praten en supporters als jij, die het kennelijk ok vinden om spelers uit te fluiten, doen er alles om aan om dat eigenhandig weer teniet te doen, danku daarvoor. “Wat wij verwachten in de Koel….” Spreek de volgende keer eens namens jezelf (en in de ik-vorm). Ik verwacht niet zoveel.

  3. tulipanes

   welkom bij vvv, veel supports zijn azijnzeikers. ik erger me er ook kapot aan en ik fluit dan ook zelden tot nooit, omdat het vaak een negatief effect heeft. je helpt de spelers er niet echt mee. daarom is het meestal verstandiger om de ploeg te steunen ipv ze af te zeiken.

   1. Ruben

    Precies. De enige keren dat er gesloten moet worden is wanneer de scheids een fout begaat, of de tegenstander iets negatiefs doet. Is toch belachelijk dat je zowel de tegenstander, als je eigen elftal uitfluit!?

    Zal wel eens willen zien hoe die mensen reageren wanneer er bij hun op het werk ineens een groep mensen komt opdraven en als een stel beesten tekeer gaat zodra hij of zij een fout maakt.

 6. R.P

  Net zoals bij andere clubs heeft ook VVV veel “nep” fans…. mensen die het altijd beter weten/kunnen, maar nooit meer van hun leven gemaakt hebben dan van 08:00-17:00 een of ander lullig, niets zeggend baantje hebben. Dat zijn ook de mensen die bijna de hele wedstrijd lopen te fluiten en te schelden op spelers, maar als VVV vóór staat ineens vooraan staan te juichen en de volgende dag opscheppen hoe goed “ze” het wel niet gedaan hebben.

  gelukkig zijn er ook nog echte fans, die hun spelers door dik en dun steunen, ook als het ff minder gaat.

  1. Ben

   gelukkig zijn er ook nog echte fans, die hun spelers door dik en dun steunen, ook als het ff minder gaat.

   Dus, de echte fans zijn chef, baas of geslaagde zakenman?

 7. marcel

  over het verslag:

  in de rust greep trost in en wisselde de falende wolters.
  Het wisselbeleid had niets met de falende wolters te maken, maar het gegeven dat VVV wederom op het middenveld de tegenstander de wil niet op kon leggen. Yuki die wederom met veel balverlies (hakkie hier, hakkie daar) niet op zijn plek lijkt op het middenveld. De balans moest teruggebracht worden.
  beide factoren (yuki beter op de vleugel, en de overhand op het middenveld terugkrijgen waren de reden van de wissel).

  Wintjes leek onzeker.
  Danny keepte een voortreffelijke partij, waarbij hij met enkele goede reddingen ervoor zorgde dat DB de eerste helft niet op voorsprong kwam.

  de wedstrijd,
  eerste helft kreeg VVV weer geen overhand, mede door het balverlies op het middenveld. Desondanks was VVV zeker niet de mindere, al had DB enkele aardige kansjes (eerste minuut al direkt een vrije kopbal van 5 meter waarbij wintjes goed ingreep).
  Het sterke punt van trost is m.i. dat ie niet wacht met orde op zaken stellen, maar direkt de tekortkomingen tracht te herstellen. De omzettingen zorgden direkt voor druk van VVV. Jules reimerink, maakte de kans die hij kreeg beheerst af. (de fluiters zullen toch ook wel gejuichd hebben). Hoop dat deze jongen echt los komt, zaterdag liet ie al wat van zijn klasse zien (net als bij de goal), maar gisteren was ie op zijn minst ongelukkig in zijn acties. Ik heb nog steeds hoge verwachtingen van jules.
  na het doelpunt nog een goede redding van wintjens op een afstandsschot, waarna VVV de klus klaarde met de goals van pim en yuki.

  – rajcomar speelde gisteren zo slecht nog niet, ik kan me voorstellen dat mensen liever leon de kogel zien na de eerste paar wedstrijden, maar gisteren kwamen er andere spelers eerder in aanmerking voor een wissel dan prince.
  vond hem trouwens de keren dat ie op links terecht kwam zeer dreigend (passeeractie en voorzetten)

  1. Goodie

   Ik ging er eigenlijk in de eerste instantie vanuit dat Reimerink er van af ging en Rajconar naar de flank ging. Moet ook frusterend zijn voor zo’n jongen. Speelt niet eens slecht, maar wordt wel weer gewisseld. Was ook een beetje teleurgesteld bij zijn wissel vond ik.

  1. Goodie

   Ik verwacht dat Post weer naar het middenveld gaat als Promes weer terug komt. Post speelt ook niet onverdienstelijk. Dus zal met Türk, Post, Altheer, Yuki en Kruisen een moeilijke opgave worden voor Trost.

 8. Louis van Gaal

  Met Post heb je eindelijk iemand achterin die iets kan wat Promes en Balkesteijn niet kunnen: Opbouwen. Ideaal dat als Post de bal heeft hij de oversteek kan maken naar het middenveld en op dat moment Kruijsen zijn plaats achter overneemt. Van mij mag het zo blijven..

  1. sultana

   Opbouwend zijn Balkestein en Promes niet best maar wat niet is kan nog komen, heb vertrouwen in Trost. Wat een verschil met Lokhoff, slechter kon ook eigenlijk niet 🙂
   Altheer hoort in de basis, Post vind ik een goede aankoop en de Kogel krijgt zijn basisplaats nog wel, er komt van hem meer dreiging dan Prince. Op naar Dordrecht heb er zin in!!

   1. RuiverCity

    Nee dat zeg ik niet. Ik zou hem linksbuiten zetten. Hij is toch een creatieve speler.

   2. Goodie

    En dan Reinerink of Wolters eruit? Vielen beide gister tegen, maar vaak vind ik er toch veel dreging van af komen.

   3. eric

    Het is een speler uit jou team ,wat jij waarschijnlijk het beste toewenst, stop met schrijven want het slaat nergens op

   4. Goodie

    Ik wens iedereen die bij VVV voetbalt (en heeft gevoetbald) het beste toe, maar ik mag hopelijk wel zelf bepalen wie ik graag in de basis zie of niet dan? Of moet iemand als jij dat voor mij gaan bepalen…? haha hou op joh.

 9. Goodie

  Heeft Lokhoff eigenlijk een publiek al is bedankt zoals Trost gister deed? Liep gister in zijn uppie naar Oost toe om de supporters te bedanken, en aan zijn gebaren te zien vond hij de sfeer goed.

 10. eric

  Goodie,
  BEN JIJ EEN SUPORTER OF EEN STEMMINGMAKERIJ TYPETJE, WANNEER IS HET GOED BIJ JOU, yUKI KRIJGT REDELIJKE CIJFERS IN DE KRANT 7,5 WAS NIET SUPWER GOED , MAAR BETER DAN EEN BETERE GISTEREN, EN DAN LIG JE WEER TE ZEIKEN OVER HEM, KEER DE RUG TOE NAAR VVV EN STOP MET JOU ONZINNIGE OPMERKINGEN JIJ VERZIEKT HET VOOR IEDEREEN INCL DE SPELERS ALS ZIJ DIT LEZEN, GA NA BALLORIG EN ZOEK JE EEN MAATJE , DEZE GELOVEN DIE ONZIN VAN JOU WELLICHT

  1. Goodie

   Wat een onzin weer. Zeg mij maar is waar ik vertel dat Otsu er uit moet…? Ik zeg alleen niet dat ik vind dat Otsu voorin moet staan maar gewoon op 10. Ik zeg niks slechts over Otsu alleen dat hij te vaak valt. Dus graag is lezen voordat je dit soort kwats plaatst. En zit die Capslock is uit, is behoorlijk irritant, of moet je zo nodig de aandacht trekken?

 11. eric

  schijnbaar zijn onder de negatievelingen , althans zo doen ze zich hier cool voor veel die vertrouwen in de periode titel hebben volgens de stemmen.
  zullen ze toch van mamma hebben mogen stemmen ??

 12. Frosty

  Als Promes terug is en Post schuift door naar het middenveld dan zou Trost er voor kunnen kiezen om in een 4-4-2 opstelling te gaan spelen. 3 Middenvelders is blijkbaar (nog) niet voldoende. Dan heb je een middenveld met bijvoorbeeld Turk, Post, Altheer en Yuki waarvan Yuki het diepste staat. Het nadeel is dan dat je één van je vleugelaanvallers uit de basis moet laten, er van uitgaande dat je met één echte spits speelt (De Kogel of Prince)

 13. Drikus

  Wat mij vooral positief stemt is dat Trost er vaak in slaagt om de tegenstander, op basis van het getoonde spel in die wedstrijd, feilloos weet te analyseren. Hierdoor kan hij het team op bepaalde plaatsen omzetten waardoor het doorslaggevende overwicht ontstaat. De winst is op die manier tegen WII, MVV als ook Den Bosch binnen gesleept.
  Verder slaagt VVV er in om met wisselende samenstellingen aardige combinaties op te zetten. Ik krijg sterk de indruk dat Trost op de trainingen hard aan het werk is om routine in de gehele ploeg te krijgen en niet alleen bij de “basis elf”

  Over de terugspeel ballen: Het is niet leuk om te zien, maar soms noodzakelijk om ruimte achter de verdediging te creëren. Op die manier werd ook ruimte gecreëerd voor Reimerink die door middel van een slimme steekpass vrije doorgang kreeg naar het doel van Den Bosch.

  Natuurlijk is het geen oogstrelend voetbal…. we zijn nog steeds NET bezig met een vrijwel nieuw team. Laten we wel realistisch blijven, VVV speelt in de Juup… niet echt het platform voor oogstrelend voetbal lijkt me. Er zit bij VVV wel zeker progressie in! Vrijdag zal de beslissende wedstrijd worden v.w.b. de eerste periode. Laten we hopen dat VVV extra vertrouwen heeft getankt en Dord tot wat zenuwachtig is geworden van de zeer nipte en moeizame overwinning.

 14. clubman

  Krijg je potverdriedubbeltjes van diverse kanten kritiek Goodie!
  Het zou je toch bijna aan het denken zetten waarom geen sterveling erover peinst om met jou een (uit)wedstrijd te bezoeken…

  Maar nee….aan jou kan het niet liggen…toch?

  1. Goodie

   Hehe ik was al aan het wachten clubman. Jou neem ik sowieso al niet serieus. Enne clubman, van diverse kanten? Van jou en Eric. Eric heef niet goed gelezen, en van jou ben ik niet anders gewend.

   Maar Eric, van jou wil ik wel eens weten waar ik heb gezegd waar ik Yuki slecht vind? Heb het nergens gezegd dus jouw reactie is uit de lucht gegrepen.

   1. eric

    Hey Goodie,

    Waar heb ik gezegd dat hij slecht speelde ?, heb wel gezegd dat je lag te zeiken, als jij jou vrienden in het openbaar probeert belachelijk te maken, want dat bedoel je met jou opmerking ,dat hij weer gevallen was, toch.
    Dan ben je een negatieveling, jij hebt op school toch ook niet allemaal 6 jes gehaald. sta gewoon achter elke VVV want ze moeten het toch echt samen doen.
    samenwerk loopt als een rode draad door elke groep, als je deze intact houd is sucses verzekerd, dus als wij allen ook positief gestemd zijn komt het goed

   2. Goodie

    Dus jij vind niet dat Yuki vaak valt? Zet die clubbril is af. Tuurlijk moeten we VVV steunen en, tuurlijk moet je ze niet uitfluiten tijdens een wedstrijd. Maar je mag toch nog wel zeggen op een site dat je elke wedstrijd Yuki abnormaal vaak vind vallen? In tegendeel, ik vind Yuki dit jaar zelfs beter voetballen dan vorig jaar.

 15. rongo26

  Trost is tot nu toe niet de man of veel te wisselen in zijn basiself. Ik verwacht dan ook dat ongeveer dezelfde 11 beginnen als tegen Den Bosch. Kruysen zal back zijn. Indien Promes fit is, zal Post op het middenveld staan.

  Trost is zich ook wel bewust van het feit dat Reimerink vertrouwen nodig heeft na vorig seizoen, dus die laat die staan. Rajcomar is ook een speler die vertrouwen nodig heeft, dus die laat die ook staan. Wolters zie ik op basis van een wedstrijd geen reden om te wisselen.

  Maar zoals Drikus zegt. Sinds lange tijd hebben we eindelijk eens een trainer die de wedstrijd leest, en goed ingrijpt.

   1. VvvVenlo

    @Goodie waar heb je dat gelezen dat er 50 kaarten zijn verkocht ? En hoeveel voor de bus gaat deze wel of niet door?

   2. Goodie

    Op twitter. Er waren ongeveer 50 kaarten verkocht, aantal buskaarten wisten ze niet. Gaat dan ook niet om de fanclub maar vvvheadlines.

   3. Goodie

    Zijn zo’n 15 buskaarten verkocht. Zal dus waarschijnlijk ook niet door gaan.

 16. clubman

  @Goodie
  Ik heb je nog niet horen huilen dat er niemand met je mee wil gaan naar Dordt dit weekend…maakt verder ook niets uit want een schizofreen is nooit alleen!

 17. Goodie

  @clubman valt me op dat alle reacties van jouu jegens mij zijn. Niks over VVV. Daarbii geef je nooit antwoord op wat ik zeg, en ga je het maar weer over psychische toer… wat een stuk verdriet ben je toch. Dit was mijn laatste reactie tegen jou. Heb het vaak geprobeerd, maar ga me niet meer nou jou niveau verlagen.

 18. BakuBaku

  Voor wat dat Nigeriaans geleuter waard is:

  Allnigeriasoccer.com understands that Nigeria youth international Moses Daddy – Ajala Simon could be heading to Holland in the coming months to undergo trials with VVV Venlo, who these days play in the second – tier.

  English agent Tony Harris, who represents the 18 – year – old striker that has been touted locally in some quarters as the Nigerian Ronaldo’, has proposed him to VVV Venlo.

  Tony Harris is now waiting for an answer from the hierarchy of the Limburg based club .

  There is a possibility that Moses Simon would be offered a contract with effect from January 2014 if he impresses manager René Trost during trials.

  It should be noted that Tony Harris has an excellent relationship with VVV Venlo and has introduced some outstanding Nigerian talents to the Dutch club including Ahmed Musa and Uche Nwofor.

  Recall that Moses Daddy – Ajala Simon was sensationally not offered a contract by Ajax Amsterdam in July as they were not entirely convinced of his qualities.

  He is currently keeping fit training with GBS Academy in Jos.

   1. Goodie

    Alleen, waarom nog een aanvaller? We hebben Wolters, Reimerink, Prince, De Kogel en Cooper..

 19. De Koes

  Ik zie net dat ze bij fox toch nog logisch kunnen nadenken, ze hebben het live programma voor komend weekend aangepast, de topper dordrecht – vvv venlo word toch live uitgezonden.

  1. sultana

   Moet niet gekker worden bij Fox hahhaaaa, geen Jong PSV, Ajax of Twente? Ze beginnen het te begrijpen bij Fox en dat werd eens tijd ook, heb niet voor niets een abonnement!

   1. Goodie

    Die hoeven zatetdag volgens mij niet. Op aandringen van supporters zenden ze toch maar dordrecht-vvv uit.

 20. Zeker wete

  Eerdere berichtten uit Nigeriaanse pers mbt Musa en Nwofor bleken uiteindelijk ook te kloppen dus waarom deze niet? Ik heb het idee dat er een sponsor is (Hai?) die net zoals de Japanse connectie altijd een nigeriaan bij VVV wil hebben uit zakelijk belang cq eerder gemaakte afspraken. Niet verkeerd overigens. Vind ik.

  p.s. 300 man naar Dordt gvd.

Leave a Reply