Verslag VVV-Venlo – De Graafschap 0-4

En vanavond werd maar weer eens duidelijk dat als je zelf de kansen niet benut ze er aan de ene kant op de meest onmogelijke manier in gaan. Dat VVV-Venlo bij rust tegen een 0-2 achterstand aan keek had het helemaal aan zichzelf te wijten. VVV-Venlo miste een paar grote kansen en bij de Graafschap liep een spits die elk klein kansje wist te benutten.

VVV-Venlo speelde de eerste helft redelijk goed combinatie voetbal, zat beter in de wedstrijd dan de tegenstander. Maar als je toch ziet dat je aanvallers falen op elk vlak dan dien je als trainer in te grijpen. Dit gebeurde vanavond veel en veel te laat!

De Graafschap, dat voetballend onder deed voor de Venlonaren, speelde de tweede helft slim uit en counterde gemakkelijk naar 0-4. Pieter Huistra zal met ongeloof hebben gekeken naar zoveel onkunde aan Venlose kant in de tweede helft.

Van het voornemen om de smadelijke nederlaag in Dordrecht recht te zetten kwam erg weinig terecht en dat in een stadion dat heel matig bezet was. De tribunes worden met de week leger.

Opvallend was dat de Venlonaren vanaf dat Leon de Kogel in de ploeg kwam,  nog amper voor het doel van de Graafschap kwam.  Juist een speler die het moet hebben van ballen in de 16 meter.

De tweede helft werden sommige spelers helemaal verkeerd ingespeeld. Hoe kun je nu alleen maar ballen op het hoofd van Rajcomar gaan geven terwijl je weet dat hij de bal juist in de voeten moet hebben? Dat heeft met voetbal vernuft te maken en dat mist dit VVV.

Een positief punt wil ik nog wel benoemen. Beste speler was vanavond weer Danny Post maar wat zal hij wanhopig zijn geworden van de wanorganisatie de tweede helft.

In 180 minuten heeft VVV-Venlo nu 9 tegendoelpunten geïncasseerd en zelf 0 keer gescoord. Dat moet de trainer toch aan het denken zetten. VVV bezit dit jaar te veel ideale schoonzonen in plaats van hardwerkende, met veel wilskracht en overtuigende spelende spelers.

Schrikbarend hoe VVV zich naar een nederlaag laat spelen.  Het zal geen reclame zijn in de regio. De tribunes die al zo matig gevuld zijn zullen leger en leger worden. Hoe lang mogen bepaalde mensen die het beleid bepalen op den Berg nog blijven zitten?! Realiteitszin mag wel eens gaan overheersen….

 

 

Mäenpää 6: Keepte niet zijn meest gelukkige wedstrijd.

Joppen 5: Vanaf hij aanvoerder is hebben we niet meer de Joppen van vorig seizoen gezien. Vanavond wel een voorbeeld wat betreft inzet en doorzettingsvermogen.

Promes  5: Was vanavond veel in balbezit. Schoof paar keer mee door naar het middenveld maar mist de techniek en overzicht om er echt iets zinnigs van te maken. Te weinig overtuiging in zijn spel.

Altheer 4: Kwam vanavond veel te kort in het centrum, vooral snelheid.

Fleuren 3: Zijn 300ste wedstrijd maar geen wedstrijd waar Niels met plezier op terug zal kijken. Schuld aan de eerste en vierde goal. En hij snapt na al die wedstrijden nog niet dat je een tegenstander niet op 3 meter afstand moet dekken.

Kruijsen 4: Helemaal onzichtbaar. Kan niet datgene wat VVV nodig heeft op het middenveld brengen.

Post 7: Beste VVV speler. Heeft overzicht en wilskracht. Zet op juiste moment druk en verovert zo veel ballen.

Türk 5: Had veel balbezit maar deed daar niet veel goeds mee.

Reijmerink 4: Jules miste vanavond paar grote kansen. Reageerde zich na zijn wissel af op deel van het publiek. Maar Jules moet het vooral bij zichzelf zoeken en zich gedragen als een prof.

Rajcomar 3: Loopt geen meter te veel. Verstopt zich constant achter de verdediging van de tegenstander door buitenspel te gaan lopen. Hierdoor vaak niet aanspeelbaar. Hoe lang mag hij van Trost nog beginnen?

Wolters 4: Heeft paar aardige acties die leuk lijken. Inderdaad lijken want VVV schiet er niks mee op omdat hij zijn eigen wedstrijden blijft spelen.

De Kogel 5: Kon weinig meer aanrichten. Miste grote kans. Werd veel te laat gebracht door Trost.

Yuki 5: Kon ook weinig meer aanrichten na zijn inbreng. Datgene wat hij bracht was niet echt indrukwekkend. Komt fysiek  te kort voor een 3 mans middenveld.

Gijzen -: Te weinig speeltijd voor beoordeling

 

Trost 4: Een trainer die durft in te grijpen maar vanavond liet zien dat hij bepaalde spelers (te lang)hand boven het hoofd houdt. Waarom Rajcomar en Reijmerink die beiden faalden zo lang laten staan? Waarom de Kogel zo laat brengen. Hij zorgt voor veel meer druk en gevaar in de 16. Cooper was fit, waar was hij?

 

 

 

 

63 Responses

 1. Paljas

  Inderdaad,als je Hayke Berden weer de vrije hand geeft en hem wat buitenlanders laat overvliegen uit Nigeria en Japan,worden we inderdaad op zeer korte termijn weer kampioen!

  Gegroet,

  Paljas.

 2. clubman

  Achguttegut…nu heeft Berden het weer gedaan…benieuwd wie dalijk Lokhoff nog de schuld gaat geven van dit verlies…

  Je verlies accepteren als een vent zonder de hele wereld de schuld te geven is ook een kwaliteit jongetjes…

 3. Drikus

  Wat me deze wedstrijd opviel was het totale gebrek aan voetbalintellect binnen de selectie.
  Er was zowel verdedigend als aanvallend geen slimmigheid te bespeuren. vededigend; met 2 man naar de man met de bal, tegenstander tikt en zet zo iemand vrij voir de goal. Aanvallend; voorzetten worden echt op goed geluk blind voor gegeven, pingelen als er gespeeld moet worden en andersom. Het leek alsof er 11 spelers met totaal andere opdrachten op het veld stonden zonder dat ze van elkaars opdrachten af wisten.
  We mogen stellen dat het een off-week is geworden. Laten we hopen dat het daarbij blijft.

 4. jason

  haha realiteitszin ontbreekt bij de selectie. Hoe zit het met die realiteitszin bij de zogenaamde supporters ? In de 1e helft gaan er al supporters bij elke verkeerde bal fluiten en boe roepen voornamelijk van de tokkies tribune O1 en O2. Wat zijn deze mensen een schande voor het voetbal. Iemand die gisteren niet zag dat elke speler zich voor 150 % inzette en dat het vooral pech was die zat met zijn ogen in de broekzak bij zijn buurman. Heel terecht ook dat trost niet wisselde want er werd namelijk niet slecht gespeeld. ook raycomar speelde weer een goede wedstrijd maar ja jullie hebben nu eenmaal afgesproken blijkbaar dat jullie hem uitfluiten. Het wordt tijd dat vvv een rolluik gaat hangen voor de tribunes o1 en o2 dat we na een 0-1 laten zakken. Weg met dat volk. Zeker die vent van 160 kilo met de oranje shirt. Zelf nog nooit iets aan sport gedaan maar anderen wel vertellen hoe het moet. Walgelijk. Vrijdag lekker met een paar man in het uitvak in emmen zonder tokkies. Nu al zin in.

  Lang leve De Koel

  1. tulipanes

   ik sta zelf ook op o2 en ik erger me er ook aan. er zijn mensen bij die na de 0-1 niks anders uit de keel hebben gekregen dan het boe-geroep. vvv speelde met inzet, alleen de afwerking en de verdediging was dramatisch. dat moet echt beter wil je bovenin meedoen. ook mogen de mensen die wolters uitscholden zich achter de oren krabben. hier bereik je niks meer mee dan spanning tussen supporters en spelers, wat negatief kan uitpakken.
   ik hoop dat trost ziet dat de afwerking beter moet en dat de verdediging weet wat een man dekken is, zodat daar op getraind kan worden.

   1. Goodie

    Ik heb niet zittwn fluiten of iets, maar heb me wel behoorlijk zitten ergeren, met name aan Reimerink. Die 2 kansen moeten er gewoon in. Deze wedstrijd had niet verloren hoeven worden. Je kunt niet zeggen dat de Graafschap echt kansen heeft gecreëerd namelijk. 1-0 was wel goed naar de hoek gekopt, maar vond Maenpaa er niet echt goed uitzien. Bij de 2-0 was het vooral geluk en ook hier zat Maenpaa er niet goed bij. 3-0 is gewoon inleveren en hij stond 1 op 1. En dan was er nog die 4-0.

 5. YowVVV

  Zelden zo’n geflatteerde nederlaag (0-4) gezien. De graafschap was echt niet sterk. Wel 2 mannen achterin waar je wel echt op kunt vertrouwen en een goaltjesdief. Die zat bij ons op de bank. Otsu ipv Reimerink en de Kogel ipv Rajcomar tegen emmen en balkestein hopelijk weer fit. Klap van de uitslagen komt aan, echter zie ik bij vlagen toch ook echt sterk spel.

 6. rongo26

  Het was gisteren gewoon een teamfalen. Bij alle doelpunten wordt er gewoon zwak verdedigd. Zoals eerder door andere aangegeven staat VVV gewoon op 3 meter te dekken. Dan vraag je dus ook om zo’n lucky doelpunten tegen. VVV maakt zo’n ballen niet omdat de Graafschap er veel korter op zat.

  Het is inderdaad ook duidelijk dat er maar weinig scorend vermogen in deze ploeg zit. Rajcomar is geen spit voor 4-3-3, Wolters is een leuke speler zonder rendement en Reimerink is nog steeds niet terug op niveau.

  Ik ben dan ook van mening dat dit team wel het niveau heeft om bij de eerste 5 te spelen maar de herhaaldelijke fouten moeten eruit.

  En wellicht kunnen de supporters ook wat helpen. Het uitblaffen van Wolters en Reimerink bij de wissels zal er niet voor zorgen dat ze er volgende week ineens 3 inleggen. Het enige positieve waren gisteren de supporters op O4. Ook al vraag ik me af hoeveel ze mee krijgen van de wedstrijd, blijven ze in ieder geval positief en was er een mooie geste voor Fleuren

  1. bong

   zolang als we geen fatsoenlijke vleugelverdedigers gaan halen wordt het niks
   fleuren en joppen zijn zo slecht in het verdedigen van hun man
   en ook nog zo traag als een slak weg ermee
   en neem kruisen gelijk maar mee wat is die man slecht
   die kan nog niet mee met baarlo6
   verschrikkelijk wat een instelling

 7. Gerardus

  Ik ben het helemaal eens met Jason. Aan die dikke erger ik me al een paar jaar, hij staat daar altijd te schreeuwen waar zijn kinderen bij zijn. Over de wedstrijd wordt hier alleen maar geschreven dat het slecht was maar het had ook vooral met pech te maken. De 1-1 had ik niet gezien dus kan ik daar ook niet over oordelen. Vlak voor de 2-0 werd Rajcomar onderuit gehaald ( zo leek het ) als we dan een penalty mee krijgen en het staat ( als het goed gaat ) 1-1 en dan speel je een hele andere wedstrijd want de graapschap heeft niet echt een kans zelf gecreëerd. Bij de 2-0 heb ik wel nog staan klappen want het was echt een schitterende goal alleen zal hij nooit meer zo’n goal maken. In de tweede helft was VVV nog steeds stukken beter als de Graafschap alleen werden de kansen niet afgemaakt ( Vrije trap op de lat, bal van de lijn gemaakt en een handsbal van een speler van de Graafschap in de 16 ). Bij de 3-0 begon het al bij de slechte bal van Türk op Altheer, Altheer voetbalde trouwens heel betrouwbaar en best goed alleen deed hij hier VVV de das om door die slechte terugspeelbal een dan is het einde wedstrijd. Ik ben rond de 87e minuut gegaan want de wedstrijd was gespeeld en dan was ik tenminste nog op tijd thuis. Maar wat me vooral tegenviel was het publiek want na de 2-0 gingen een aantal mensen fluiten en boe roepen terwijl het niet eens slecht liep, alleen het resultaat was minder. Ik zie hier wel altijd mensen die roepen dat ze positief zijn maar in het stadion merk ik er ook niet veel van want dat uitfluiten sloeg helemaal nergens op. Als de mensen in het stadion en hier eens iets realistischer zouden zijn en de spelers eens zouden steunen dan zullen zij ook nog beter hun best doen en er nog verder voor gaan dan ze al deden.

  Gegroet

 8. Ut Ven

  Gewoon 2 wedstrijden verkloot. Rajcomar is gewoon niet de spits die in de basis moet staan. Ook het commentaar van Trost dat Rajcomar erin staat omdat ie balvast is, komt niet echt geloofwaardig over. De Kogel is dat ook, en er gaat net ff wat meer dreiging van uit.
  Dat ze die idioot die week op week wisselspelers staat uit te jouwen achter de bank van de uitploeg nog niet buiten hebben gemept, begrijp ik niet echt, maar de reactie van Reimerink is onprofessioneel, al helemaal als je ziet welke kansen deze jongen laat liggen.
  Dat het publiek bepaalde spelers afbrandt heeft Trost aan zich zelf te wijten. Reime rink, Wolters en Rajcomar had ie bij rust gewoon in de kleedkamer moeten laten.

   1. eric

    Goodie,

    Toch kwam er veel dreiging vanuit zijn kant en lag er steeds een groot veld open, hij was inderdaad ongelukkig, denk je dat hij dit wil.
    Ook hij wil graag de crtici de mond snoeren, iedereen die op het veld staat wil winnen al is het alleen al voor het geld, voor ons, althans voor die boe roepers doen ze het zeker niet.

  1. eric

   onzin,
   de kogel had enkele zwakke schotjes daar win je geen wedstrijd mee, Racomar speelde goed gaf leuke trapjes naar zijn collega”s, gaf hij maar een paar rake schoppen naar die eikels op de tribune

 9. Ernie

  Het was inderdaad behoorlijk geflatteerd. De uitslag laat het niet zien, maar de Graafschap was echt erg zwak. Daardoor nog frustrerender dat VVV geen doelpunten wist te maken. VVV speelde echt niet slecht en de inzet was erg goed. Het zat niet mee. Reimerink moet natuurlijk wel eens kansen gaan benutten. En Altheer gaf gewoon een doelpunt pech. Zulke persoonlijke fouten komen altijd voor, in deze wedstrijd zat echter echt alles tegen. De 4 doelpunten van de Graafschap waren echt geen 4 kansen, laat staan zelf gecreëerd. Er zijn denk ik wel punten waar de trainer wat aan kan doen: hij moet zijn team supporteren en langs de kant staan. Rajcomar is niet aanspeelbaar omdat hij continu buitenspel staat (en moppert vervolgens ook nog wanneer hij de balt niet krijgt…). Als Trost vindt dat hij een basisplaats verdiend (wat ik nog niet bevestigd heb gekregen) dan op zijn minst een boete voor iedere volgende keer dat hij niet aanspeelbaar is! Als je ziet dat er niet uitkomt wat eruit moet komen dan moet je in de rust (en wellicht wel eerder) wisselen om proberen iets te forceren! Het team wil er echt wel voor gaan. Het team en hun supporters moeten samenwerken. Door het team af te vallen en negatief te bejegenen bereik je als supporter niets positiefs. Steun had het team gisteren ook zeker wel verdiend. Neem eens een voorbeeld aan andere clubs in Nederland!

  1. Lincoln

   Goed verwoord! Zo heb ik de wedstrijd ook ervaren. Ik vond VVV behoorlijk spelen en ze hebben behoorlijk wat kansen gehad, alleen er werd niet gescoord. Daarnaast kom je weer na 10 min achter en dat is niet echt goed voor het zelfvertrouwen. Ook vond ik dat als er geschoten kon worden de bal weer werd verder gepaast. Net alsof ze niet durven te schieten. Maar goed de laatste 2 weken maar even vergeten en verder gaan.

 10. marcel

  eerste helft veel balbezit, maar VVV deed er veel te weinig mee, de kansen komen eigenlijk omdat reimerink nog achter de raarste ballen aangaat. weinig creativiteit zoals hierboven al ergens benoemd, maar vooral veel oeverloos gebrei. desondanks was VVV de bovenliggende partij, De graafschap sloeg echter mede geholpen door slecht verdedigend werk van VVV ongenadig toe. 2 goals uit anderhalve kans. De eerste wordt gewoonweg verkeerd geraakt door de aanvaller, en valt er met een rare curve in.
  Met schuld aan treffer 1 en 3 zal fleuren geen leuke herinnering over houden aan zijn 300ste wedstrijd.
  Na rust probeert VVV het nog, en met een beetje geluk wordt het nog een leuke wedstrijd als men de aansluittreffer maakt. maar de grote fout die de 0-3 inleidt, maakt een einde aan de wedstrijd.

  na de 5-0 van afgelopen week een fikse domper, Dordt kletste er tenminste nog vol op, gisteren was VVV de schlemiel. Wanneer maakt dit VVV van thuiswedstrijden weer wat spektakel? ik mis nog steeds een type leemans/toth die in dit soort wedstrijden wat extra’s brengen.

 11. Goodie

  Ik sta op O3, maar heb nooit echt gezien wat voorn figuren er op O1 staan. Wolters moet daar in zijn gezicht zijn gespuugd… manman, van goede sfeer de laatste weken, krijg je dit gezeik al.

  1. BakuBaku

   Vooral dit soort onwaarheden de wereld in gooien. Wat een nonsens kerel. Ze zeggen btw vaak dat het IQ van fanatieke fans laag is, maar als je die Wolters ziet gaan. Wat een stoeptegel is dat. Ruzie zoeken na de wedstrijd met jan en alleman, zelfs mbv verschillende mensen nog met moeite de spelerstunnel inlopen. Zowel naast als op het veld (bal voor de voeten –> kansloos schieten) heeft hij flinke begeleiding nodig. Is dit werk voor Ger?

   1. Goodie

    Dat is wat Wolters is verteld he. Daarom zeg ik ik ook ”moet” en niet ”is”.

   2. BakuBaku

    Is Wolters zelf verteld dat hij in het gezicht gespuugd is? Dat weet hij niet zelf? Zelden zo een speler tekeer zien gaan op verschillende (!) plekken in het stadion om niets. Ook nog iemand die nog niets qua status heeft afgedwongen, en wel denkt wat te kunnen/mogen zeggen.

   3. BakuBaku

    Was het trouwens ook niet Reimerink die bij zijn wissel reageerde op het publiek en vervolgens een bidon het veld intrapte? Nare trekjes die buitenspelers. De gemiste kans (de grootste) van Reimerink heeft de wedstrijd bepaald uiteindelijk.

   4. 5 for life

    Ik zou ook flink over m’n theewater zijn als iemand mij in mijn gezicht gespuugd zou hebben. Degene die dat lef heeft om mij dat recht voor mij te doen heeft een groot probleem. Dus ik snap Wolters wel dat hij boos was op O1 en reageerde op een paar randdebielen die daar a-sociaal bezegwaten.

 12. 5 for life

  Ik hoop dat ze die spugerd kunnen traceren en dat hij NOOIT meer het stadion in mag.
  Wat een triest, smerig, a-sociaal en randdebiel van een persoon ben je als je dit doet en hebt gedaan. Lekker anoniem vanuit de menigte, wat een lafaard.

 13. tijger

  Ik begin me ook te ergeren aan die debiele op de tribune.
  Echt schandalig, blijf de volgende keer aub thuis.

  Wat een ego hebben wouters, reimerink en prince.
  De ereronde van Wolters was wel echt het toppunt, lachertje van de avond.

 14. GoodoldVenlo

  Schandalig dat er zo’n randebiele in het stadion zitten. Wie spuugt er nou recht in het gezicht van een speler van de club die je support? Los van dat speelde VVV gewoon niet slim. Naar mijn mening mocht maempa die eerste toch wel hebben. Reimerink en Wolters moeten volgens mij een cursus: Hoe maak ik kansen af volgen.
  Hopen op een betere wedstrijd volgende week.

 15. tulipanes

  ja, het is wat he mensen. er lopen nu eenmaal randebielen rond die zich niet in anderen kunnen inleven. maar dat is van alle tijden. toch hoop ik wel dat deze debielen een sv van 50 jaar krijgen, mocht dat spugen echt gebeurd zijn.

 16. mats

  We zijn 8 wedstrijden onderweg.
  Alleen tegen Dordt kansloos onderuit
  Veel ploegen bovenin al gehad.
  Pech gisteren.
  Maar het is n jong team in ontwikkeling.
  Zit nog heel veel potentie in.
  Trost is n goede trainer.
  Ik geloof nog steeds dat deze ploeg kampioen kan worden.

  Het ergste bij VVV zijn de supporters.
  De enige supporters die zouden mogen klagen zijn die van o5, want die staan 90 minuten het team aan te moedigen. Maar die doen t niet want die hebben lol…

  1. tulipanes

   je hebt gelijk, maar je kunt het ook van de andere kant bekijken. we hebben nog geen wedstrijd echt gedomineerd. misschien komt dat nog wel tegen zwakkere tegenstanders, dat verwacht ik tenminste.
   kampioen worden we denk ik niet, een top vijf plek is (momenteel) realistischer.
   volgende week emmen inpakken en daarna strijden voor de tweede periode titel!

   1. mats

    Ik denk dat als je in de top 5 kunt rindigen, dat je dan net zo goed 1e kunt worden. En bedenk wel, liever aan ’t eind bovenaan dan in de winterstop.

 17. Ben

  Wel ja, we hebben niet alleen slecht gespeeld, we hebben ook veel pech gehad en de Graafschap had veel geluk. Het had zo maar 5-4 kunnen worden. Niet dat ik dan zou hebben gezegd dat we goed hebben gespeeld, maar als je wint, dan vergeet je de rest al erg gauw. De ergernis van sommige spelers begrijp ik goed: een al frustratie. Werk aan de winkel voor de ploegleiding. Op naar Emmen, FORZA VVV!

 18. Zeker wete

  Nederlaag was zwaar geflatteerd. VVV was de betere ploeg maar de Graafschap kwam 2x over de middellijn en scoort met 2 toevalstreffers.
  Dat je dan de kansen mist zegt wel iets over je aanvallers maar het spel was behoorlijk te noemen. Randy Wolters speelde overigens met passie en inzet en had enkele goede acties. Hij kreeg niet voor niets van velen applaus en high fives. Die ene spuger heb je er altijd wel tussen zitten.(Rijkaard?) Het gaat mij om het geheel en ik kan niet zeggen dat er nu zo slecht gevoetbald wordt. Het wordt wel tijd dat de Kogel een betere kans krijgt. Raycomar speelt telkens voor een zesje en dat is natuurlijk niet slecht maar zeker ook niet goed. Misschien kan Trost hem juist wat prikkelen door hem eens op de bank te zetten. Dat geldt trouwens ook voor Reimerink. Ik hoop dat VVV niet in de steek gelaten wordt door de supporters. Ondanks de begrijpelijke teleurstelling vind ik dat ze dat niet verdienen.

  1. Goodie

   Kon het zelf niet beter zeggen. Ik hoop dat Cooper is een keer een echte kans krijgt en mag starten, niet die 5 minuten steeds. Die minuten dat hij speelt vind ik het een leuke speler om naar te kijken.

 19. clubman

  Als je ziet met welk gemak Wolters keer op keer zijn tegenstanders voorbij speelt, dan kun je zien dat hij de potentie heeft om hogerop te kunnen spelen.
  MAAR….dan zal hij wel moeten afleren om zich met bezig te houden met al die randzaken die hem nu zoveel energie kosten. Na 1 goede voorzet loopt hij met zijn handen naar het publiek te zwaaien alsof die helemaal uit hun dak moeten gaan, het liefst zou hij met iedere toeschouwer individueel in gesprek gaan en alle kritiek van commentaar voorzien. Wat heeft hij na de wedstrijd terwijl hij al lang gewisseld is nog bij die tribune te zoeken? Iemand bij VVV moet zich ontfermen over deze jongen en hem leren zich puur en alleen op het voetbal te concentreren. Hij zou bij wijze van spreken nog niet eens meer tijdens de wedstrijd het publiek mogen opjutten. Dit gaat namelijk allemaal ten koste van zijn concentratie en datgene waarvoor hij in het veld staat, namelijk voetballen. Als VVV het klaarspeelt om hem puur en alleen met zijn spel bezig te laten zijn, dan gaan we er allemaal nog veel plezier aan beleven. Zowel sportief als financieel. Lukt dat niet, dan zal de verdere loopbaan van dit, nu nog, ongeleide projectiel geen lang leven beschoren zijn.
  En juist met dit soort spelers komt de kwaliteit van de technische staf naar voren…of juist niet natuurlijk. Ik laat me verrassen!

 20. Kloetsoer

  Willen de mensen die alle O1 supporters over een kamp scheren effe hun commentaar voor zich houden. D’r staan inderdaad een aantal idioten, maar die zijn op iedere tribune te vinden. Vaak als er na de wedstrijd mensen staan te schelden bij de spelerstunnel, dan is het volk die van andere tribunes (O3 t/m 5) een sprintje naar O1 trekken om daar wat gal te spuwen. Verder werd er door de meesten op O1 geklapt na de nederlaag…totdat dorpsgek Wolters langs kwam gehobbeld. Iemand had wat (naar mijn idee zeer terechte) kritiek op hem. Waarop hij gaat provoceren, waarop de rest van het publiek hem effe laten weten daar niet van gediend te zijn. Wat dat spugen betreft zou het zeer onsmakelijk zijn als dat echt gebeurd is. Ik heb het echter niet gezien, dus ik betwijfel het tenzeerste.

  Mer vriendelijke groet,
  een O1 supporter

  1. mats

   dus als de dorpsgekken van O1 kritiek hebben dan moeten de spelers dat maar over zich heen laten komen? laten we wel wezen, 99% van de supporters staat langs de kant omdat ze zelf niet (goed genoeg) kunnen voetballen, dus wat lopen die nou kritiek te geven? echt flauwekul om spelers zo te benaderen, of het nou terecht is of niet. het VVV publiekverdient het gewoon om geprovoceerd te worden door de spelers…. ze kunnen zelf niet voetballen en supporteren kunnen ze ook al niet.

   1. Goodie

    Hier ben ik niet helemaal mee eens. Dus als je zelf niks bereikt hebt, mag je geen commentaar hebben? De mensen op O1 hebben dit jaar 100 betaald, en als je dan vervolgens niet goed voetbal krijgt te zien en onder uit gaat met 0-4 vind ik dat je toch kritiek mag geven.

   2. Kloetsoer

    “de dorpsgekken van O1″…juist, want we zijn allemaal imbecielen daar op O1, omdat er wat kritiek was op een speler die aardig kan ballen maar verder alle voetbalintelligentie ontbeert. Vervolgens gaat de betreffende man helemaal door het lint. Het werd nog niet eens geschreeuwd en er kwam geen middelvinger aan te pas, toch vond Randy het wel een goed idee om de tribunes te bestormen. Juist…in die context is ‘de O1-supporter’ de dorpsgek. Hou toch op man.

    Ik ben er zeker niet van om spelers uit te fluiten, maar na twee wanprestaties van formaat (die weliswaar werden ingeluid door ongelukkige doelpunten, maar toch…) die ook nog eens achter elkaar komen, dan mag je wel je ongenoegen op een nette manier laten blijken. En dat is ook wat er naar mijn inziens gebeurde.

    Verder ook klinkklare onzin dat ik geen kritiek op onze voetballers mag hebben omdat ik er zelf geen bal van kan. Ik betaal, dus ik ben in principe een klant van VVV. Als ik bij de supermarkt voedsel koopt dat beschimmeld is, heb ik als klant zijnde het recht om mijn ongenoegen te laten blijken. Niks mis mee toch? Tenzij er met geweld gedreigd wordt of met ziektes gescholden wordt…en dat soort dingen hoor ik vaker van andere tribunes afkomen.

    Dat gezegd hebbende had ik niet verwacht dat onze club zoveel punten zou hebben gehad na 8 wedstrijden, dus ik ben vrij tevreden afgezien van de laatste twee wedstrijden. Ik had bijv. niet verwacht dat WII en MVV ons 6 punten zouden opleveren en dat er geen punten verspeeld werden tegen FCDB en HS. Tegen Ehv had ik wel de volle winst verwacht en van dordt uit en sparta uit kun je verliezen. Verder is de Graafschap ook niet de eerste de beste. Dus van te voren had ik verwacht dat we na dit zware programma zo rond de 9 punten zouden hebben, we hebben er 13 en de zogenaamde makkelijke tegenstanders moeten nog komen, dus geen paniek.

    M.v.g.,
    de ‘dorpsgek’ van O1

   3. tulipanes

    ik sta niet naast de kant omdat ik niet kan voetballen. ik sta naast de kant omdat ik van de club hou. en dat jij zegt dat je geen kritiek mag hebben slaat nergens op. waarom zou ik geen kritiek mogen hebben op ons elftal?

   4. jason

    Omdat wij denken dat voetbal een sport is (ja echt waar een sport, of eigenlijk een spel) waarin het heel belangrijk is dat spelers (zelf)vertrouwen hebben. Spelers met vertrouwen spelen hun beste voetbal op het moment dat ze dat hebben. Met schreeuwende scheldende en fluitende mensen op een tribune ebt dat vertrouwen heel snel weg en hebben enkele spelers zelfs liever de bal niet. Omdat voetbal een spel is kan ik niet gaan eisen dat vvv moet winnen omdat ik 100 euro betaald heb. Als jij betaald om voetbal te willen zien moet je maar incalculeren dat vvv 2 keer achter elkaar kan verliezen met grote cijfers of zelfs laatste worden in de competitie. Kun je daar niet tegen is het heel simpel dan betaal je toch niet en blijf je thuis. Er zijn zoveel factoren die van invloed zijn op de uitslag om er maar 1 te noemen, pech. Als ik vrijdag naar emmen ga kan ik niet gaan eisen omdat ik 200 km gereden heb dat ze moeten winnen. En tja mensen die supermarkt voedsel met voetballen gaan vergelijken zullen waarschijnlijk wel op o1 of o2 staan. Buiten dit alles vind ik mensen die op een tribune met meerdere een jonge speler van misschien net 20 jaar gaan uitschelden hele grote lafaards.

    Lang leve De Koel

   5. tulipanes

    ik fluit ze ook echt niet uit en dat zal ik ook nooit gaan doen, alleen ik vond mats’ stukje nergens op slaan.

   6. Kloetsoer

    Vooral lekker over een kamp blijven scheren die O1/O2 hap…simpele ziel. Verder is die Wolters niet uitgescholden, maar werd hem slechts vriendelijke doch dringend verzocht zich normaal te gedragen. Dat er van die gloryhunters hier rondlopen die de spelers aanbidden alsof het goden word ik ook een beetje misselijk van. Zelfs bij VVV worden deze naast de schoenen lopende, verwende jochies overbetaald. En zodra ze 2 euro per uur meer bij de buurman kunnen verdienen weten ze niet meer wie of wat VVV is. Desondanks kunnen ze nooit niks fout doen.

    Verder eis ik niet dat VVV alles wint. Ik heb wel verwachtingen van dit VVV en dat mag toch? Als jij dat niet hebt prima, als jij de polonaise loopt als we laatste worden, prima. Daar pas ik voor. Ik zal altijd blijven komen in slechte tijden en in goede tijden, maar kritiek (mits terecht en constructief) mag wel gegeven worden toch? Normaal gesproken wordt iemand daar alleen maar beter van. Als we tegen Wolters zeggen dattie toppie presteert, terwijl dat niet zo is, dan krijgen we d’r over twee jaar nog geen knaak voor. Het enige wat ik wel eis van onze spelers is dat ze de tering naar de nering zetten. Zeker na dat debacle in Dordrecht. En afgelopen wedstrijd heb ik dat niet bij iedereen gezien. Eerlijk is eerlijk, Wolters is wel iemand die iedere wedstrijd alles geeft, maar dat praat zijn actie na de wedstrijd absoluut niet goed! Leuke voetballer, maar helaas een dorpsgek. Punt!

 21. Drikus

  Je hebt commentaar en commentaar. Als ik af en toe hoor wat voor “commentaar” richting de spelers gaat kan ik me wel voorstellen dat een Wolter daar op reageert. Dat “commentaar” zijn opmerkingen doorweekt van emotie met een jus van stoerdoenerij om als lefgozer bij vrienden over te komen. Na 2 zepers achter elkaar zal de irritatie ook bij de spelers hoog zitten. Wolters, die toch al redelijk opvliegerig is, is dan wel een heel makkelijke prooi voor deze “stoere” supporters.
  Laat het leveren van commentaar richting de spelers lekker aan de trainer over. Als je het niet eens bent met het spel moet je bij de trainer zijn. Hij is verantwoordelijk voor de spelers, de opstelling, de tactiek de speelwijze en het laten renderen van zijn spelers.

  1. Goodie

   Nee, maar vind het wel kwalijk dat de fanclub nog op de site heeft staan: Actueel, busreis Dordrecht gaat niet door..

   Dit kan toch wel is vernieuwd worden, en het huidige aantal kaarten van Emmen uit er op zetten is toch niet zo veel moeite.

 22. jason

  Vrolijke vriend Kloetsoer je eindigt dan wel met punt! maar stelt in het stuk wel een aantal vragen dus bij deze. Dus jij denkt dat rood aangelopen vuurspuwende met rook uit de oren komende supporters een speler “vriendelijk doch dringend verzoeken zich normaal te gedragen” ? Als jij spelers over het algemeen naast de schoenen lopende verwende overbetaalde jochies vind dan zou ik niet meer gaan want dan krijg je het elke wedstrijd nog heel moeilijk en dat moet je jezelf niet aandoen. Natuurlijk kunnen ze bij mij wel dingen fout doen echter daar gaat hier deze discussie niet om. Het gaat erom hoe mensen met hun teleurstelling omgaan in het stadion. Ik loop nooit polonaises dus ook niet als we laatste worden. De kritiek die er gegeven werd was niet terecht en ook nog eens niet constructief. En geloof mij daar wordt een speler niet beter van. Als vvv wint krijgen ze van mij applaus, als ze verliezen maar in mijn ogen wel een goede partij gespeeld hebben dan krijgen ze van mij ook applaus en als ze kansloos verliezen dan ga ik na het laatste fluitsignaal gelijk naar huis (kroeg) en dan kan ik al gauw alles relativeren. Spelers weten zelf wel of ze slecht gespeeld hebben en anders is er wel een trainer (of de pers) die hun dat verteld.
  Komma!

  Lang leve De Koel

 23. Ruben

  Als ik bij de supermarkt voedsel koopt dat beschimmeld is, heb ik als klant zijnde het recht om mijn ongenoegen te laten blijken. Niks mis mee toch?

  Nee, maar als je vervolgens de bakker in zijn gezicht spuugt en hem voor rotte vis uitmaakt, moet je niet raar opkijken wanneer je met je hoofd in de broodmachine eindigt.

  Doe gewoon allemaal normaal.

 24. kenfen

  Jason ik ben het helemaal met jou eens behalve het laatste zinnetje, maar ja dat is nu jouw slogan hier he
  Lang leve het nieuw te bouwen gezelligste stadion van Nederland in Venlo

 25. 5 for life

  Het zal wel niet meer door velen gelezen worden, maar hier de trainer van FC Emmen die ook vond dat er goed gespeeld werd.
  http://www.fcemmen.nl/nieuws_detail.asp?nieuws_id=4313&hoofdpagina_id=65&taal_id=1

  Joop Gall: ‘VVV voor mij titelkandidaat’
  19-09-2013

  Hoewel VVV-Venlo de laatste weken wat uitslagen betreft niet als een kampioenskandidaat oogde, is dat niet het ware gezicht van de Limburgse formatie volgens FC Emmen-trainer Joop Gall.
  ,,Ik hoor de mensen al zeggen van hij wil ons zand in de ogen strooien, maar ik heb de wedstrijd VVV-Venlo tegen De Graafschap in Venlo gezien en tegen FC Dordrecht was live op de televisie. Tegen De Graafschap was VVV echt twee klassen beter”, aldus Joop Gall. ,,Dat hoort raar natuurlijk als VVV met 4-0 heeft verloren maar het beeld van de wedstrijd was totaal anders. Alleen Parzyszek, die spits van De Graafschap, scoort een paar keer met onmogelijke ballen. Maar wat VVV aan veldspel liet zien was echt het beste niveau van wat ik tot nu toe heb gezien. Het was gewoon eenrichtingsverkeer. Tegen FC Dordrecht ging ook alles mis wat er mis kon gaan waardoor er op het einde een 5-0 stand op het scorebord stond, het verschil was dat de thuisclub optimaal rendement uit de kansen haalde en VVV helemaal niet.”

  Om VVV-Venlo te bestrijden heeft Gall de opstelling van FC Emmen in vergelijking met afgelopen maandag ongewijzigd gelaten. Bart de Groot en Siad Bakkati zijn nog niet speelklaar. De statistieken voor wat betreft de thuiswedstrijden van FC Emmen tegen VVV zijn licht in het voordeel van FC Emmen. Er zijn op de Meerdijk zeventien onderlinge duels gespeeld waarvan FC Emmen er acht won, zes verloor en drie maal werd er gelijk gespeeld.
  Opstelling FC Emmen: Van der Vlag; Almeida, Luis Pedro, Siekman, Metaj, Olijve, Rozema, Bannink, Resida, Bergkamp, Martinus.

 26. Pingback : 3prototype

Leave a Reply