Verslag VVV-Venlo – Helmond Sport 3-2

VVV-Venlo mocht vanavond de handjes dichtknijpen. Goed was het allerminst. Dat de 3 punten uiteindelijk in Venlo bleven kwam voornamelijk door een flinke dosis geluk en individuele klasse van een paar spelers.

Tamelijk verrassend stond Uche Nwofor in de spits ten koste van Prince Rajcomar.  Het was onverklaarbaar waarom de Venlonaren zo slap speelden. Vooral de eerste helft was verre van overtuigend. Bij VVV was geen enkele speler die zijn normale niveau haalde en geheel terecht keek men dan ook al snel tegen een achterstand aan. Een grove fout werd direct afgestraft.

VVV kon er weinig tegenover stellen. De meeste spelers waren geen schim van de wedstrijd tegen Willem II. De verdediging bleek vanavond lang niet zo sterk als gedacht werd. Het middenveld kon geen druk naar voren zetten en in de voorhoede leek iedereen zijn eigen spel te spelen en zelf te willen scoren.

Dat VVV niet meteen druk zette op de achterhoede van Helmond was heel vreemd. Zeker omdat Helmond startte met Dave Nieskens die voor de eerste keer in het betaald voetbal in de basis mocht beginnen. Deze speler uit de eigen jeugdopleiding stond stijf van de zenuwen.

Rene Trost greep in de rust dan ook terecht in. Jules Reimerink mocht in de kleedkamer achterblijven en voor hem kwam Ozan Türk in het veld. Hierdoor schoof Yuki door naar de rechtsbuiten plaats.

Dit resulteerde binnen 2 minuten in de gelijkmaker voor de Venlonaren. Diezelfde Dave Nieskens werkte onfortuinlijk de bal in eigen doel. VVV voelde dat er meer te halen viel. Maar de speldenprikken van Helmond bleven uiterst gevaarlijk omdat de achterhoede van VVV uiterst onzeker acteerde.

VVV bleef gedurende de gehele wedstrijd de lange bal hanteren. Een fatsoenlijke opbouw van achterruit leek vanavond onmogelijk.

Door de individuele kwaliteiten van met name Yuki, Türk en Nwofor hield VVV vanavond de 3 punten in eigen huis. Maar goed was het allerminst.

 

Mäenpää 7: Straalt rust uit. Was echter mede schuld aan de vroege achterstand.

 

Joppen 4: Wat was er vanavond met de aanvoerder aan de hand? Erg onrustig en weinig tot geen acties voorwaarts.

 

Promes 6: Niet echt zichtbaar maar haalde toch de nodige ballen weg.

 

Balkesteijn 6: Ook hij was niet zo sterk als de eerste thuiswedstrijd. Haalde wel het gevaar uit paar Helmondse aanvallen.

 

Fleuren 5: Zwakke wedstrijd van Niels. Erg onrustig. Werd geregeld voorbij gelopen door zijn directe tegenstander.

 

Yuki 7: Gaf een prachtige pass waar de 3-1 uitkwam. Springt enorm hoog maar wat ligt hij vaak op de grond.

 

Post 5: Speelde zwak. Viel geblesseerd uit. Deze Post was niet de stoorzender op het middenveld die we graag zien.

 

Kruijsen 5: Onzichtbaar.

 

Reijmerink 5; Erg ongelukkig in zijn acties. Werd in de rust terecht gewisseld, maar dat hadden ook anderen kunnen zijn.

 

Nwofor 7: Scoorde toch een belangrijk doelpunt. Niet alles lukte maar veel gevaarlijker/dreigender dan Rajcomar.

 

Wolters 5: Vooral in de eerste helft erg egoïstisch. Hem lukte niet veel vanavond.

 

Altheer 6: Wisselde prima balveroveringen af met simpel balverlies.

 

Türk 7: Hij werd de regisseur in de tweede helft nadat Yuki was doorgeschoven naar de aanval. Lijkt zijn plaats op het middenveld heroverd te hebben.

 

Cooper 6,5: Hij was weer betrokken bij een VVV doelpunt. Nu scoorde hij het winnende doelpunt. Lijkt zich ook in de basis te spelen ten koste van Reijmerink.

 

Trost 6: Liet zich tijdens de eerste helft niet zien. Greep tijdens de rust in omdat het niet liep. Koos Nwofor boven Rajcomar in de spits. Maar dat VVV zo onrustig en met weinig flair speelt moet ook hem zorgen baren. Kan er misschien eens getraind worden op opbouwen en niet die lange halen naar voren?!

109 Responses

 1. Frosty

  Op de radio zender van L1 was de commentator niet bepaald te spreken over de verdediging. Ik zou er toch nog een centrale verdediger bij halen.

  3 Punten dus dat is mooi.

 2. kenfen

  Inderdaad, in verdedigend opzicht erg matig en zeker in de opbouwende zin zwak, met altheer en Turk in de ploeg kwam er wat meer lijn in en werd de druk naar voren groter, er is hier nog veel werk aan de winkel.
  Positief Altheer en Yuki wat resulteerde in een strijdbaar VVV in de 2e helft Ook Turk speelde aardig evenals promes. De invalbeurt van Cooper was ook hoopgevend.
  Kruysen Fleuren en Joppen bleven onder de maat, Wolters is een individueel sterke speler die nog moet wennen aan het hoger niveau Reimerink komt eraan maar was vandaag toch over grote delen van de eerste helft afwezig. De erste goal was een drama en m.i op het conto van Maaempaa te schrijven.
  Blij met de 3 punten maar dit is nog geen ingespeeld team

 3. Paljas

  Het zijn Nwofor,Otsu,Maenpaa,Cooper en Turk die dit VVV vanavond de overwinning bezorgen.
  Is het toeval dat de buitenlanders weer het verschil maken?
  Mijn conclusie is in ieder geval dat de “aanwinsten” (inclusief Fleuren en Joppen)toch echt (nog) wat kwaliteit te kort komen en je daardoor een zeer wisselvallig en soms te matig team ziet.
  Je moet er toch niet aan denken dat Nwofor,Türk en Maenpaa nog voor 2 september alsnog vertrekken.
  Dan wordt het echt een hele matige ploeg,waar zelfs Almere City niet voor hoeft te huiveren.
  Maar ja,je speelt vanaond eigenlijk een matige wedstrijd maar wint dan toch…en winnaars hebben altijd gelijk.
  In ieder geval weer voor vanavond,want uit bij MVV kan het zo maar weer anders zijn…

  Gegroet,

  Paljas.

 4. rongo26

  Allemaal leuk dat positieve over Yuki (de bal voor de 3-1 mag er wezen) maar kan meneer eens het spel gaan verdelen ipv een actie willen maken en er dan maar bij gaan liggen.

  Positieve van gisteren was dat het zo slecht was dat het, zeker de tweede helft, een leuke wedstrijd was

 5. Louis van Gaal

  Het was gewoon dramatisch slecht. Dat je toch wint heeft met geluk te maken en met de kwaliteit van de tegenstander. De hele verdediging was, als je het wilt waarderen, niet meer als een 4 . Balkesteijn en Promes kunnen niet opbouwen en alleen maar ballen wegwerken. Met daarbij een 2 voor fleuren. Mijn god al 10 jaar linksachter en het dan nog steeds niet begrijpen wat hij moet doen. Verder alleen maar lange ballen naar voren. Waarom laten Yuki en/of Türk zich niet inzakken om de bal op te vragen ? Reijmerink kan op zij linker been alleen maar staan en Wolters’ is zo gek als een deur. Die krijgt tegen den Bosch binnen 30 minuten rood let maar op. Wat verder op viel is dat de Helmond trainers gedurende de hele eerste helft allemaal actief mee coachen langs de kant de en de 4 Venlose stafleden passief langs de kant zitten en apatisch kijken Hoeselt het gaat. Met dan aan een opportunistische instelling pakje 3 punten.

  1. RuiverCity

   Heb me dit al langer afgevraagd, waarom zitten er bij VVV onderhand meer “withemden” dan reservespelers op de bank? Bij Helmond zag je gisteren hoe het hoort, de trainer en assistent (Mario Verlijsdonk). Wat doet bijvoorbeeld een Wim Jacobs op de reservebank? Waarom 2 assistent trainers naast Rene Trost?

   1. sultana

    Ook ik vraag me al jaren af wat ene Wim Jacobs bij VVV doet? Voegt totaal niets toe aan de technische staf, als ik zie hoe Maenpaa de ballen uittrapt ( vorig seizoen ook al trouwens ) waar deze man de keepers op traint.

 6. tulipanes

  dit was een wedstrijd om weer snel te vergeten. een van de slechtste eerste helft die ik ooit gezien heb (van beide kanten was het triest). op basis van geluk en individuele kwaliteiten van turk en nwofor toch gewonnen.
  hopelijk pakken we onze “angstgegner” mvv vrijdag wel, om dan daarna meteen 3 dagen later ook van de bosche bollen te winnen. al is dat misschien veel te opportunistisch.

 7. De Koes

  Promes staat goed laat zich niet snel uitspelen en daar ben je in eerste instantie verdediger voor, maar Balkesteijn is werkelijk een drama kan alleen maar koppen en voor de rest vuurpijlen afschieten.

 8. Ut Ven

  De eerste helft was inderdaad niet om aan te zien. Totale chaos achterin en Post was geen schim van wat ie eerder liet zien. Ben bang dat we een pak slaag hadden gekregen als die eigen goal niet was gevallen. Maar om ze de uit te fluiten bij rust???We zijn net 4 wedstrijden onderweg verdomme. Maar ja dat zal wel zo moeten…

  Wat ik wel triest vind is dat Uche pas een kans krijgt als Prince autopech heeft? Rijdt ie in een tweedehandsje of zo? Kan me niet meer herinneren, dat mijn auto mij liet staan. Toeval of niet vraag je je dan af.

  En ofschoon de assist van Yuki goed was, verbaasde het mij dat Cooper voor Uche kwam. Hoop dat trost die Japanner uitlegt dat je niet bij elk contact hoeft te gaan liggen. Als er nl echt wat gebeurd reageert de scheids niet meer..

  Maar ja 3 punten, Cooper die scoort (moet die jongen vertrouwen geven). Volgende week de Sjengen een pak slaag geven….Forza VVV!

  1. tulipanes

   dat uitfluiten ging ook te ver, daar help je niemand mee. het jammere was dat het halve stadion het deed. ook toen we met 3-1 voor stonden. spelers gaan echt niet beter voetballen als ze telkens uitgefloten worden of telkens hun “supporters” (in dit geval een grappige naam eigenlijk) boe horen roepen.

   enfin, het was wel slecht maar op naar de sjengen. hopelijk eindelijk een doelpunt in een uitwedstrijd.

 9. roermond

  Maar maar maar, wat een negativiteit weer hier… Met name Promes en Balkesteijn moeten het ontgelden…Tegen Willem II nog omhooggeschreven, als 2 helden, superspelers, Balkesteijn kreeg zelfs een 9 van deze site…Nou in 2 weken tijd zeker een 0 geworden, die er ineens niets meer van zou kunnen…Mag deze jongen ook eens een mindere dag hebben? Come on Venlo forza VVV…laat jullie je door een stelletje azijnzeikers niet eronder krijgen…Komt allemaal goed….

  1. sultana

   Verdediging van VVV was dramatisch gisteren mag gerust gezegd worden, daar moet Trost nog hard aan gaan werken al zou ik toch nog graag een versterking in de verdediging en de aanval erbij zien. De reservebank is nou niet echt iets waar een tegenstander van schrikt, ik hou mijn hart vast als er blessures en schorsingen komen.

 10. RuiverCity

  @roermond
  Een speler krijgt een beoordeling naar mate zijn prestatie. Kan de ene week een 9 zijn en de andere keer een onvoldoende. Niets meer of minder dan de realiteit. Heeft niks met azijnzeikers te maken. Gebeurt op andere supporterssites, in de VI, noem maar op.
  In het stadion moeten we de spelers steunen. Ik begreep de (zwakke) fluitconcerten gisteren ook niet. Enige wat gisteren telde waren de 3 punten, maar blijft een feit dat Trost nog veel te doen heeft. En zorg er maar voor dat Nwofor hier blijft!

 11. brise continu

  @ tulip anus:

  dat kan ook moeilijk anders aangezien het stadion maar voor de helft was gevuld…hoe kan dan in godsnaam een heel stadion het team uitfluiten..?
  p.s. de Ton Lokhoff-tribune was ook weer lekker leeg gisteren..chapeau!

  pssst..zo ff sprietse!!

 12. sultana

  Na gisteravond is een ding duidelijk, Turk HOORT in de basis! Wat kan hij een team op sleeptouw nemen, ze gingen feller spelen en ook Nwofor profiteerde hiervan. Turk de absolute uitblinker samen met Altheer, wat heeft laatst genoemde een ervaring en dat was duidelijk te zien gisteren. Reimerink, Kruijsen en de verdediging vielen zwaar tegen. En waarom speelt Maenpaa de bal door het midden aan naar Post terwijl er 4 Helmonders om Post heen staan? Dat is vragen om problemen en daar kwam dan ook de 0-1 uit voort. Niels Fleuren werd constant voorbij gelopen, zat hij met zijn gedachten al bij zijn bruiloft van 7 september? Al met al een niet al te beste 1e helft wat ze in de 2e helft goed gemaakt hebben, je zag vechtlust en strijd en dat is iets wat ik vorig jaar gemist heb. Ik vermoed dat het nog een paar weken tijd nodig heeft voordat dit team op elkaar ingespeeld is, Wolters is nog jong maar vind hem nu al beter dan Wildschut. Yuki overigens moet eens ophouden met zich constant te laten vallen en zijn trucjes en gewoon doen wat er van hem verwacht word, voetballen! Ik heb er vertrouwen in dat dit een leuker seizoen word dan onder Lokhoff de afgelopen seizoenen. Kampioen hoeven ze voor mij niet te worden als ze maar een periodetitel pakken. Op naar MVV, altijd lastig en waar VVV bijna nooit wist te winnen maar ooit gaat dit weer gebeuren. Ik ben erbij vrijdag in de Geusselt. Forza VVV

 13. marcel

  eerste helft leek verdacht veel op de wedstrijd tegen eindhoven. VVV komt totaal niet aan voetballen toe. Dat zal trost toch aan het denken moeten zetten. Daarnaast was vooral de manier waarop VVV zich thuis profileerde (de eerste helft) tegenvallend. In de rust wordt in elk geval ingegrepen, daar waar lokhof waarschijnlijk tot 5 minuten voor het eind had gewacht (met de redenatie ik zet in 5 minuten recht wat in 85 fout gaat).
  Behalve de wissel van Turk, werd er na rust ook sneller druk gezet, en bleven de voorhoede spelers verder naar voor staan ipv ver in te zakken. Dat maakte de tweede helft in elk geval leuk om naar te kijken. Het was zeker nog niet hoogstaand, maar dat is het minste wat we mogen verwachten. Niet meer verwacht dat na de 3-1 het nog spannend zou worden, maar de laatste minuten toch nog ff spannend.

  vwb de sfeer, was Het op O3totO5 (voor zover ik het kan beoordelen), tamelijk positief. Rekening houdende met hetgeen er op het veld te zien was de eerste helft, probeerde men toch achter het team te blijven staan. De fluitconcerten vond ik dan ook zeker niet massaal, maar op O juist enkelingen, en al zeker niet langdurig.

  opvallend:
  – zeker 3 a 4 grote fouten, die rechtstreekse kansen (waaronder het doelpunt) creeerden voor Helmond.
  – volgens L1 – Nwofor scoort met een afstandsschot. Wat zijn het toch een miskleunen die gasten.

  1. Goodie

   Ik keur het echt niet goed wat ze deden, maar ik heb aan de ene kant wel begrip. Ik heb me de eerste helft ook lopen ergeren aan het spel. Gewoon blijven steunen, niet fluiten. In ieder geval niet onder de wedstrijd.

   1. mats

    ik snap wel dat mensen teleurgesteld zijn…maar uitfluiten? support heeft niets met uitfluiten te maken… uitfluiters zijn zielige mannetjes met een non-realistisch wereldbeeld en waarschijnlijk een te groot ego, te hoge verwachtingen, geen zelfrelativeringsvermogen en ik vermoed een saai leven met elke avond oh oh cherso en een pataje oorlog als hoogtepunt van de week.

 14. Drikus

  Afgezien van het slechte spel ben ik blij met de veerkracht die vvv kan tonen. Dat zal die gasten vertrouwen geven. Dat vvv in de 5e minuut op achterstand werd gezet heeft tot veel onrust in het spel geleid. Lange ballen, gehaast, elkaar niet begrijpen (ene helft wilde snel naar voren en de rest wist het niet). Nu weet vvv op basis van de 2e helft dat die onrust onnodig was.
  Belangrijk dat er ook in slechte wedstrijdrn gewonnen kan worden.

 15. RuiverCity

  Nwofor heeft iedereen die riep dat ie niet voor VVV wilde spelen de mond gesnoerd. Het is echt te hopen dat ie blijft want met hem heb je een scorende spits.

 16. Louis van Gaal

  In de Jupiler league kun je kampioen worden als je een goede keeper hebt, een creatieve middenvelder en een slis die het verschil kan maken…. Ik hoef de namen niets eens te noemen maar die heeft vvv absoluut!

 17. venlofan

  we hebben op O5 een goeie sfeer weten te creëren en gingen er 90 minuten voor zijn geen een minuut stil geweest en voor de mensen die fluiten wegwezen! we snoeren jullie wel de mond en na de wedstrijd met heel het vak nog half uur in stadion gezongen en de bus helmonders uitgezwaaid.
  ik zeg op naar een heel mooi seizoen met volgende week de sjengen uit come on venlo!

  1. tulipanes

   ik heb wel respect voor jullie, maar waarom gingen jullie een keee met de ruggen naar het veld springen en zingen? was het een negatief teken of heb ik het mis.
   enfin, er is meer sfeer dan vorig jaar, dus het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit.

 18. Ut Ven

  @Roermond. Als een speler niet wakker is, mag dat gezegd worden. Heb er vertrouwen in dat Post er de volgende keer weer staat. Iedereen kan een keer een off-day hebben. Doet niets af an z’n kwaliteit of zo, maar neem aan dat dit wel gezegd mag worden, anders kun je deze site beter opdoeken.

  Dit elftal en trainer blijft een verademing tov die ‘broadwors’ van het vorig jaar met zijn huurlingen..

  Er gewoon vol voor gaan, en dan winnen, daar gaat het om. En die ‘dreuvige zoadzek’ die de club uitfluiten na 1 helft in de 4e wedstrijd van het seizoen, snappen d’r geen zak van en zullen d’r ook nooit iets van snappen.

 19. Lont

  Vond het geen beste wedstrijd van VVV maar gelukkig toch de volle mep gepakt, over dat uitfluiten volgensmij was dat maar een klein groepje op O3.

  Op hoeveel kaarten staat de teller voor mvv uit btw? Ik ga morgen ook 3 kaarten halen 🙂

 20. venlofan

  @tulipanes is geen negatief teken gewoon met zn alle springen en door het dolle heen met de rug naar de wedstrijd toe zorgt voor een mooi effect wat je goed ziet vanaf de overkant

 21. venlofan

  en het is echt druk gaande op O5

  ik zal er het een en ander over vertellen :
  O5 krijgt nu de naam yellow black fanatics, waarmee over een paar weken iedereen op dit vak een shirt krijgt met deze tekst erop.
  we willen er voor zorgen dat de sfeer terug gaat keren in de koel met name op O, daar zijn we ook met man en macht aan bezig het bestuur van vvv helpt hier een handje aan mee, door bijvoorbeeld wat geld te geven voor spuitbussen en stof want er zijn de laatste weken aardig wat spandoeken gemaakt.
  we zorgen er ook voor dat er 90 minuten gezongen wordt en de ploeg met overmate gesteund zal worden door ons.
  dit doen we met banners , vlaggen en trommen, zoals velen weten waren de tijden vroeger in de koel heel mooi, ajax was zelfs bang om naar de koel te komen.
  ons doel is dus binnen 5 jaar een grote supportersgroep te hebben opgericht genaamd yellowblackfanatics

  wilt u hier aan mee werken kom dan zo snel mogelijk op O5 staan en koop een shirt bij een van de mensen op O5 !

  FORZA VENLO

  1. YowVVV

   Gemiddelde leeftijd op O5 is 20 jaar, wel fijn dat jullie de videobanden nog terug hebben gekeken. Want dat klopt inderdaad.
   Laat ik het voorop stellen, ik vind jullie een prima initiatief, tot nu toe krijg ik alleen vooral de indruk dat jullie met je eigen bezig zijn. Hopelijk zie ik dit verkeerd.

 22. tijger

  Wat mij opviel was de goede sfeer op 0.
  Ik denk dat dat komt omdat nu de mensen met een echt geel zwart in de Koel zitten.
  Ga ZO DOOR OP O. Het kan een mooi seizoen worden .
  forza venlo

 23. venlofan

  leuk dat we goede reacties krijgen voor O , we hebben nu een groep 50 mensen (O5) en 35 mensen (O3) die de sfeer maken als dit nu bij elkaar komt en nog een aantal mensen erbij zitten we al op 100 waarmee een hele mooie sfeer mee gemaakt kan worden

  1. vvv_supporter_op_zuid

   misschien heb ik wat last van de oren door mijn leeftijd maar ik dacht toch weer te horen “Joden komen, Joden komen dat door beide groepen op O tegen elkaar werd geschreeuwd” …. dacht daar toch van verlost te zijn, is toch wel een beetje erg ” …… ” (kan er zoveel woorden neerschrijven maar laat dat maar aan jullie verbeelding over)

   1. Ruben

    Hm, knap dat vvv_supporter_op_zuid een frase noemt en dat jij dan precies weet over welke stuk binnen de 90 minuten hij het heeft, dat hij dit fout heeft gehoorden wat er dan wel gezongen werd?!

    Ik heb het ook gehoord en schaamde me wéér heel diep dat ik supporter ben van eenzelfde club als dergelijke leeghoofden.

    Ik laat het er maar bij dat het kleuters zijn zonder enig historisch besef, dus niet weten wat ze roepen en waarom ze dit roepen. Maar 1 tip mocht dat groepje serieus genomen willen worden: Kap daarmee!

   2. Goodie

    Sta zelf op O3 en dit was dus ook wat ik hoorde. Heb er niet aan mee gedaan. Waarom “joden komen”? Het was in ieder geval alles behalve “yellow black army” hki..

   3. Goodie

    Dan zal het aan mij oren hebben gelegen. Maar toch lijkt me van niet. Want Joden komen heeft 4 lettergrepen en dan past het goed is het stuk. Yellow black army heeft er 5, wat niet echt past.

   4. tulipanes

    ik sta op o en hoorde ook yellow black army. iig heb ik joden niet gehoord. maar zou het zo zijn dat jullie dat deden vind ik het niet kunnen.

   5. Raaf

    Dan wordt het tijd voor en gehoorapparaatje beste supporter op zuid! Er wordt wel duidelijk “Yellow Black Army” op en neer geroepen waarnaar er “clap your hands for the yellow black army” wordt geroepen (ik sta zelf op 04 dus ik kan dat goed horen). Het werd aantal jaren geleden al vanuit o3 op en neer naar de ultras van z1 geschreeuwd.
    Als je niet weet wat er wordt geroepen kan het inderdaad goed als “de joden komen” klinken. Dit is dus niet zo.

    @Ruben ken de feiten voordat je iets de grond in wil boren 😉

   6. vvv_supporter_op_zuid

    Nou, Joden komuh, Joden komUH…. klingt toch ff heel wat anders,
    Yellow black armIE

    verschil tussen UH en IE kunnen mijn 40 jaar oude oortjes toch nog wel ontdekken…

    Trouwens, dan heb ik het vorig seizoen zeker ook HEEEEEEL vaak fout gehoord. Tsja, dan toch maar ff naar Stufkens 😉

   7. vvv_supporter_op_zuid

    Die van O zijn allemaal jong en natuurlijk hardhorig door de suizingen het het dicht bij de boxen staan in de discotheken. Dan hoor het verschil tussen uh en ie niet meer zo goed of het kan natuurlijk ook dat ze niet zo goed kunnen zingen 🙂

    De windrichting kan natuurlijk ook verkeerd hebben gestaan… waardoor het wat anders klonk op zuid…

   8. Ruben

    Welke Feiten? Toch niet jouw opmerking dat het ‘Yellow Black Army’ enkele jaren geleden al werd ingezet hoop ik!?

    Het ‘Yellow Black Army’ versje dateert écht al van vele jaren eerder vriend. Begin jaren 90 werd dit al gezongen op de Maastribune. Iedereen in het stadion, ouder dan 30 jaar, weet precies wat er wel en wat er niet gezongen wordt!

    Helaas weten enkele jongeren dat niet! Zo weten ze ook niet in welk tempo het Avé VVV gezongen dient te worden. Jammer.

    De sfeer van toen is er niet meer. Zelfs niet met een zogenaamde ‘sfeertribune’ .

   9. Raaf

    @Ruben feit is dat yellow black army wordt gezongen. feit is ook dat het ave vvv volkomen verkeerd wordt gezongen.
    @vvv_supporter_op_zuid het is inderdaad een groot verschil tussen de “uh” en die “ie”, daarom begrijp ik ook niet hoe jij joden komen kan verstaan.

 24. YowVVV

  Linssen ook weer lekker op dreef vandaag…
  Ik kan het afgelopen seizoen nog steeds niet begrijpen, we hadden zo’n ontzettend goede selectie.. ongelofelijk 🙁

  1. sultana

   Komt dat er bij VVV geen leiding is met voetbal verstand anders hadden ze Lokhoff nooit een contract voor 2 (?) seizoenen aangeboden en hadden ze hem eerder ontslagen. Lokhoff heeft veel kapot gemaakt en vele supporters en sponsoren weg gejaagd, ik blijf erbij dat ook de leiding eens de hand in eigen boezem moet steken. Waarom kan PEC wel groeien en presteren in de eredivisie en kan dit bij VVV niet???

   1. Paljas

    Een groot gedeelte is te danken aan Jaap Stam en zijn vergaarde kennis op het aller hoogste niveau.
    Als je bij Man.United onder Furguson hebt gevoetbald,breng je zoveel now how op zowel technisch als tactisch niveau mee,dat je dat nu terug ziet in het spel van Zwolle.
    Daarbij is het ook belangrijk dat bepalende spelers blijven voor langere tijd,zodat je een ingespeeld team gaat krijgen dat weet wat het aan elkaar heef.
    En last but not least…de trainer Ron Jans,één van de beste trainers uit het betaalde voetbal,die zijn trainerskwaliteiten al heeft opgedaan op eredivisieniveau bij Groningen en Heerenveen.
    En wat ook altijd belangrijk is in dit soort situaties is de factor geluk…
    -hoe ziet je speelschema eruit
    -zijn er blessures en/of schorsingen
    -worden er voortijdig spelers verkocht
    Alles moet een beetje mee zitten…dan heb je wel eens dat zelfs een club als PEC Zwolle de lijstaanvoerder is van de eredivisie na 4 wedstrijden…

    Gegroet,

    Paljas.

   2. Paljas

    Zeker…tot in detail.
    Als jij dan voor minimaal een jaar of 5 je mond houd op dit forum als het om voetbal gaat,dan kan deze site ook iets serieuzer genomen worden kwa voetbalkennis.

    Gegroet,

    Paljas.

   3. mats

    Paljas! Zet eens ’n andere plaat op joh. Deze ‘het is moeilijk bescheiden te blijven, wanneer je zo goed bent als ik, plaat wordt saai!!!

 25. Zeker wete

  @Mats; Wat is er met je gebeurt. Heb je een metamorfose ondergaan? Ik ken je niet terug. Je reageert de laatste tijd helemaal anders, positiever, geen nodeloze verwijten meer….chapeau!!

 26. bong

  zolang als vvv doorgaat met de amatuers zoals soentjens v dael jacobs van kempen wordt het nooit wat zoals iemand zegt kijk naar pec zwolle
  dan zie je dat daar echte mensen aan het roer staan met verstand van voetbal
  waar zijn bij vvv mensen zoals albert v/d weide de koes van verkoelen
  yai driessen john rooks
  maar ja dit zijn mensen die hun mind open durven te doen en dat mag niet van MEESTER SOENTJENS
  en fleuren en kruissen zijn nog te slecht voor in grashoek 6

   1. Goodie

    Jij bent dua niet wakker. Hij heeft 6 dagen bij dordrecht gespeeld. Is inmiddels alweer gestopt.

 27. Goodie

  Zie dat Seip ook nog steeds geen club heeft. Hoop toch ook voor hem dat hij liever bij VVV voetbalt en nog wat geld kan verdienen, dan nergens voetballen in zijn laatste jaar/jaren.

 28. Goodie

  En de site van de Fanclub is sinds 22 augustus 11:30 nog steeds niet geüpdatet. 3 dagen geleden dus de teller op 70 kaarten, ben benieuwd hoeveel het er nu inmiddels zijn.

   1. Lont

    Je weet natuurlijk nooit, maar denk dat we blij mogen zijn als we aan de 200 zitten

   2. Goodie

    Er zijn nog 3 dagen te gaan. Daarna worden de bussen nog vol gemaakt. Het is af wachten dus.

 29. Ben

  Jammer, zoveel negatieve reacties op deze site. We vergeten dat dit een topper was: degradant uit de Eredivisie tegen topper vorig jaar van de Jupiler. Ik had overigens wel de indruk dat diverse spelers onder de maat speelden. Kwam door de zenuwen? Joppen speelde tegen oude club en dat is extra moeilijk, wellicht. Maenpa een 7? Dat kan toch niet. Je had zeker een snotje in je ogen; schuld eerste doelpunt, dan kom je niet meer tot een 7. Een klein zesje meer was het echt niet. Verder ben ik fan van deze keeper, ik hoop dat hij voor ons behouden blijft. Op naar MVV, FORZA VVV!

  1. Drikus

   Als ruiver een snotje in z’n ogen heeft gehad vraag ik me af wat jij wel niet aan je ogen hebt gehad. Maenpa heeft vvv er in de eerste helft meerdere malen echt behoed van een grotere achterstand. Telt dat niet mee? Of is het dan opeens z’n werk? Vond hem, afgezien van zijn medeplichtigheid aan het eerste doelpunt, eigenlijk de enige speler bij vvv die wel zijn nivo wist te halen. Ben er van overtuigd dat we anders zwaar de boot in waren gegaan.

 30. RuiverCity

  VVV wilde de Kogel het vorige seizoen ook al hebben. Hij is fysiek erg sterk maar niet de snelste. Dan zal er snel nieuws komen rondom Nwofor lijkt me…Tottenham/Roda of wellicht naar Utrecht?

 31. festina lente

  ook wel vreemd. cooper en bridjr scoorden als invaller vrijdag een doelpunt.

  gisteren waren het ploeggenoten bij de wedstrijd vvv/helmond sport tegen
  groningen.

Leave a Reply