Verslag VVV-Venlo – Jong PSV 0-2

In een wel erg leeg stadion de Koel leed VVV vanmiddag een onverwachte nederlaag. PSV won uiteindelijk door een scheidsrechterlijke dwaling met 0-2. Maar de grote fout van de scheidsrechter was niet de hoofdoorzaak. Een trainer die week in week uit roept dat VVV moet uitgaan van de eigen kracht en vervolgens op het veld laat zien het tegenovergestelde te hebben gepland met zijn wedstrijdbespreking kunnen we onderhand niet meer serieus nemen. Ook deze THUISwedstrijd zakten de Venlonaren vanaf de eerste minuut terug op de eigen helft. In plaats van vol druk te zetten op zo’n jeudig team moeten alle spelers vliegensvlug inzakken van de trainer. Onvoorstelbaar met een spits als Leon de Kogel. Deze spits wordt totaal verkeerd gebruikt. Het middenveld is totaal niet in balans met Yuki, die meer op de grond ligt dan dat ie voetbalt. Hele periodes ook onzichtbaar. Een Quin Kruijsen, zoals meerdere spelers, die zich gedraagt als een ideale schoonzoon. Totaal geen greintje pit en slimheid zit er in dit team.

Deze scheidsrechter was heel makkelijk te beïnvloeden maar wat gebeurt er na de rode kaart van Joppen? Niels Fleuren wordt aanvoerder gemaakt. Met alle respect, een speler die zijn mond zelden zal opendoen en waar een scheidsrechter echt niet van onder de indruk zal geraken.

VVV heeft geen spelers die er op kletsen, die indruk zullen maken bij een tegenstander of scheidsrechter. Hoe makkelijk laten de Venlonaren zich naar een nederlaag leiden. Afgelopen maandag precies hetzelfde voorbeeld. In de 94ste minuut krijgt Jong FC Twente een vrije trap. Geen enkele speler wijst de scheids op het feit dat de wedstrijd wel erg lang duurt. Als je als trainer toch ziet dat het deze ploeg niet lukt dan gooi je het toch over een andere boeg. Voor mijn part geef je de jeugd eens de kans. Waarom niet eens Dion Gijzen de kans geven als je ziet dat Yuki telkens faalt?

Stadion de Koel loopt leger en leger. En terecht moet ik zeggen. Dit voetbal is niet om aan te zien, doet pijn aan de ogen. Je vraagt je dan echt af wat er de hele week op dat trainingsveld gebeurt?!

Op deze manier wordt het een verloren seizoen en elk jaar dat je in de Jupiler League blijft hangen wordt het verschil met de eredivisie groter. Maar goed misschien hoeven we van jong Psv niet te winnen.

 

Mäenpää 6,5: Had nog een of twee goede reddingen. Had verder weinig te doen

Joppen 7: Komt weer in zijn oude doen. Helaas voor hem maakte de scheidsrechter een grote beoordelingsfout. Gaan we een aantal wedstrijden missen.

Altheer 6: Speelde niet onverdienstelijk in het hart van de defensie.

Balkestein 5: Mag zich veel meer laten gelden als laatste man. Inschuiven mag ook wel eens op getraind worden.

Fleuren 4: Waarom toch steeds die zonedekking? Snapt bepaalde onderdelen na 10 jaar nog niet.

Post 6: Is enige met pit in dit team. Maar is een roepende in de woestijn. Kan dit niet alleen. Mist kwaliteit om zich heen.

Yuki 4: Onzichtbaar, niet meer niet minder. Faalt in zijn dadendrang.

Kruijsen 3: Wie?

Reimerink 4,5: Had de kans net voor rust op de 1-0. Maar voor de zoveelste keer dit seizoen kiest hij voor eigen succes in plaats van de bal voor te geven.

De Kogel 5: Wordt totaal verkeerd gebruikt met deze speelwijze.

Wolters 4: Speelde een zeer zwakke wedstrijd. Manolev had een vrije middag.

Rajcomar 4: …….

Türk 5: Kon het tij ook niet meer keren. Waarom staat hij niet in de beginopstelling?

Cooper 5: Werd veel te laat gebracht.

Trost 3: Een trainer die in het begin van het seizoen zich geregeld liet zien om het team aanwijzingen te geven maar ook vandaag bijna 90 minuten stijf in zijn dug-out zat. Waarom grijpt hij niet in en blijft hij spelers die verzaken zoveel vertrouwen geven?! Waarom niet over een andere boeg, en jeugdspelers de kans geven want erger kan het toch niet worden. Wordt tijd om eens de zweep over deze selectie te laten gaan, want ook vandaag weer verschillende spelers die na 70 minuten de pijp leeg hadden. Wordt met zijn uitspraken voorafgaand aan de wedstrijd met de week ongeloofwaardiger.

 

 

83 Responses

 1. tulipanes

  “Op deze manier wordt het een verloren seizoen en elk jaar dat je langer in de Jupilerleague blijft wordt het verschil met de eredivisie groter.”
  Met het eerste ben ik roerend eens, maar om nou te stellen dat de eredivisie zoveel meer kwaliteit zal gaan krijgen?

  1. bong

   berden en soentjens plus td
   het wordt de hoogste tijd dat er spelers komen die willen knokken voor ons vvv
   waar is ammi toch 100 keer beter als die joppen wat een stumper
   wat moet kruissen
   welke trainer wisseld de hele voorhoede
   als het zo doorgaat kom ik mijn seizoenkaart inleveren
   en dan kom ik ook nooit meer SCHANDALIG

 2. Luis Erique

  Wat mij betreft een goede analyse. Het is toch ongelooflijk dat een ploeg die uit de eredivisie is gedradeeerd, niet dwingend kan voetballen in een thuiswedstrijd tegen een onthutsend zwakke tegenstander. Het wordt echt tijd dat iemand opstaat en erop kletst. Als vvv iets wil doen in de winterstop, dan wordt het hard tijd dat er een leider met agressieviteit gehaald wordt.

 3. marcel

  de analyse geeft aan wat er al weken gezegd wordt: VVV bepaalt niet, maar zakt in.
  zoals ik al vooraf aangaf, ik had mijn twijfel over deze serie wedstrijden tegen jong, en helaas (want ik zag het ook liever anders) is mijn angst uitgekomen. 4 punten uit 3 wedstrijden is natuurlijk veel te weinig.

  Alweer een wedstrijd die dit vvv (uitgaan van eigen kracht?????) speelt op een manier die nog net niet aansluit bij het drama-voetbal van vorig jaar, al zat deze wedstrijd er niet ver naast. Zodra de tegenstanders de bal hebben, sprinten de VVV-ers terug naar eigen helft, en wachten wat er gebeuren gaat. tekenend is hiervoor weer (net als vorige week trouwens), dat de grootste kans (joppen eerste helft), voortkomt uit balverlies van psv. op drie vrije trappen na in de tweede helft die voor de goal gezwiept worden, eigenlijk HELEMAAL NIETS gecreerd. Zelden zal de doelman van PSV zo’n makkelijk middagje gehad hebben in de juup tot nog toe.

  De eens kolkende koel is verworden tot een saai decor voor een potje inspiratieloos voetbal, gespeeld door een paar eenheidsworsten. De binding met het publiek en het vertrouwen van de supportersterugwinnen, zal met deze manier van spelen niet meer gaan lukken.
  De uitstraling van onze club wordt minder en minder, media-aandacht is er nog nauwelijks, want zelfs in een terugkerende wekelijkelijkse 3 tot 4 pagina jupilerleague in de voetbalinternational wordt amper nog iets vermeld over onze club.
  Ga nou minimaal thuis eens een vorm van voetbal spelen die het publiek aanspreekt, want net als vorig jaar, lijken de behaalde resultaten dit seizoen meer met geluk dan wijsheid samen te hangen. Dus om met de woorden van Trost te spreken (en hopelijk komt hij ze eens na, of wordt hem door de directie hier eens duchtig op gewezen):
  GA EENS UIT VAN EIGEN KRACHT

 4. RuiverCity

  Op deze manier moet VVV inderdaad alle zeilen bijzetten om het tekort van dit seizoen op te vangen. Van de toeschouwers vandaag was ongeveer 1/3 de jonger dan 12 jaar met een kaartje van 3 euro of gratis entree. En volgende keer tegen Telstar zitten er nog minder mensen. Zelfs de grootste supporters worden het stadion uitgejaagd.
  Ik zag vandaag een klein jongetje tegen het hek rond het veld hangen (hij deed echt helemaal niks verkeerd). Kwam er vanaf de andere kant van het stadion een steward aanlopen om hem er op te wijzen dat hij netjes bij zijn vader op de tribune moest gaan zitten. De steward liep tevreden terug naar zijn plek. Wat een top stewards hebben we dan toch he…..

 5. mats

  Maar gelukkig hoeft VVV niet te winnen en komt ALLES goed zo gauw onze heiland zijn nieuwe stadion geeft.

  Het wordt tijd dat de verantwoordelijken voor dit falend beleid hun handen van de club aftrekken.

  Ik wil VVV terug. FC Berden komt me de nek uit!

  1. sultana

   Mats ik ben het eens een keer met je eens, je hebt helemaal gelijk. Zal het voor de 3e keer op rij aan de trainer liggen?? NEE in mijn ogen, er is meer aan de hand bij VVV het kan niet zo zijn dat het al seizoenen op rij aan de trainer ligt. Trost heeft het bij MVV prima gedaan, Paljas gaat steeds meer gelijk krijgen, dit VVV is een matig team en meer dan een middenmoter is en word het dit seizoen niet. Zo lang de bezem niet door de technische staf, Jacobs en van Dael onder andere, gaat en ene flapdrol genaamd Soentjes bij VVV rond loopt zakt deze club steeds verder weg. Op deze manier jaag je het publiek de Koel uit, stadion word met de week leger en dan moet het nog winter worden……….. Ook ik wil VVV terug met aanvallend voetbal, strijd, lust en passie en een kolkende Koel. FC Berden komt ook mij de strot uit!!!

   1. mats

    Laat Paljas ’t maar niet horen dat je t met me eens bent 😉

    Het zal best dat onze jongens niet de meest technisch begaafde zijn. Maar er moet toch echt meer uit deze spelersgroep gehaald kunnen worden. Het kan inderdaad niet steeds aan de spelers of de trainer liggen. Er is qua beleid gewoon iets heel erg mis op de berg.

    En ik word hier al jaren beschimpt voor mijn anti-Berden houding…maar het kan niet zo zijn dat een jong Pisvee heerst in de koel. Maar goed, dit zien we nu al jaren met wisselende spelers en trainers….dan is er maar een conclusie…exit Berden en zijn kliek.

    Fuck FC Berden
    Forza VVV
    E lang leve de Koel

   2. Lincoln

    Nee dat zeker niet het is een structureel probleem. Het is gewoon kei hard falen en misschien komt wel door de spelers samenstelling want is al jaren paniekaankopen omdat we het niet meer weten.

    Daarnaast speelde we eerst aanvallend dwingens leuk voetbal en is het al jaren afwachtend counter voetbal.

 6. Meuske

  Iedereen kan Berden met de grond gelijk maken maar dat vind ik te makkelijk deze man is ook een voetbal liefhebber en draagt vvv een warm hart toe anders had hij zijn nek niet uitgestoken voor deze club. Berden heeft de verkeerde mensen om zich heen en geen voetbal kennis daar heeft hij wel in gefaald. Haal goede scouts en een technisch directeur die voetbal ademt en diep in het wereldje zit dat voetbal heet want voetbal heb ik allang niet meer gezien in onze Koel.

  1. mats

   Gelijk heb je. Maar ook Berden moet gewoon eens plaats maken voor een ander. Uiteindelijk is hij samen met de door aangestelde kliek hoofdverantwoordelijk. Het tijdperk Berden moet maar eens voorbij zijn..

  2. Lincoln

   Je hebt gelijk dat Berden het beste voor de club overhad. Maar na 2 grote transfers heeft meneer Berden een beetje te veel dollar tekens in zijn hoofd zitten. En gaat het alleen nog maar om geld verdienen. Ze hebben dan een algemeen directeur en eigenlijk een heel bestuur die niets of nauwelijks uit de voetbal wereld komt. Allemaal mensen uit het bedrijfsleven. En daar gaat het ook alleen maar om winst maken. WE ademen al jaren geen voetbal meer. VVV heeft zijn goede reputatie de laatste jaren gewoon in de put gegooid. VVV was de afgelopen jaar een club die aan het groeien was maar wij blijven al jaren hangen en ik denk dat we zelfs weer terug bij af zijn. We moeten weer opnieuw beginnen en opnieuw bouwen. Sponsoren en supporters lopen terug en het leeft veel minder. Iedereen denkt nu zo VVV ohja die verliezen toch altijd dus waarom zou ik mijn geld daaraan uitgeven? Dat is best een redelijke benadering in deze crisistijd waarbij mensen op haar centjes moeten letten. Ik denk dat ze dat stadion beter even uit moeten stellen en gewoon moeten bouwen aan een nieuw VVV. Deze mooie club verdient het niet om weg te zakken zoals zoveel andere mooie clubs in Nederland.

  3. Ievel Knievel

   Het is Berden zijn taak om goede (voetbal-) mensen om zich heen te verzamelen. Dit wordt echter al jaren verzuimd en hier wordt ook geen geld voor uitgetrokken en aan uit gegeven. Daar is de beste man in hoogst eigen persoon verantwoordelijk voor en niemand anders. Het bestuur is door Bedren aangewezen, de directeur en eigenlijk alles en iedereen. Verder zitten we gewoon weer op het niveau van 2003. je kan je dus afvragen wat we nu eigenlijk de laatste 10 jaar zijn opgeschoten op 1 goed eredivisieseizoen en ene kampioenschap na. Je kan je afvragen wat voor voordelen de club VVV en wij als supporters hebben van het feit dat VVV een BV is geworden en dat de jeugdafdeling is samengegaan met een Helmond Sport. Ik wil nu wel eens weten van alle Berden aanhangers wat deze man op beleidsgebied betekent heeft voor de club de afgelopen 10 jaar. Ik ben benieuwd en nieuwsgierig.

 7. Zeker wete

  Wat un vreselijke wanprestatie, Ik mis passie, ik mis strijdlust, ik mis winnaars, ik mis mijn VVV. Dramatisch.

  En Mats is ook weer hersenloos lekker bezig over Berden. Mats moet van zichzelf een dader aanwijzen maar moet gewoon die 11 braojbokse en technische staf aanwijzen.

   1. Zeker wete

    @Mats
    Als jij een voorbeeld kan aangeven van je bewering dan ben je een knappe vent (of vrouw of trans?)

 8. brise continu

  Zo! Net terug uit de Koel.
  Ik was nog zo onder de indruk van het niveau dat ik me amper nog kon bewegen.
  Gelukkig gaat het nu wel weer beter.

  Pssst…zo ff sprietse!!

 9. Goodie

  Ik vraag me af waarom ik nog 12 wedstrijden dit seizoen nssr de Koel zou gaan. Ik dacht dat met de komst van Trost er weer aanvallend voetbal zou komen, maar niks is minder waar. Heeft iemand gezien hoeveel VVV spelers er bij een cornor voor Jong Psv in de eigen 16 stonden? Juist alle 11…

  1. marcel

   wat nog veel erger was: (en wellicht vergis ik me, want ik ben nog aangeslagen van het niveau), 1 kopbal van balkesteijn, dat was het volgens mij de tweede helft. Die keeper had het net zo koud als wij op de tribunes.

 10. Meuske

  VVV is inderdaad bezig om alle krediet wat ze hadden bij sponsoren supporters en spelers die wel nog willen komen te verspelen helaas. Hoop dat ze nu in gaan zien dat het echt 5 voor twaalf is wat betreft de toekomst voor de club. VVV kan zo’n mooie club zijn met de juiste mensen op de juiste plaats maar op deze manier zijn we terug bij af. Laten we hopen dat er in de winterstop een wonder deze kant op komt. Come on Venlo

 11. marcel

  conclusie na 3 wedstrijden jong-…..
  VVV heeft wel heel slecht geprofiteerd van het gegeven dat deze teams telkens met verschillende opstellingen spelen, want in alle drie de wedstrijden hebben de 2e elftallen tegen VVV met de minste opstellingen gespeeld.

 12. De Koel

  Het gaat nog een hele klus worden om terug te keren naar de Eredivisie. Dit seizoen lijkt nu al verloren, tenzij VVV de nacompetitie haalt en dan ineens de sterren van de hemel gaat spelen. Maar dat zie ik niet gebeuren, tenzij er echte versterkingen worden gehaald in de winterstop. Vanaf volgend seizoen gaat het moeilijker en moeilijker worden, met steeds verder teruglopende inkomsten door afhakende supporters en sponsoren. En voor je het weet zijn we weer zo’n kansloze club als Telstar of Almere City. En daar gaat een nieuw stadion echt geen verandering in brengen.

 13. Paljas

  Geen paniek,alles komt goed!
  De derde wedstrijd in één week,was dan net weer iets te veel van het goede voor dit VVV.
  Tegen Jong Twente en Heerenveen was het allemaal zo slecht nog niet,alleen is dan zo’n derde wedstrijd tegen Jong PSV in één week niet bepaald een voordeel voor dit VVV.
  Wel willen,maar gewoon (nog) niet de macht en de kwaliteit hebben om zo’n wedstrijd vroegtijdig te beslissen.
  Ja en zelfs tegen een Jong PSV kan je dan verliezen…

  Oh ja…het tijdperk Berden zal nog even blijven voortbestaan.
  Toch minimaal totdat er een nieuwe voetbaltempel zal herrijzen…
  Tot die tijd is het “even slikken en weer door gaan” en hopen op betere tijden…

  Gegroet,

  Paljas.

  1. mats

   Jij doet het erom hè?
   Als er gewonnen wordt kraak jij de spelers en t voetbal af.
   Als er verloren wordt is t opeens allemaal zo er nog niet en ligt t aan t speelschema.
   Kansloos gewoon

   1. Ievel Knievel

    Volgens mij is Paljas Berden, of iemand dichtbij Berden. Dat valt mij op als ik zijn commentaren lees.

    Gegroet,

    Ievel

 14. pavisto67

  Onvoorstelbaar, nee eigenlijk is het niet onvoorstelbaar maar een logisch gevolg van het wanbeleid wat al jaren wordt gevoerd door VVV. En aangezien VVV allemaal ja-knikkers heeft in haar organisatie die weigeren ook maar enige aanpassingen door te voeren, blijft alles al seizoenen bij het oude. Wij zaait zal oogsten zeg maar, die slechte prestaties op het veld zijn wat mij betreft 100% te wijten aan VVV zelf.
  Voor mij is de maat vol. Waar de afgelopen seizoenen mijn hart het won van mijn verstand, is het nu andersom.
  Aangezien een thuiswedstrijd van VVV voor mij in de praktijk betekent een enkele reis van 130 km, denk ik nu dus: waarom zou ik ongeveer 50 euro per wedstrijd betalen (benzine, drankje) om zo’n waardeloos voetbal te gaan bekijken. Ik kan het niet meer opbrengen en doe het voorlopig ook niet meer.

 15. Meuske

  Dat er structureel iets mis is dat is wel duidelijk maar ziet de directie dat ook zo of zien ze niet dat het halve stadion leeg is en er de laatste 2 jaar niet echt meer iets positiefs te melden valt op sportief gebied. Trost had ook niet met de basiself moeten starten in Heerenveen wat vooraf al een kansloze missie is als je al verder bekert. Had cooper lekker een hele wedstrijd laten ballen met wat jeugd erbij. Blijf er ook bij dat nwofor verhuren het stomste is wat ze hadden kunnen doen en Uche zelf heeft er ook spijt van dat was wel duidelijk bij vvv tv.

 16. Ruben

  en daar zijn de anti Berden leuzen weer…

  @Mats: “Het kan inderdaad niet steeds aan de spelers of de trainer liggen.”

  Echt waar?? Zeg je nu werkelijk dat het niet aan de spelers en de trainer ligt? Zelden heb ik zo veel onzin gelezen als hier op het forum. Winnen ze met 5-1 van Jong Ajax is er hosanna stemming (onterecht!) en verliezen ze een zaadpot van Jong PSV, ligt het ineens niet aan de spelers en de trainer, maar een de voorzitter.

  Nogmaals, het is niet de voorzitter die de kansen verprutst! Het is niet de voorzitter die in de 16 aan de noodrem trekt! En het is niet de voorzitter die de duels niet aangaat op het middenveld!

  Kap eens met dat blind afgeven op bestuurders en zie de realiteit eens gewoon onder ogen. VVV is een bescheiden provincieclubje in die hoort bij een kleine stad als Venlo. Ze hebben enkele jaren leuk gevoetbald dankzij enkele spelers, die normaliter nooit bij VVV horen te voetballen. Daar hebben we geluk bij gehad! Verwacht nou niet dat dit de standaard is voor VVV. De supporters hebben een compleet scheef en vervormt verwachtingspatroon van de club. Supporters die zelf ook hand in eigen boezem mogen steken. Blijkbaar voelen spelers zich in de Koel niet op hun gemak door al dat negatieve gezeik, geschreeuw en gefluit.
  Mooi voorbeeld is Marnix Kolder, door 90% van de ‘supports’ van VVV uitgemaakt voor Kannix Folder. Hij staat nu in de eredivisie en schiet de een na de andere er in.
  Begios. Door velen uitgekafferd omdat hij veel fouten maakte. Komt dit misschien door de zeer kritische houding van het Venloose publiek? In Zwolle keept hij namelijk de sterren van de hemel en doet om de bovenste plekken mee.

  De schuld bij de voorzitter neerleggen? Kijk eerst een naar onszelf! Zolang de supporters niet voor sfeer kunnen zorgen, maar alleen negatief lopen te doen, zal er geen speler beter worden in de Koel!

  1. De Koel

   Wel grappig dat je vindt dat de supporters een vervormd verwachtinsgpatroon hebben en dat we de schuld niet bij de voorzitter moeten zoeken.
   Wie riep aan het begin van seizoen 2010/2011 ook alweer dat het linkerrijtje zeker haalbaar moest zijn? Wie heeft het steeds over een stabiele middenmoter worden in de Eredivisie? Wie vroeg zich nog niet zo lang geleden in de media af waarom een kampioenschap in Venlo niet zou kunnen? Juist ja. Over verwachtingen scheppen gesproken.
   Verder heeft VVV momenteel een van de hoogste begrotingen in de JL, dus dan mag je op z’n minst verwachten dat er prestaties geleverd worden.

   1. Ruben

    Laten we eerlijk zijn, met dat spelersmateriaal dat er in 2010 rondliep, zou het linkerrijtje ook haalbaar geweest moéten zijn! Europees voetbal natuurlijk niet, dat was met een knipoog geroepen (net zoals nu Zwolle dat roept!)

    Ipv het linkerrijtje werd er echter nacompetitie gespeeld, de beste spelers liepen weg, beoogde versterkingen kwamen niet (want we speelden nacompetitie, moesten tegen degradatie knokken en het vervallen onderkomen spreekt ook niet tot de verbeelding) het nieuwe stadion loopt vertraging op, het spel gaat achteruit, de supporters beginnen te mokken etc. etc.

    Dat VVV de hoogste begroting heeft wil niet zo gek veel zeggen. Nogmaals, vorig jaar hadden ze de laagste, dus was het toen volkomen normaal dat ze degradeerden. Overigens als de ranglijst alleen wordt bepaald door de hoogte van de begroting, is het wel heel saai.

 17. Venske

  Helemaal eens met Ruben. Laten we blij zijn dat Berden zich nog met VVV bezig houdt. Als zijn jaarlijkse financiële injecties wegvallen is het over en sluiten in De Koel. Echter het aanstellen van een directeur (soentjes) die niets met voetbal heeft is een grote fout…. En verder.. Laten we de woorden nacompetitie, periodetitel en eredivisie voorlopig maar niet meer gebruiken…. Dit elftal mist gewoon voetballend vermogen en power op het middenveld. Een elftal zonder een type Leemans, Valcks, Toth, Holla heeft niets te zoeken in de top van de Jupiler, om over eredivisie maar niet te spreken…. En Trost de arme man blijft maar hopen dat hij van ijzer goud kan maken… Wat was het weer een ellendige voetbalmiddag… Pfffffffff

 18. Meuske

  Wat betreft Kolder heb je misschien wel gelijk maar Begois de sterren van de hemel keepen? Volgens mij kijk jij ook alleen maar de samenvattingen want Begois is nog steeds een middematige keeper en ook gewoon tweede keus bij Zwolle. Zoals we allemaal wel weten mogen we blij zijn met een man als Berden maar de kwaliteiten van het technisch hart kan toch nog wel een inpuls gebruiken. Kijk naar Cambuur en Zwolle ,Rkc heracles allemaal ongeveer dezelfde begroting maar kunnen wel spelers aantrekken van redelijk niveau.

 19. beek

  Het kan nog goed komen, maar dan moet Otsu op de flank spelen ( en Wolters op de andere).
  Rajcomar zou ik voorlopig maar niet meer opstellen (hij moet nog een hoop leren).
  Verder moet er een creatieve man op het middenveld. De enige die hiervoor volgens mij in aanmerking komt is Türk!!! Hij speelde zondag wel niet best, maar dat krijg je als hij geen speelminuten krijgt.

 20. Sanderkuh

  Ben het grotendeels met Ruben eens…..alleen de strijdwijze tegen dit Jong PSV ??
  Deze jonge gasten moet je onder druk zetten…aanvallen voetbal willen we zien…ik win liever met 5-4 dan een verschrikkelijke pot die we verliezen met in mijn ogen angsthazen voetbal. Terugzakken tot bijna op de middenlijn, niet te geloven. Het is een kwaliteitsprobleem dat we 10e staan, klopt maar druk zetten en proberen aanvallend te voetballen in eigen huis is toch niet te veel gevraagd. En qua Berden…..heel jammer dat je O3 bijna niet hoort alleen als we achter komen met leuzen van: hayke Berden, we worden kampioen. Op O5 blijven ze tenminste positief, alleen waren er gisteren minder aanwezig…wellicht selectie voetballers ???

 21. Goodie

  Als ik eerlijk ben zie ik de dezelfde problemen als onder Lokhoff… Tegenstander moet het spel maken, veel te verdedigend (krijg je een cornor tegen 11 man in eigen 16, het te lang blijven opstellen van bepaalde spelers (nu Kruijsen vorig jaar Maguire ), en het belangrijkste misschien wel: het totaal verkeerd gebruiken van een spits. Nwofor kreeg vorig jaar geen bruikbare ballen, De Kogel krijgt ook weinig ballen. Bij hoekschoppen / vrijetrappen moet(?) de bijna 2m lange spits buiten de 16m gaan staan..

  1. sultana

   Precies Goodie, het kan niet meer aan de trainer liggen zou al de 4e trainer zijn? Dat gaat er bij mij niet in, de Kogel krijgt geen voorzetten zoals een spits ze hoort te krijgen hij staat net zoals Nwofor vorig seizoen constant op een eiland.

   Trost heeft het met MVV goed gedaan ik twijfel niet aan zijn capaciteiten, het zit elders fout binnen de technische staf en/of organisatie maar waar of wat?? Dit gaat verkeerd aflopen als er niet snel verandering komt, VVV is een voetbalclub en geen bedrijf. Sponsoren en supporters blijven weg en terecht is al het zoveelste seizoen op rij dat het niet aan te zien is wat het publiek voorgeschoteld krijgt. Waarom word er niet meer aanvallend gevoetbald? Met inzet, strijd en passie dat mis ik na het vertrek van Jan van Dijk.

   1. Goodie

    Sinds het vertrek van Van Dijk is er niemand meet die zijn bek durft open te trekken. Zoals je al zegt, ergens zit er iets helemaal verkeerd. Een spitsen trainer met een VVV hart weg sturen. Laten we nu net mensen nodig hebben met voetbalverstand en een VVV hart. In de winterstop zullen er toch een echt 2-3 spelers bij moeten komen, wil dit geen hopeloos seizoen worden. Ze moeten Cullen maar gaan smeken om terug te komen. Iemand die voor elke meter werkt en op verschillende posities uit de voeten kan.

   2. Ruben

    Het kan niet meer aan de trainer liggen?

    Denk je dat Berden voor de wedstrijd het kleedlokaal inloopt, met de boodschap dat de spelers vooral op de eigen helft moet gaan lopen? Dat hij roept dat ze vooral niet moeten aanvallen en niet attractief mogen spelen?

    Nee, volgens mij is het heel simpel. De trainer krijgt voorafgaand aan de competitie een opdracht mee van het bestuur. Dit jaar is dat waarschijnlijk meedoen voor het kampioenschap.
    Bij MVV maakte het misschien niet uit op welke positie hij met zijn team zou eindigen, dus kon hij vrijuit voetballen met zijn team. Nu ligt dat anders. Hier moet hij presenteren. Wanneer dat om de een of andere reden niet lukt, stapt hij over op voorzichtig voetbal. Dat deed Lokhof en dat doet Trost nu ook. Liever 1 punt dan 0 punten.

    Bij wie ligt de fout dan? Bij het bestuur die een doelstelling uitspreekt, of bij de trainer en spelers die hun taken niet goed ten uitvoer brengen?

   3. Ievel Knievel

    Je zegt zelf dat de trainer vooraf een opdracht meekrijgt. Het is echter taak en zaak van bestuur en technische staf om een selectie op het veld te hebben die aan deze missie kan voldoen. Oftewel, het bestuur zadelt een trainer op met een onnodige missie en dus ook onnodige druk. Net als dat Lokhof, de Boeck al een verkeerde opdracht/ missie meekregen in de eredivisie is er voorafgaand aan dit seizoen ook weer onnodig geroeptoeterd door Berden en Soentjes (al een teken dat beide heren niet professioneel genoeg zijn voor hun functie). Hun reactie had moeten zijn:”Dit VVV moet overnieuw beginnen, rond de winterstop weten we waar we staan. We geven de nieuwe trainer tijd om op te bouwen”.

    Natuurlijk loopt Berden niet in de kleedkamer rond. Maar we hebben wel al van twee trainers gehoord dat meneer Berden zich wel degelijk van tijd tot tijd met een opstelling bemoeit. Maar dit zullen wel wilde geruchten zijn. Het aanstellen van een vriend van jou als directeur is heel professioneel, net als het aanstellen van je dochter op de communicatieafdeling (zonder relevante werkervaring nota bene). Dit riekt gewoon naar ouderwetse Limburgse vriendjespolitiek.

   4. Ruben

    Jaja, wat hadden ze dan moeten zeggen. “Trost, kijk maar wat je doet. als we maar geen laatste worden?!”

    En wat maakt het nou uit dat de voorzitter zich met de opstelling bemoeid?!
    Het ligt toch niet aan de opstelling dat ze bagger spelen! Het ligt eraan dat de spelers met de verkeerde opdrachten in het veld staan! Terugzakken op eigen helft en kijken of je er via een counter uit kan komen. Ze kunnen nog niet drie keer naar elkaar overspelen. Maar dat ligt aan Berden inderdaad!

    Wie van deze spelers staat er volgens jou in die er niet in thuis hoort, maar er van Berden in moet staan?

   5. Ievel Knievel

    @ Ruben; leg me geen woorden in de mond die ik niet gebruik.

    Berden zet deze spelers niet in het veld. Maar de trainer roeit met de riemen die hij heeft; waarschijnlijk kunnen deze spelers niet beter. Hetgeen ze ook keer op keer bewijzen. En kennelijk zijn ze ook niet beter te maken.

    Nogmaals, Berden is verantwoordelijk voor het aanstellen van de mensen binnen de club (officieel samen met Soentjes) en voor het beleid. Oftewel. Berden stelt de verkeerde mensen aan en implementeert slecht beleid. Hetgeen leidt tot een matige technische staf, geen toekomstgericht beleid en dus ook uiteindelijk verkeerd spelersmateriaal. Daarnaast voert deze man (die zgn. op de achtergrond opereert) de druk op, door verkeerde verwachtingen te scheppen, niet alleen naar supporters toe, ook naar sponsoren en naar technische staf en zelfs naar het spelersmaterieel toe. Daarnaast is het gewoon een flapdrol, die met iedere trainer op Adri Koster na, in 10 jaar tijd(!), uiteindelijk een conflict heeft gekregen (feiten!).

 22. Ben

  Jammer al dat negatieve gedoe op deze site. We staan 10e, wat verwachten we eigenlijk? Ik denk zelf aan middenmoot en kans op periodetitel of misschien wel of net niet nacompetitie, maar dat is echt het maximaal haalbare. Ik zie ze ook liever winnen, liefst 3-4 keer achter elkaar.
  Dat gezwam over het bestuur? Hou er mee op, het is nog dommer dan dat gezwam over technische staf en trainer,
  FORZA VVV!

  1. tulipanes

   Nou, die technische staf (excl trost) moet toch echt linea recta naar huis. Het wordt na 100 jaar toch wel tijd dat daar professionele mensen komen te staan die Trost goed bij kunnen staan. Maar nu staan er mensen die nog geen speler beter kunnen maken.

  2. vvv_supporter_op_zuid

   ……
   Over het verwachtingspatroon: natuurlijk mag je meer verwachten, zeker gezien het feit dat VVV de grootste begroting heeft (als ik me niet vergis) !
   Over Trost / bestuur: Ben geen Berden fan maar ik vind wel dat het huidige spel toch meer bij trainer/staf/spelers gezocht mag worden. Reactie voetbal in een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax (geflatteerde uitslag) en Jong PSV. Sorry, maar dan rest mij alleen de vraag: doen jullie een spelletje “hoe jaag ik het publiek het stadion uit”? Ook snap ik niet dat we elke week maar dezelfde spelers blijven opstellen terwijl er toch bij zijn die elke week of niet vooruit te branden zijn, kwaliteit missen, etc. Natuurlijk zitten er geen wereldspelers op de bank maar zet dan iemand erin die wel gemotiveerd is. Vreemd dat Türk (op papier een van de beste spelers en in de zomer nog in de belangstelling van diverse clubs) niet wordt opgesteld vanaf het begin.

   Nieuwe Berden stadion? hahahaha… volgens mij is het toch akelig stil. Daarbij zijn veel sponsors weg, sponsorbedragen verlaagd en zijn ze zeer ontevreden (sprak vorige week een sponsor). Geloof niet dat het er nu nog van komt.

   Las dat het koud was op de tribune? Nou… de winter moet nog beginnen!

   10e plaats, ik had geen wonderen en rechtstreekse promotie verwacht maar dit voetbal, motivatie/inzet, e.d. dat had ik noch iemand anders werkelijk verwacht. Degene die nu zegt dat hij/zij het wel voor het seizoen had verwacht “liegt”… met alle respect.

   1. marcel

    Helemaal met je eens. Laat ik vooropstellen dat met een plek bij de eerste 9 je normaliter nacompetitie speelt, en van een club met minimaal een van de drie grootste begrotingen, dit niet met de hakken over de sloot verwacht mag worden.
    dat is een uitgangspunt waar je eigenlijk gewoon vanuit mag gaan. dus 2e of 9e zal me eigenlijk worst wezen.
    Het enige wat ik dit seizoen wel VERWACHTTE was dat we minimaal in de koel leuke wedstrijden te zien krijgen. Met beloftes als “het seizoen staat in het teken van het vertrouwen van supporters terugwinnen en de binding met het publiek vergroten” is dat eigenlijk zelfs een zeer reeele verwachting. Helaas niet bij VVV, ik vraag me op dit moment dan ook af hoe VVV dat heeft willen realiseren (alleen maar door de prijs van de seizoenkaarten???), want op het veld zie je niets van deze intentie terug.

   2. Ruben

    Ook een beetje rare reactie natuurlijk. Het is puur dankzij de politiek dat het stadion er nog niet is. Die stellen de besluiten omtrent het stadion telkens uit. Dat staat los van de plannen en of er wel of geen animo voor is. Als VVV groen licht krijgt, staat dat stadion er in 2 jaar. Gegarandeerd!

    Dat jij een sponsor spreekt die niet tevreden is vind ik ook niet gek. Een sponsor is in eerste instantie ook nog altijd supporter en welke supporter is er nu wel tevreden!? Wanneer VVV ongeslagen bovenaan had gestaan had het stadion elke week vol gezeten en was diezelfde sponsor wél tevreden geweest.

   3. Ievel Knievel

    En dit is dus gewoonweg een populistische leugen. Berden is de enige verantwoordelijke voor de stadionperikelen. Dit zeg ik niet, omdat ik Berden liever niet meer zie als voorzitter, maar omdat dit gewoon de feiten zijn.

    Berden heeft van diezelfde politiek keer op keer deadlines gekregen, die keer op keer weer overschreden worden. Ja, de politiek stelt eisen aan een gebouw op het kazerneterrein, eisen waardoor Berden de plannen zonder het meebetalen wil verwezenlijken (heel volwassen reactie).Mag de gemeente! Het hele terrein is nota bene door de gemeente aangekocht. Niet alleen naar de belangen van de mensen achter een MFC kijken, maar breder kijken en naar de toekomst kijken. en dit doet een gemeente die goed bestuurt. Eén van de redenen waarom Venlo naar de oorlog lelijk is geworden, is dat er geen eisen werden gesteld aan bouwwerken.

    Daarnaast, de reden dat er nu niets gebeurd, komt omdat de zaak MFC/Eventcentre nu bij de Raad van State ligt. ’s Lands hoogste rechtsorgaan. Daar heeft de gemeente niets mee van doen (leugen twee). De zaak ligt bij de raad van state, omdat bestemmingsplannen niet deugen en berekeningen in de oorspronkelijke plannen niet helemaal kloppen. Goed dus dat de zaak bij de raad van state ligt. Als de ontwikkelaars van de stadionplannen zo professioneel waren, hadden ze al deze voor de hand liggende gebeurtenissen ingecalculeerd en niet keer op keer in de pers en media geroepen dat het stadion er in 2 a 3 jaar staat. Dit roepen ze al sinds 2007 namelijk. Daarnaast zorg je natuurlijk gewoon dat je papierwerk en berekeningen kloppen. En 1 tip. Ga met omwonende praten, voordat je al je plannen breed en wild in de pers presenteert. Nu weet je namelijk bijna zeker dat omwonenden dwars gaan liggen. Hier is gewoon een verkeerd proces gevolgd. Het erge is dat wij als supporters nu (zgn) de dupe zijn, omdat ons wordt voorgehouden dat VVV alleen in een nieuw stadion kan presteren en dat de prioriteiten daar liggen.

   4. Ruben

    wie heeft het over de gemeente? Ik heb het over politiek, niet dé politiek, maar politiek. Raad van state dus. Bestemmingsplan deugde inderdaad niet en wie denk je dat het bestemmingsplan heeft opgesteld? Juist de gemeente! Dit heeft helemaal niets te maken met de stadion plannen!

    En Berden heeft inderdaad een deadline van de politiek laten verlopen. Wat heel verstandig is, want een stadion naar maatstaven van de plannen van de politiek zouden nergens op slaan en 2x zo duur zijn uitgevallen. Heel wijs dus!

    Vwb de omwonenden. Daar wordt ik persoonlijk schijtziek van. Ten eerste woont er binnen een straal van 300 meter niemand. Ten tweede wonen er buiten die 300 meter slechts enkele gezinnen (alleen enkele bewoners van de Horsterweg kunnen eventueel overlast ervaren een keer in de twee weken), terwijl boven op de berg een hele wijk overlast ervaart! En ten derde wonen deze mensen liever tussen een verpauperde MBO, een daklozenopvang, een elektriciteitscentrale en leegstaande fabriekshallen.

    Zodra raad van state zijn goedkeuring geeft, hebben de omwonenden geen poot meer om op te staan.

   5. Ievel Knievel

    @ Ruben

    De Raad van Staten is een bestuurs- en rechtsorgaan. Geen politiek orgaan. Zij behoort juist neutraal te zijn.

    Kennelijk geloof jij niet in het recht of een rechtsstaat, gelet op je reactie. Die bewoners hebben het volste recht om te klagen. Dat het jou niet zint, tja, wordt wakker; je bent niet alleen op de wereld en er zijn mensen die een andere mening hebben en die hebben daar het volste recht toe. Zekers als ze gewoon de officiële weg bewandelen; en dat doen ze. Nogmaals, het was gewoon veel slimmer geweest als de mensen achter het MFC, voordat ze de plannen bekend maakten, al overleg hadden gezocht met omwonenden, dan had men eventuele bezwaren al vooraf voor een deel kunnen wegnemen. Zo handelen slimme mensen trouwens. Een gemeente maakt bestemmingsplannen voor meer mensen dan alleen voetbalfans.

    Daarnaast heeft de afgelopen 40 jaar nauwelijks iemand van de omwonenden geklaagd over het stadion wat daar ligt. Doen ze dit wel, dan kan men dezelfde wegen bewandelen als iedere burger in Nederland. Oftewel. Als jij zelf op de berg woont en last hebt van wedstrijden daar, staat het je vrij om actie te ondernemen. Nogmaals ik ben geen tegenstander van een eventueel nieuw stadion, maar waar Berden goed in is, is de schuld bij anderen neerleggen en zijn eigen schuld bagatelliseren. En vreemd genoeg trappen er een aantal mensen met open ogen in. Meneer heeft 3 deadlines laten schieten. Eén deadline recentelijk (het presenteren van concrete plannen in september/ oktober) en voordat meneer bekend maakte het alleen te willen bekostigen ook al twee deadlines.

    De zaak ligt bij de Raad van State, omdat er onregelmatigheden in de procedure zijn geconstateerd. Dat het hoogste bestuursorgaan de tijd neemt om juridisch goed te handelen is hun goed recht. Als alles rond en officieel is hoor je mij niet klagen. Alleen gebruiken mensen leugens. Het zijn de initiatiefnemers zelf die verantwoordelijk zijn voor de vertragingen.

   6. Paljas

    Tjonge jonge jonge…het is toch echt werkelijk niet meer normaal wat jij hier jaar in jaar uit telkens weer durft te prediken als het om VVV gaat en in het bijzonder over Berden.

    Iemand die jaren achter elkaar op zo’n onuitputtelijke manier probeert zijn denkswijze via deze site voordurend te prediken en daar iedereen die hier komt ook probeert van te overtuigen met waanverhalen en waanideeën,hoort mijn inziens echt in een psychiatrische inrichting.

    Zwijg voor altijd als het om VVV gaat en ga alsjeblieft een andere hobby zoeken,want het begint toch echt gestoorde en ontoerekeningvatbare vormen aan te nemen.

    Gegroet,

    Paljas.

   7. Ievel Knievel

    @ Paljas Wijs me eens op 1 onwaarheid. Verder gewoon schofterige reactie, (zeker rekening houdend met mensen die een psychische aandoening hebben), laat mensen eens in hun waarde als je toch al reageert. Verder iets met een spiegel.

   8. Ievel Knievel

    @ Paljas Misschien zie je ze vliegen. Ik heb hier pas sinds de nieuwe opzet een account, paar maandjes dus pas.

   1. Ben

    Ik neem je niks kwalijk, blijf maar klagen. Maar ik blijf positief en ga eerstvolgende wedstrijd in Volendam kijken. Wie weet, gaan we weer winnen?

 23. Meuske

  We kunnen toch niet blijven zeggen dat er niemand verantwoordelijk is voor het VVV wat we nu zien. Je kunt toch niet na iedere wedstrijd de doelstelling bijstellen, waar eindigt het dan? Ik ben geen voorstander het bestuur of directie af te zeiken en al helemaal spelers niet die gewoon niet beter kunnen misschien maar wie is dan verantwoordelijk voor deze malaise? Onze club gaat langzaam naar de klote op deze manier. Sorry voor het taalgebruik maar ik wil gewoon trots zijn op ons VVVke.

  1. sultana

   @Meuske:

   Je hebt gelijk, ook ik wil weer trots op VVV kunnen zijn maar zoals het nu en al 3 seizoenen gaat zal dat heel lastig worden!! Precies wie is er dan wel verantwoordelijk voor deze malaise……..

  2. vvv_supporter_op_zuid

   Natuurlijk zijn er verantwoordelijke: spelers, staf, technisch management en de voorzitter (die is immers “eindverantwoordelijk” …)

   Het venlose publiek is altijd kritisch geweest, ik weet niet beter. Misschien hebben we boven de verwachting geleefd e.d. MAAR… wat je toch op z’n minst verwacht is een positieve instelling, INZET, GEEN reactie voetbal thuis tegen op papier veel zwakkere teams maar uitgaan van je eigen kracht en met pressie op de bal vanaf de aftrap. Ze hoeven het gras niet op te eten (immers ‘plastic’…) maar men moet toch op z’n minst laten zien dat ze er zin in hebben ….

   Wegens omstandigheden heb ik helaas al veel wedstrijden moeten missen maar de eerste helft tegen jong Ajax heb ik me toch kapot geschaamd en was het toch HEEEEEL lang geleden dat ik zo’n slecht voetbal heb gezien. De zege achteraf was ook zwaar geflatteerd. Hadden we die onverwachte penalty niet gekregen dan weet ik nog niet hoe de wedstrijd was verlopen. De eerste wedstrijden toonden de spelers tenminste nog inzet en waren ze gemotiveerd.

   1. Donderspeech

    Als je je tegen Ajax kapot geschaamd hebt ben je gisteren zeker niet geweest. Mijn zoontje van 7 vroeg of we in de rust naar huis “mochten”…………

   2. vvv_supporter_op_zuid

    nee, inderdaad…. wegens familie omstandigheden kon ik helaas niet.

 24. Meuske

  Laten we elkaar niet steeds uitmaken voor van alles en nog wat en eens nadenken want iedereen hier deelt dezelfde clubliefde neem ik aan. Supporters blijven voor altijd en de rest zijn passanten inclusief bestuur. Had altijd een goed gevoel bij een nieuw stadion maar op dit moment zou ik niet weten waarom een nieuwe voetbal tempel. Normaal zou je zeggen tuurlijk,bij een club in opbouw maar het gaat alleen maar minder en minder dan zeg ik stop met dromen en kijk naar de realiteit.

 25. Peter101

  Toch maar eens even een accountje aangemaakt.
  Want ik belees hier nu toch al een paar jaar deze site,maar het vermoeden dat hier één of meerdere personen op deze site met meerdere accountnamen reacties plaatsen,lijkt me wel aannemelijk.
  Meerdere reacties lijken kwa denkswijze en schrijfstijl zelfs tot in detail zoveel op elkaar,maar met verschillende accountnamen,dat je haast denkt aan één en dezelfde persoon.
  Dat verklaard denk ik ook waarom eene Paljas automatisch denkt aan een bepaald persoon,zonder dat die in de gaten heeft dat de accountnaam niet overeen komt met de persoon die die in gedachte had.
  Lijkt me voor de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van deze site uiterst belangrijk eerlijke discussies te blijven voeren met één accountnaam per persoon en geen 4,5 of nog meer accountnamen per persoon.

  1. Ben

   Ik kan je niet volgen, maar volgens mij maakt het niet veel uit wat een ander doet. Ik hou het kort bij me zelf, blijf mijn club trouw, schrijf wat ik vind en hoop op een seizoen met goede afloop: in ieder geval meedoen om periode en of promotie. FORZA VVV!

  2. Paljas

   Nou ja…ik zit al in het stadium dat ik “mats”en “Ievel Knievel” als één en dezelfde persoon zie en me daar bij voorbaat ook niet over verbaas.
   Ik zie hem als een soort kameleon,die zich per gebeurtenis dan wel dagindeling van gedaante veranderd.
   Als “mats” schaamteloos om zich heen schreeuwend en scheldend,om dan een uur of dag later als “Ievel Knievel”de crisismanager terug te keren…
   Wat unne farce…

   Gegroet,

   Paljas.

 26. Ievel Knievel

  Beste Paljas, zo zie je maar weer eens wat vooroordelen te weeg brengen.Verder weet je altijd op mij (de man) te spelen, zonder inhoudelijk ergens op te reageren. Ik ben Mats niet , ken hem niet (ook zeer eenvoudig te checken middels een IP=check) en voer ieder gesprek zonder jou of een ander te beledigen. Dat jij mij zonder argument het een en ander verwijt zegt meer iets over jou. Dan weer ontopic, want ik word een beetje moe van persoonlijk gezwartepiet. Helemaal niet gelukkig (want laten we wel wezen, ik ben al 20 jaar VVV-supporter en word er niet vrolijk van als het niet goed gaat met VVV) zien steeds meer mensen dat VVV structurele problemen heeft die zich op beleidsgebied bevinden. Te weten: slecht personeelsbeleid. Verkeerde mensen op verkeerde plekken. Spelers en niet spelers. Lijkt mij goed als er een frisse wind door de club gaat waaien. Een frisse wind die alles en dan bedoel ik alles eens anders gaat doen. Kennelijk is paljas en zijn een paar andere mensen het daar niet mee eens en vinden die het al jaren best zoals het gaat. Is hun goed recht, alleen ik vind iets anders. En dat blijf ik uiten. Als iedereen hier hetzelfde vindt is er geen sprake van een discussie of supportersplatform meer. Daarnaast vind ik dat Mats zich vaak kinderachtig en onhandig opstelt in gesprekken. Kortom: frisse wind in de club in de vorm van nieuwe mensen die niks met de huidige kliek te maken hebben. Nu mag je me weer van alles verwijten en verwensen paljas. Lastig he, mensen met andere standpunten. Tot in het volgende topic.

  1. Paljas

   Die frisse wind zal waaien en blijft waaien bij VVV,door gasten zoals jij heel goed in de gaten te houden en ze op tijd aan te pakken en te corrigeren waar nodig!
   Ooit zal Berden het stokje over gaan geven,maar toch zeker niet onder invloed van jou belabberde en volstrekt onzinnige domme standpunten en beweringen.

   Gegroet,

   Paljas.

  2. mats

   Dus jij vindt mij kinderachtig en onhandig reageren. Heb je daar ook voorbeelden van, feiten? Kun je daar nog inhoudelijk op ingaan, of ben je net als Paljas en roeptoeter je maar wat zonder over feitenkennis te beschikken?

   Wat ik kan waarderen in jouw bijdrages op dit forum is dat je over zelfreflectie beschikt en ook durft toe te geven dat je ook niet alles weet. Paljas daarentegen draagt incontinentieslips omdat hij elke keer als hij per ongeluk langs een spiegel loopt spontaan klaar komt…..

 27. mats

  Paljas is zo’n O3 mannetje natuurlijk.
  Die vinden zichzelf allemaal de enige echte ware trouwe alleswetende betwetende supporters van VVV .
  Maar ze staan daar maar en zeiken alleen maar medesupporters af als die een beetje te hard trommelen of in de weg staan met een spandoek.

  (Was dit kinderachtig en onhandig genoeg ievelknievel?)

 28. Ben

  tjonge, tjonge, tjonge, waar zijn jullie mee bezig? Hou je met fan zijn en voetbalzaken bezig. Aan een vrouw op dit forum hebben we genoeg, maar jullie lijken allemaal wel vrouwen met dit geleuter. Dit is een fan site van VVV supporters, niets anders., FORZA VVV!

 29. Meuske

  80 reacties waarvan 60 reacties op andere reacties man man waar gaat het nog over, Ben heeft gelijk jullie zijn nog erger dan alle vrouwen op de huisvrouwen beurs bijelkaar.Laten we het houden bij voetbal zaken. Come on Venlo

Leave a Reply