Verslag VVV-Venlo – Telstar 1-1

Zoooo, en dit is de verdiende loon voor de opstelling en speelwijze van een trainer die compleet de weg kwijt is. Zoals van te voren al gemeld, hoe haal je het in je hoofd om in een thuiswedstrijd tegen een van de zwakste broeders uit de Jupiler League zo te starten? Hoe durf je Yuki in de spits te zetten terwijl je weet dat je druk moet zetten op een tegenstander die zowat de hele achterhoede mist?!

In een alsmaar leger wordend stadion de Koel, er zullen echt niet meer dan 1500 toeschouwers zijn geweest, speelde VVV tegen de slechtste tegenstander die ik sinds tijden heb gezien. Maar zelfs tegen dat team kon VVV geen vuist maken. Bepaalde spelers blijven en blijken grote egoïsten.

VVV mist een terriër op het middenveld die de ploeg op sleeptouw neemt en de boel aanjaagt. Maar de vraag blijft ook, hoe worden deze spelers de wei ingestuurd? Als je al naar de middenvelders Post en Türk kijkt. Als ze de bal krijgen is het eerste wat ze doen achterwaarts kijken! Hierdoor vertragen ze het spel enorm en kan de tegenstander zich rustig hergroeperen.

Typerend voorbeeld van de huidige situatie was ook het blessuregeval van Ozan Türk. Hij heeft al minutenlang last van een blessure, maar van de technische staf is er niemand, helemaal niemand die attent is en een van de warmlopende spelers roept om zich eventueel klaar te maken om in te vallen. Gevolg; VVV speelt 5 minuten geheel onnodig met 10 man en loopt daardoor achter de feiten aan!

De trainer mag zich langzamerhand toch wel eens zorgen gaan maken om zijn positie want de speelwijze die VVV de koukleumende supporters voorschotelt is niet lang meer te accepteren. Het bier raakt echt op!!!

 

Mäenpää 6: Had bijna niks te doen. De enige ‘kans’ die Telstar kreeg was ook meteen raak.

Jopppen 6,5: De gevaarlijkste ‘aanvaller’ van VVV. Dat zegt genoeg lijkt me.

Altheer 5: Liet zich veel te weinig zien als inschuivende verdediger. Verdedigend weinig te doen.

Balkestein 5,5: Was dicht bij de 2-0 maar mag veel adequater ingrijpen. Moet veel feller.

Fleuren 3: Het is niet te geloven hoe hij soms speelt na 10 jaar betaald voetbal. Technisch en tactisch een dikke onvoldoende voor hem.

Gijzen 6: Maakte de enige treffer voor VVV. Hij wordt (opzichtig?) overgeslagen bij sommige aanvallen. Brengt meer dan Kruijsen.

Post 4: Hele zwakke wedstrijd van Danny. Kan veel en veel beter. Geen druk en weinig agressie in zijn spel vanavond. Lijkt mee te worden getrokken in het niveau om hem heen.

Türk 4: Buiten de mooie vrije trap, veel te weinig gezien van hem. Waarom toch eerst achteruit in plaats van vooruit te kijken als hij in balbezit komt.

Reimerink 4: Blijft egoïstisch spelen. TE veel op eigen succes uit. Had de bal in de eerste helft MOETEN voorzetten, was de 2-0 een feit geweest. Ging flink te keer tegen Gijzen toen die hem de bal niet gaf voor de goal. Maar Jules, kijk eens eerst naar je zelf!

Yuki 5: Paar keer dreigend door het midden maar wordt de dupe van de denkwijze van deze trainer. Hoort op de flank thuis niet in het centrum.

Wolters 5: Overdrijft zijn acties veel te veel. Laat veel te weinig zien. Moet simpeler voetballen.

De Kogel 5: Werd veel en veel te laat gebracht. In de eerste helft waren er paar mooie voorzetten waar hij wel raad mee had geweten.

Rajcomar 4: Vertraagde het spel van VVV in de tijd die hij inviel door domme overtredingen. Weer een meer dan schandalige warming up. Geen druppeltje zweet ….

Sevinc -: Te weinig speeltijd voor beoordeling.

Trost 2: Een trainer met deze speelwijze en deze opstelling tegen deze tegenstander verdient niet meer dan een 2. Waar is de coachende Trost gebleven bij de start van de competitie? Waar is de Trost gebleven die aanvallend, attractief voetbal verkondigde? Waar is de Trost die ingreep als het niet liep binnen het eerste half uur?

Of moet hij bepaalde spelers opstellen van hogerhand?

 

 

 

 

 

77 Responses

 1. YowVVV

  De trainer is van hetzelfde niveau als de hele technische staf. Hij begrijpt er helemaal niets van. Ik ga niet opnoemen wat er niet klopte, vraag me af wat ze de hele week doen. Spelersgroep moet veel en veel meer uit te halen zijn, zet ze dan in ieder geval eerst op de juiste plek. Wat een egoïsme weer bij reimerink en wolters bah bah

 2. vvv_supporter_op_zuid

  uh… Türk kon de bal niet kwijt omdat niemand voorin ook maar de behoefte had om te ‘lopen’… dus moest hij maar weer terug nadat hij de bal eerst had opgehaald.

  haha… de bank was ook vergeten dat ze spelers op de bank hadden die misschien ingebracht konden worden. Waarschijnlijk waren ze in slaap gesust door het “gebrei” op het veld! Na 70 minuten werden pas spelers naar buiten gestuurd en toen had ie ook nog direct een speler nodig!
  Trost een 1 … 2 is nog teveel voor deze wedstrijd. Instelling/motivatie spelers was er niet behalve eerste 10 minuten, geen team en dan ook nog wat tactische blunders met de wissels. Zelfs Lokhoff had het nog beter gedaan vanavond.
  Jammer, had van Trost veel meer verwacht, iedereen denk ik, met een “minder” MVV heeft hij veel meer gepresteerd.

  1. 5 for life

   Türk kan de bal voorin niet kwijt!!!! Als die de bal op het moment dat hij die krijgt GELIJK doorspeelt wel. Maar hij moet eerst ff 2x de bal aanraken en kapen naar links en kapen naar rechts en dan kan die de bal niet vooruit kwijt nee en gaat hij maar weer breedt en terugspelen.
   Türk moet
   punt 1 niet de bal ophalen op eigen helft en
   punt 2 SNELLER naar voren spelen.

 3. Venske

  Mijn vrees is bewaarheid. Het was minder tikkie terug (zoals ik schreef)! Maar hoe kan een trainer beginnen met twee spitsen op de bank als je speelt tegen een door schorsingen verzwakt elftal als Telstar. Yuki kan goed voetballen, maar is absoluut geen spits. Kwam Trost daar tien minuten voor tijd pas achter?? Schande.
  Volgende week nog 1500 toeschouwers. Oh nee kids hebben gratis entree. Dan lijkt de koel minder leeg. Ik baal van de laatste twee thuiswedstrijden. Hoe gaan we spelen tegen ploegen als Sparta? We naderen het niveau Lokhoff!

 4. brise continu

  En nog houden sommigen hier enige moed….we naderen niveau lokhoff….nee dit niveau ligt al lang achter ons…dit elftal kan en moet beter, nee dit elftal kan niet beter……maar we blijven lid van de grootste en gezelligste familie van Venlo met ons aller Rene Tros….wat een armzalige, vvv onwaardig bij elkaar geraapt ongeïnspireerd zooitje zakkenvullers eerste klas…dat dan wel…

  Pssst…zo ff sprietse!!!

 5. Lincoln

  Het ligt altijd aan de trainer. Maar wel een beetje gek dat we na 3 a 4 trainers niks zijn opgeschoten. Dus of de technische staf is niet in staat om een fatsoenlijke trainer aan te stellen. Of er zit iets structureel fout bij de club en spelerskeuze! Ben erg benieuwd hoe dit opgelost gaat worden. Ik heb in Trost vertrouwen maar vind wel de spitskeuze een beetje een lastig verhaal. Hij haalt Rajcomar waardoor Nwofor jong sterk en jonge met potentie op de bank zat. Otsu in de spits opzicht niet een gek idee maar hij bakte er geen reet van. Maar er klopt iets niet maar weet nog steeds niet hoe if wat

 6. Frosty

  Ik zie bijna geen wedstrijden meer van VVV maar als ik hier toch steeds lees dat die Reimerink zo egoïstisch als de pest is dan vraag ik me af waarom Cooper er niet in staat!! Is Cooper al uit de gratie bij Trost? Blijkbaar wel.
  Een gelijkspel tegen Telstar, niet heel verrassend als je het mij vraagt. Dacht dat na het Tony sixpack schandaal het roer om zou gaan maar niets is minder waar. Het is op zich al een wonder dat 2 weken achterelkaar de zelfde 10 veldspelers worden gepresenteerd.
  Volgende week Achilles in de Koel, gaat weer moeilijk zat worden. En mocht het zo zijn dat VVV met 3-0 wint dan geeft dat bij een club als VVV 0,0 garantie voor een goed resultaat tegen Den Bosch de week erna.
  Heb wel veel respect voor de mensen die het toch steeds weer opbrengen om tegen beter weten in naar de Koel te gaan.

 7. Paljas

  Opties een overwicht,maar het zichzelf zo moeilijk makend dat de tegenstander na het niet benutten van de vele kansen aan VVV kant, uiteindelijk gelijk maakt.
  En we weten hoe het werkt in het voetbal,maak je zelf je kansen niet af,valt het doelpunt aan de andere kant…
  Ik vind het echt opvallend hoe weinig doelpunten VVV maakt,alhoewel ze toch genoeg kansen creëren.
  Het is dan toch de kwaliteit van de spelers,die dan toch op belangrijke momenten falen.
  En of je dan Trost hierover moet aanspreken,omdat hij niet met De Kogel in de spits begint of hem te laat brengt…
  Ze moeten gewoon die meer dan voldoende kansen die ze creëren benutten en de wereld ziet er een stuk rooskleuriger uit.
  Uit ervaring weet ik dat dat meestal wel gaat komen,maar dat dat meestal ook tijd kost voordat het rendement omhoog gaat.
  Hoe dan ook,VVV ligt nog altijd op koers want een plaats bij de eerste 8 is nog altijd mogelijk.

  Gegroet,

  Paljas.

  1. RuiverCity

   @Paljas
   VVV ligt op koers??? Heb je gisteren het aantal toeschouwers gezien? Als je bedoelt dat ze proberen de (vaste) supporters het stadion uit te jagen met deze speelwijze inderdaad ja dan liggen ze behoorlijk op koers!
   VVV krijgt de rekening meer en meer gepresenteerd voor jaren wanbeleid….. En waar zijn de ‘hoge heren’?? In geen velden of wegen te bekennen….

   1. Paljas

    Rustig maar…in Maatricht daar moeten ze zich pas zorgen maken!
    In Venlo gaat alles goed komen…

    Gegroet,

    Paljas.

 8. roermond

  Ik zeg niets meer, alles is al gezegd…ben altijd positief gebleven…maar nu…we gaan naar de kl…hoor overal naast en rondom me heen…we zijn al 4 jaar voor de gek gehouden…maar volgend jaar, geen seizoenkaart meer voor mij…Ik kan ze eigenlijk geen ongelijk geven, hoe pijn het , mij ook doet…slik…slik…pffffffffffff….

 9. socrates

  Tsja het loon van de angst is slechts een punt, natuurlijk te weinig, maar als je drie keer de lat raakt en je tegenstander een keer voor de goal komt en meteen scoort is het ook gewoon pech. De spitsen scoren en de buitenspelers gaan voor eigen succes, daar moet snel wat verbeteren, zou goed zijn als hay snel met sporre belt om uche terug te halen. Die moet er op dit niveau makkelijk een paar inschieten, en daarmee in ieder geval zeker stellen dat je meedoet aan de playoffs.

 10. rongo26

  Ik snap de frustraties maar Trost op straat zetten lijkt met niet het antwoord.

  Zoals al gezegd, VVV heeft gewoon de hele wedstrijd de control, meerdere keren de paal geraakt, meerdere kansen gehad en de eerste kans van de tegenstander vliegt er dan in. Is dat pech? is dat kwaliteit?

  het is in ieder geval structureel. VVV mist de kwaliteiten om te scoren. Enkele spelers zijn te egoistisch, veel spelers doen helemaal niks als de desbetreffende speler niet in balbezit is (gisteren liet Wolters daar een mooi stuk van zien; die deed werkelijk niks) en de trainer heeft zicht verslikt in het proberen scherp stellen van bepaalde spelers (terecht), maar er komt niks scherp voor terug.

  Als we dan toch willen ingrijpen dan moet de staf m.u.v. Trost weg, want die zorgen al een tijd voor een VVV wat niet het veld wil opvreten. Daarnaast moet er min. 1 speler worden gehaald die niet beroerd is om zijn medespelers is flink de waarheid in het veld te vertellen en het team bij de hand neemt.

  De discussie over de Koel wordt leger. Tja dat heb je, want VVV heeft gewoon weinig eigen supporters. Het venloos publiek komt allemaal graag kijken als VVV eredivisie speelt, maar dan komt het voor de eredivisie en niet VVV….

  Ik vind het trouwens wel frappant dat Fleuren hier een ‘3’ krijgt. Volgens mij kan je Fleuren niks kwalijk nemen vanuit gisteren. Fleuren verloor geen duel en probeerde wat hij kon. Ook al zou hij het willen, hij is alleen geen geboren leider

  1. RuiverCity

   VVV mist de kwaliteit om te scoren? Op de bank zat gisteren een goalgetter die dat kunstje wel kan klaren maar helemaal verkeerd of niet wordt gebruikt.
   VVV heeft zeker supporters, ook mensen die willen, als er maar wat geboden wordt. maar wat VVV al een paar jaar laat zien dat is nou niet bepaald doen aan klantenbinding. En wat betreft Fleuren; nee natuurlijk is hij geen leider, maar als je toch ziet hoe hij technische fouten maakt en tactisch de verkeerde fouten maakt dan vraag je je af hoe dat kan na 10 jaar betaald voetbal.

   Wat betreft die ‘gifkikker’ wat je noemt….dat roep ik al langer. Een type Toth of Leemans ! Dat heeft VVV al heel wat punten gekost en dat mag de technische afdeling zich aanrekenen dat ze dat in de voorbereiding al niet gezien hebben!

   1. rongo26

    ik neem aan dat je de Kogel bedoelt? Op naam leek me dat een prima spits. Ik vind alleen dat hij tot nu toe niet heeft weten te overtuigen. Als hij niet in balbezit is, doet hij te weinig.

    Maar aan de andere kant kun je ook stellen dat ze hem gewoon een paar wedstrijden hadden moeten laten staan, dat is niet gebeurd. Dat kun je Trost en staf kwalijk nemen.

 11. Zeker wete

  Frustrerend dat VVV uit zoveel goede kansen niet weet te scoren. Teleurstellend voor iedereen. Ik heb echter wel een aanvallend VVV gezien met inzet. De reacties en het wedstrijdverslag zijn in mijn ogen veel te doorspekt met teleurstelling en frustratie. Als je objectief kijkt zie je een VVV dat met 4 of 5-1 had moeten winnen. Telstar heeft het punt gestolen.

 12. brise continu

  Natuurlijk ZW…als je het objectief bekijkt hadden we natuurlijk met afstand op de eerste plaats moeten staan…..wake up baby!!

  Pssst…zo ff sprietse!!

 13. aoje

  Knappe prestatie van gehavend Telstar. Zelfs de dorpsbakker en de bloemist stonden er in, zoveel spelers misten ze. De wasdames zaten op de bank.
  VVV….tja…bras!

 14. Goodie

  He spel was gister zo slecht nog niet. Vond er zelfs een aantal leuke combinaties tussen zitten. Dat de kansen dan niet worden afgemaakt tja…. ander lichtpunt is Gijzen. Het publiek stond er weer is na een lange tijd goed achter. Jammer dat we hier niet over heen gelopen zijn.

 15. bong

  wat er nu bij vvv gebeurd hebben wij te danken aan schoolmeester ; meester soentjens.
  waarom moest ken leemans achmed ammi marcel Meeuwis weg bij vvv heel eenvoudig deze mensen durfden wat te zeggen en kwamen voor hun mening uit,dat mag niet van de meester
  waarom bedankte glen de boeck zich dankzij meester soentjens die zijn afspraak niet nakwam danny holla vroeg zgn te veel salaris wat een onzin meester soentjens
  hoe is het mogeliojk dat het toenmmalig bestuur soentjens aanstelde
  iemand met totaal geen voetbalvisie
  en al helemaal geen netwerk
  meester soentjens neem je verantwoordiging en rot op en neem v dael jacobs
  mee voordat er geen supporters meer over zijn en dan hoeven we ook geen nieuw stadion
  er komt dan toch geen kip
  we hebben op deze plaatsen mensen nodig die er verstand van hebben
  zgn voetbalbeesten

  1. Paljas

   Gelederen sluiten en vooral rustig blijven en niet panikeren.
   Ze staan ondanks alles gewoon 6de…eigenlijk gewoon een goede prestatie met zo’n selectie.
   Ik zag gisteren toch echt wel een bij vlagen goed VVV,die vergat de legio mogelijkheden niet te verzilveren.
   Hadden ze dat wel gedaan,was het 5-1 geworden en was iedereen op dit forum gelukkig en blij geweest.
   Nu zitten ze in de beroemde tussenfase(overgangsjaar),waarin automatisme en vertrouwen van zo’n bijna nieuw elftal nog moet groeien.
   Het gaat goed komen,maar dat heeft zijn tijd nodig…

   Gegroet,

   Paljas.

 16. RuiverCity

  @paljas
  Nee ook bij een overwinning was ik niet tevreden geweest. Het zou een incidenteel succesje zijn geweest. Trost kan niet tot een vast elftal komen en dat is een zeer slechte zaak. Hij blijft bepaalde spelers steunen (of moet hij dat?) die al lang voor vervanging in aanmerking komen.
  Waarom wordt er geen contact gezocht met Pascal Bosschaart. De ideale middenvelder om dit jonge team op sleeptouw te nemen. Hij is 34 jaar maar ervaring kunnen we voor de rest van dit seizoen heel goed gebruiken.

  1. Paljas

   En jij vraagt je niet af waarom Pascal Bosschaart werkeloos thuis zit?
   Zou hij niet inmiddels gewoon te kort komen voor zelfs een club in de eerste divisie?
   En jij vind hem dan de redder in nood voor VVV?
   Kunnen ze nog beter mij bellen…advies op maat!

   Gegroet,

   Paljas.

  1. Paljas

   Inderaad,je hebt wel gelijkgestemde nodig en gasten op niveau en geen gevaarlijke rotte appels die der hele dubieuze en amateuristische ideeën op na houden…

 17. vvv_supporter_op_zuid

  volgens mij hebben enkele gisteren toch in een ander stadion gezeten dan ik …
  Behalve de begin fase was het voetbal toch niet echt positief te noemen. Voorin is er erg weinig activiteit waardoor in balbezit het middenveld of achterhoede de bal helemaal niet kwijt kan en er maar wat wordt teruggespeeld of rondgebreid…

  Ik weet wel waarom er gisteren zoveel kansen werden gemist: de beide spitsen zaten op de bank. Dat Yuki in de spits een succes was uit tegen Excelsior zou best kunnen. Echter, tegen Telstar speel je thuis en moet je toch een goed aanspeelpunt hebben (de Kogel) zodat je ook direct aansluiting hebt vanuit het middenveld etc.

  Het wordt nu toch eens ECHT tijd dat de buitenspelers eens gewisseld worden… mogen wel eens merken dat ze niet gegarandeerd zijn van een basis plaats week in week uit na zoveel slechte prestaties.

  Na de 1-0 was de overtuiging, motivatie, teamspirit of wat dan ook allemaal ver te zoeken en liep men veeeeeeeeeeeeeel te veel achter uit bij balbezit van Telstar. Er was geen pressie op de bal niets. Er waren zeker kansen voor VVV op meer goals maar dat Telstar nou een punt gestolen heeft wil ik toch zeker niet zeggen. Ze konden gewoon niet beter.

  VVV met z’n budget en seletctie zou toch zeker bij de eerste 5 moeten spelen. Met een uitspraak dat een plaats bij de eerste 8 nog mogelijk is valt m’n broek af.

 18. Zeker wete

  Klopt Goodie en Paljas. Sfeer was echt goed! Tenminste op O. Ik heb me zitten ergeren aan sommigen op Z waar bij 2x een balletje breed al gefloten en gejoeld werd. Nep supporters noem ik dat en misschien maar goed dat de fluiters snel opbokken dan word de sfeer alleen maar beter.

  1. Zelden zulke onzin gelezen. Alsof er na drie seizoenen slecht voetbal bij een Jupiler League wedstrijd op vrijdagavond tegen fucking Telstar bij 1 graad boven nul nog ‘nepsupporters’ op de tribune zitten.

 19. YowVVV

  Doe mij maar de punten! Komt de sfeer ten goede. Ik begrijp wel dat supporters realistisch reageren. Sfeer vanuit O is redelijk. Vooral O3. Ik kreeg mijn handen slechts enkele keren op elkaar vrijdag.

 20. marcel

  VVV probeerde er gisteren in elk geval meer van te maken dan de afgelopen wedstrijden. vooral de tweede helft toen er naar O toegespeeld werd, zette VVV vroeg druk op de tegenstander, wat ook de sfeer ten goede kwam. Helaas kon VVV dit niet omzetten in doelpunten, maar werd een van de twee kansen die telstar had fataal. Na de tegen-goal kakt het wel weer helemaal in, en weet VVV helemaal niet meer in de buurt van het vijandelijke doel te komen.

  Na de wedstrijd van gisteren mag je wel enkele conclusies en verbazingwekkende vragen stellen.
  – VVV mist gewoon de kwaliteit om het verschil met een tegenstander zoals telstar gisteren te maken.
  – wordt er eindelijk meer (vooral de tweede helft) via de vleugels gespeeld en komen er eindelijk voorzetten, staat er geen echte spits. Hier had eerder een echte spits ingebracht moeten worden.
  – Kan er nog knulliger gewisseld worden??? de wissel van Turk was al bedenkelijk, waardoor VVV langere tijd met een geblesseerde speler/10 man speelde. Maar de dubbele wissel aansluitend aan de wissel van Telstar was wel erg knullig. hier leek het wel of VVV er baat bij had om de tijd vol te maken.
  Telstar’s wissel duurt meer dan één minuut, aansluitend (waarom worden de beide wissels van VVV dan al niet vanuit de zijkant geroepen terwijl de wissel van telstar plaats vindt???????), wordt reimerink gewisseld die ook van de overkant van het veld moet komen, en daarna komt gijzen nog eens aan de beurt.
  knulligheid ten top, die ervoor zorgt dat deze 3 opeenvolgende wissels ongeveer 3 minuten kosten.

  De intentie waarmee VVV de tweede helft speelde was op zich prima (zoals gezegd, dit sloeg ook over naar de tribunes de 2e helft), en indien VVV gewonnen had (ook al was het maar met 1-0), dan had men hier de loftrompet gestoken, en was het enige manco dat er te weinig gescoord werd. Dit team komt gewoon kwaliteit tekort, en daar moet men het in de komende wedstrijden ook maar op beoordelen, niet meer en niet minder.

  Laat ze maar hun stinkende best doen, thuis proberen leuke wedstrijden te spelen (want terughoudend of aanvallend, bij dit team is er geen garantie op resultaat), trachten bij de eerste 8 te blijven staan, waardoor je in elk geval nog na-competitie speelt. Komt er namelijk niets bij, dan is dat waar we het enige wat we dit seizoen mogen verwachten.

  1. Gerardus

   Helemaal mee eens, alleen de wissel van Reimerink snapte ik niet aangezien hij toch beter voetbalde als Wolters. Wolters die iedere keer als hij de bal had er iets verkeerds mee deed. Behalve dan bij de redding van Varkenvissers op zijn schot, voor de rest ging alles bij hem fout. Als je objectief kijkt naar Reimerink, aangezien hij een van de meest gehate spelers is hier, dan zag je dat hij het gister toch aardig deed. Hij verdedigde heel goed mee, maakte steeds een aktie en was meestal wel aanspeelbaar. Alleen het enige wat bij hem niet echt lukte was de laatste pass/voorzet/schot. Als hij dit verbeterd is hij misschien wel de beste speler in de selectie. Als… Maar zoals al vaker hier gezegd is alleen het scorend vermogen er niet alleen dit komt wel als het vertrouwen groeit.

 21. Meuske

  Ik houd mijn hart nu al vast voor Achilles volgende week deze jongens zijn tot op het bot gemotiveerd om te slagen in de jupiler league. Hopen dat ze alleen de samenvatting bekijken van vvv telstar.

 22. tulipanes

  Het staat allemaal wel erg dicht bij elkaar. We hebben 6 punten minder dan de nummer drie, maar we hebben ook maar 5 punten meer dan de nummer 15 (!). Hopelijk starten we de nieuwe periode goed en zetten we eens een keer een goede reeks neer.

  Het voetbal vond ik vrijdag bij vlagen behoorlijk goed, het schort alleen aan kansen benutten. Maar ik had toch minimaal 3 goals tegen dit gehavend telstar verwacht.

  Wat me vrijdag nog meer opviel was dat Trost vrijwel nooit voor zijn dug out zag staan. Nu heb ik daar nooit echt op gelet en ik weet dus ook niet of dit altijd zo is, mar ik vind dat een trainer actief de spelers met coachen.

 23. Meuske

  Trost was in het begin wel druk met coachen langs de lijn en met ingrijpen als het nodig was maar langzaam worden alle trainers bij VVV in slaap gesust door die slaapverwekkende nietszeggende stropdassen met de naam technische staf in de dugout.

 24. clubman

  Stel je een auto voor die al een paar jaar met horten en stoten vooruitkomt en die geregeld zelfs stil staat.
  Inmiddels moet de 4e monteur op rij vaststellen dat hij die auto niet fatsoenlijk aan het rijden krijgt.

  Vraag: is dit probleem te wijten aan de onbekwaamheid van die 4 monteurs, of is de auto wellicht rot?

  1. De Koel

   Hahaha, volgens mij worden ieder seizoen vrijwel alle onderdelen met enig niveau verkocht en vervangen door goedkope namaak. En ieder seizoen komt er weer een nieuwe chef monteur, die met het vaste team van incompetente en vastgeroeste amateurs er weer wat van moet zien te maken.
   En wat die eigenaar van de auto betreft, die heeft toch niet zoveel verstand van auto’s als hij zelf denkt… Dat ‘ie ooit een Honda heeft gekocht was vooral geluk en weinig wijsheid, getuige al die miskopen die hij daarna heeft gedaan.

 25. beek

  @Gerardus:
  de wissel van Reimerink was meer dan terecht. Hij deed weinig goed. Ik vind hem ook erg egoïstisch spelen. Ik bzou iemand anders een kans geven, bijvoorbeeld Cooper.
  Zet desnoods Wolters rechtsbuiten en Yuki links.

  1. Gerardus

   Ja maar waarom werd wolters niet gewisseld ? Wolters heeft 4x een bal gehad en hem 3x verspeeld en 1x op doel geschoten voor de rest was hij helemaal niet in het spel betrokken en reimerink wel. Alleen Reimerink zijn egoisme vind ik niet altijd kloppen want ik denk dat je die kans bedoeld dat hij op de keeper af gaat en toen Yuki kwaad was dat hij de bal niet speelde ? Reimerink kon de bal hier simpelweg niet kwijt omdat Yuki mee rende met zijn verdediger en gedekt stond. Maar ik zou de volgende wedstrijd Reimerink eerder erin zetten al wolters want Reimerink heeft tenminste nog wat rendement en dat kun je niet van Wolters zeggen.

 26. brise continu

  Weet je zeker dat het automonteurs waren en geen pannenkoekenbakkers? Of was het Ton Lokhoff met een stofjas aan?

  p.s. Ik rij elk jaar een nieuwe lease bak dus ken t probleem niet…

  Pssst…zo ff sprietse!!

 27. Goodie

  Uitspraak Trost begin van het seizoen: “eerst zullen we ervoor moeten zorgen dat we de boel weer opbouwen en de sfeer bij de club omdraaien.”

  Wanneer gaan we hieraan beginnen?

   1. Ievel Knievel

    Je begint steeds meet trekken te vertonen van die Iraakse persvoorlichter.

   2. Zeker wete

    Haha leuk maar ik vind wel dat Paljas gelijk heeft. En ik ben geen lid van de Iraakse republikeinse garde!!

 28. Meuske

  Paljas wat is er met je gebeurd? Eerst kon ik me altijd wel redelijk vinden in jou mening maar de laatste tijd komt alles wel goed volgens jou maar volgens mij komt het helemaal niet meer goed op deze manier. Denk dat we over een half jaar staan waar we stonden toen onze voorzitter in beeld kwam, dat zou toch echt diep en diep triest zijn en zonde van alles wat ze hadden opgebouwd. Laat iemand opstaan die iedereen eens de waarheid zegt in de bestuurskamer.

  1. Paljas

   Take it easy en laat je niet leiden door de waan van de dag…
   Heel realistisch gezien doet VVV het naar behoren en mag je tevreden zijn met een 6de plaats op dit moment.
   En ik benoem het nog maar eens:het is in alle gelederen van de club op dit moment middelmatig tot behoorlijk.
   Maar het is zeker niet slecht,zoals hier sommige doen beweren.
   Het kan altijd beter,maar dat heeft zijn tijd nodig…
   Misschien wel tot dat bekend wordt wanneer dat nieuwe stadion er zal staan(daar kunnen ze bij Dordrecht over meepraten),zal het matig tot behoorlijk blijven met hier en daar af en toe een uitschieter naar boven dan wel naar beneden.
   Tot die tijd…don’t worry,be happy!

   Gegroet,

   Paljas.

 29. Goodie

  Aan de andere kant, was dit ook enigszins te verwachten. Hoe vaak promoveert een club weer direct na degradatie? Niet vaak in ieder geval. Nu staan we nog 6de met 14 punten achterstand op Dordrecht. Dordrecht maakt er elk jaar een traditie van om na de winterstop veel punten te laten liggen. Vvv moet nu een beetje goed inkopen met bijvoorbeeld Thoone (achilles) heeft er toch 12 inliggen, een “pitbull” op het middenveld en een vervanger voor Fleuren.

  1. rongo26

   Wat lost zo’n Thoone nu weer op? Denk je dat die dan ineens wel rendeert waar De Kogel dat niet doet? en een vervanger voor Fleuren is natuurlijk echt zonde van het geld, daar komt het niet door dat je 1-1 speelt tegen Telstar

   De trainer moet gewoon aan de slag. En als het gaat lopen dan kan het nog mooi worden, indien de bovenste ploegen verzaken. En anders is het zaak dat er een team staat als de nacompetitie begint. En dat we in de tussentijd waarschijnlijk (enkele) draken van voetbalwedstrijden krijgen te zien; daar kunnen we ons beter nu al bij neer leggen

   1. Goodie

    Zo’n Thoone schiet er met matige spelers 12 in en voetbalt mee. De Kogel krijgt dan wel weinig ballen, maar er wordt gewoon te weinig gescoord. En die 1-1 tegen Telstar ligt dan niet direct bij Fleuren, maar de achterhoede is al niet breed, en geweldig speelt Fleuren nou ook niet bepaald, de minste van de 4 verdedigers.

  2. marcel

   goodie, denk nog niet eens dat het om direkt terugkeren gaat, zelfs niet om het feit dat we er qua achterstand op de nummer 2 zo slecht staan (al geeft dit eerder de kwaliteit van de jupiler league anno nu aangeeft).
   je geeft het enkele posts hierboven al aan. Na Lokhof en de degradatie, hadden de meesten vooral iets meer verwacht van het vertoonde spel. Het omdraaien van de sfeer rondom de club zal lastig worden met het soort wedstrijden dat VVV over het algemeen gespeeld heeft dit jaar, en daar ligt voor de meeste mensen vooral het pijnpunt. Als VVV met hetzelfde aantal punten er elke wedstrijd opgekletst had, was de stemming rondom onze club waarschijnlijk een stuk positiever.

   1. Goodie

    Promoveren dit jaar is geen must, voor mij niet althans. Kan en mag niet voor andere oordelen. Ben het met je eens dat er hier een bikkel moet komen. Als er dan na de winterstop met passie en meer motivatie wordt gespeeld ( wat we al een aantal jaren missen) is dit seizoen voor mij verloren gegaan ongeacht de stand.

   2. Ben

    HELEMAAL MEE EENS:
    Als VVV met hetzelfde aantal punten er elke wedstrijd opgekletst had, was de stemming rondom onze club waarschijnlijk een stuk positiever.
    FORZA VVV!

 30. tulipanes

  Ik blijf erbij dat onze spelers beter zullen spelen als we een professionele staff zouden hebben. Deze mensen mogen zich dan misschien inzetten en aardig voor de spelers zijn, maar niemand wordt bij vvv beter. Als we hier echte proffesionals neerzetten zie ik dat eerder gebeuren.
  Ook mag er zo langzamerhand wel een beetje duidelijkheid over het stadion komen. Anders kun je nooit een lange termijn beleid neerzetten.

 31. Luis Erique

  Ik heb vernomen dat tom daemen niet speelt in cyprus en nogal wat maanden geld tegoed heeft. Als je die in de winterstop kunt halen, dan doe je mijns inziens een goede zet. Dit kon wel eens de missing link zijn voor deze ploeg. Eindelijk een leider, die ook niet schuwt zijn poot ergens tussen te zetten.

 32. YowVVV

  Na een wel verdiende vrije dag morgen, succes met de uitsluitend ochtendtrainingen op donderdag en vrijdag. Wel eens tijd ; ) voor groepsgesprekken en een cursus waarom ben ik zo individueel gericht.

 33. RuiverCity

  Ik heb het hier al vaker aangekaart. De trainingsuren zijn toch een lachertje.
  Voorbeeld; vandaag woensdag vrije dag (buiten het feit dat er misschien enkele spelers zijn die ergens een bezoekje moeten brengen), donderdag en vrijdag alleen ochtendtraining….(ivm wedstrijd op zaterdag?!)
  Lijkt me echt geen overbodige luxe om eens in de middaguren te trainen al is het maar op standaardsituaties. Lijkt me toch niet dat ze daar overwerkt van raken ….

  1. Ruben

   Ik neem aan dat je weet dat dit alleen de veldtrainingen betreft?! Buiten het feit dat spelers ook enkele uren in het krachthonk te vinden zullen zijn, videoanalyse, tactische bespreking etc. etc. weet jij toch ook wel dat rust net zo belangrijk is als fysieke inspanning! Zo niet belangrijker!

   Onder De Boeck werd er 3 uur aan één stuk veldtraining afgewerkt. Alsof dat toen zichtbaar was?

  2. LJ

   Als je 2 weken geleden de moeite had genomen om de supportersavond van VVV te bezoeken had je een uitgebreid antwoord op je vraag ontvangen. Maar nee, dan zitten de zogenaamde supporters thuis en durven zich niet te vertonen op zo’n avond. Laat staan dat ze (kritische) vragen stellen. Maar wel hier een beetje lopen te zeiken op alles en iedereen.

   1. Paljas

    Nou ja,je bent wel erg voorbarig…alsof het een verplichting is naar een supportersavond te komen…
    Daarbij is het zo dat mensen moeten werken of zelfs in het buitenland verkeren en niet zo maar even een retourtje Venlo kunnen plannen voor een supportersavond.
    Graag vooral voor jezelf te spreken,want die “de zogenaamde supports” hebben niets te verbergen en zijn misschien vaker op zo’n supportersavond geweest dan jij kan vermoeden.

    Gegroet,

    Paljas.

 34. YowVVV

  Ik kon helaas ook niet aanwezig zijn, veroordeling hierover slaat nergens op. In de middag zitten ze max 1 uur in het krachthonk, daarnaast zijn besprekingen ook vrijwel nooit langer dan 1 uur. Kijk ook eens naar het tijdstip van de ochtendtraining, vaak is de middag gewoon vrij. Standaard situaties is het extra trainingen toch echt wel waard, corners bijvoorbeeld. Een ramp.

  1. Ruben

   Dus jij mag niet veroordeeld worden op het feit dat jij wél iedereen veroordeeld, maar als je echt de kans krijgt om je gal te spuwen richting trainer en bestuur niet komt opdagen?!

   Jaja. Wie kaatst kan de bal terug verwachten! Prima verder als je het druk hebt of verhinderd bent die dag, maar verwacht dan niet dat niemand commentaar op jouw heeft wanneer jij vervolgens wel alles en iedereen loopt af te zeiken.

   Ps. Ik weet niet of je zelf voetbalt of hebt gevoetbald en op welk niveau, maar trainen op corners?? Ik zag Barcelona eergisteren 10 corners nemen waarvan er nul gevaar opleverde. Zullen zij wel oefenen op corners nemen?

   1. YowVVV

    Ik verkondig mijn eigen mening, die mening blijkt zelfs een mening te zijn die veel mensen hebben. Blijf jij vooral in je eigen geloven, je hebt genoeg aan jezelf.
    Corners Barcelona vergelijken met die van VVV is natuurlijk onzin, volgens mij kijk je dan niet alle wedstrijden van VVV, structureel wordt er op veel fronten (waaronder vrije trappen, corners etc..) een onbegrijpelijke uitvoering gedaan.

   2. Ruben

    Jij verkondigd je eigen mening. Dat mag uiteraard. Maar waarom mag iemand anders dan niet zijn mening uiten van jou??

    Mijn mening (en die van vele anderen) is dat trainen op corners nul-komma-nul effect heeft. Je kunt 100 corners nemen op trainingen en dan staan er tijdens de wedstrijd ineens 3 boomlange verdedigers tegenover onze kleintjes en dan heb je 100 keer voor niets die bal voor het doel geslingerd! En hoezo is het vergelijken van een corner van Barcelona met een van VVV onzin. Het zijn allemaal corners en zowel bij VVV, als bij Barcelona is er weinig tot geen rendement. Dat betekend volgens jou dus dat Barcelona op corners moet gaan trainen!

    Ik verbaas me er altijd over dat supporters het tactisch en strategisch altijd beter denken te weten dan de verantwoordelijke die zelf op hoog niveau hebben gespeeld, trainerscursussen hebben gevolgd en vele jaren ervaring achter hun naam hebben.

 35. Meuske

  Ben echt benieuwd naar de opstelling en instelling tegen Achilles want met Yuki in de spits hebben ze toch ook geen potten kunnen breken. Durf mijn zoon niet mee te nemen want dan gaat hij misschien wel zeggen dat ik dat geld beter iedere keer in zijn spaarpot kan steken dan weer de berg op te fietsen met goede moed.

Leave a Reply