Verstappen en Gijzen verlengen contract, van Crooij keert terug

Middenvelder Dyon Gijzen en 2de doelman Eric Verstappen hebben allebei hun contract verlengd. Beide spelers tekenen een contract voor één seizoen met een optie van nog een seizoen.

Delano van Crooij keert terug bij VVV-Venlo. De keeper speelde in de jeugdopleiding van VVV en was in het verleden actief als derde doelman. Delano van Crooij komt op amateurbasis de selectie van VVV-Venlo versterken. Met het vastleggen van Van Crooij, Verstappen en Deckers is het keeperstrio compleet.

Vandaag werden de kledingpakketten uitgedeeld en gepast én werd er een fitheidstest gedaan met het bijbehorende ‘meten&wegen’.

Vrijdagavond mogen de spelers de eerste keer ‘echt’ trainen dit seizoen. Om 18:00 uur is dan namelijk de eerste gezamenlijke training voor de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf. De poorten van ons eigen Seacon Stadion – De Koel – zijn natuurlijk geopend en iedereen is welkom.

Bron: VVV-Venlo

10 Responses

 1. brise continu

  ZoZoZo…3 vliegjes in één klap…toch maar ff snel de scc verlengen….wuiskes!!
  Vrijdag zou de selectie op peil zijn…niet dus!

  psssst….zo ff sprietse!!

  1. Dond

   Helaas wel ja.
   En dat terwijl ze de selectie compleet wilde hebben voor de 1ste training ..

   Dus kom op daar op die berg; trek die spelers aan. (links- & rechtsback, spits, en 2 buitenspelers) en dan zullen er vanzelf meer seizoenskaarten worden verkocht.

 2. Ben

  Het domme van alles is dat wat er nu gebeurt: “niets” in alles lijkt op voorgaande jaren, wijfelende houding van de verantwoordelijken met gevolg dat morgen eerste training begint met heen alve selectie.
  Met gevolg dat dit jaar, tot nu toe, nog minder fans een seizoenkaart hebben aangeschaft.
  Er zullen beslist mensen bij zijn die nu definitief afhaken.
  Ik zie het scenario dat eerste wedstrijden worden verloren met excuus een niet ingespeeld team, of nog erger, selectie nog niet volledig of wedstrijdfit.
  Om dit om te keren kost nog meer moeite en inspanning.
  FORZA VVV!

  1. YowVVV

   Natuurlijk komen de spelers nog, alleen als je zegt de selectie willen we eind van deze week rond hebben en vanaf dit uitspreken is er nog geen enkele basisversterking gekomen, dan mag je of vandaag op zn minst enkele spelers presenteren of je achterban uitleg geven..

 3. Sanderkuh

  En dat gebeurd keer op keer….uitspraken doen die je totaal niet waar kan maken.: WAAROM ??
  …maar ach, dat ben ik inmiddels gewend (en dat is niet negatief maar realistisch).

  Heb er wel nog vertrouwen in……

 4. Meuske

  Wanneer heeft VVV de selectie op orde gehad voor het seizoen begon, dan moet je toch een tijdje terug volgens mij. Laten we met zijn allen hopen dat het allemaal goed komt en dat de seizoenskaart dan weer als warme broodjes over de toonbank vliegen. Al heb ik daar zo mijn twijfels over maar alles kump good? Forza VVV

 5. JB83

  Uitspraken doen als alles nog niet in kannen en kruiken is, is natuurlijk niet zo handig als je het daarna niet waar kunt maken. Wellicht trainen er straks wel een aantal nieuwe gezichten mee en worden ze ter plekke gepresenteerd. En misschien ligt de bal wel helemaal niet meer bij VVV en zijn de afhankelijk van derde factoren. Maar goed ik ben er aankomend seizoen gewoon weer bij en heb goede hoop op een leuk seizoen. FORZA VVV

Leave a Reply