VI: VVV hoopt Unnerstall toch te verleiden

Als het aan de technische staf van VVV ligt dan blijft Unnerstall nog jaren keeper bij onze mooie club. Volgens de Voetbal International probeert VVV de Duitse keeper toch te verleiden om bij te tekenen ondanks dat er vooraf duidelijk was afgesproken dat het ging om een samenwerking voor één jaar, daarna zou de Duitser weer hogerop gaan.

“Wij hebben bij Lars en zijn management aangegeven dat we daarover rond de winterstop graag in gesprek willen”, bevestigt trainer Maurice Steijn aan VI. Het is dan ook niet uitgesloten dat Lars zich langer bindt aan de club. “Lars en zijn management staan in ieder geval open voor een gesprek, dat is een begin. Voordeel is ook dat we niet kansloos onderaan staan, zoals sommigen voor het seizoen misschien hadden verwacht. We zijn goed bezig bij VVV en werken geweldig samen, dat zouden voor Lars ook een reden kunnen zijn om nog wat langer in Venlo te blijven.”

Uitgezonderd van de offday bij Heracles laat Lars zien een zeer goede keeper te zijn. Hij straat rust uit en heeft ons al een paar puntjes gered. Wij hopen dan ook dat Lars bijtekent.

Bron: VI

7 Responses

 1. De Koel

  Zou heel mooi zijn al Lars wil bijtekenen, al is het alleen maar omdat hij dan niet gratis de deur uitloopt. Ik kan me niet voorstellen dat hij niet door de Nederlandse (sub)toppers gevolgd wordt.

 2. kenfen

  Lars pakt belangrijke punten voor ons dus als die behouden blijft zou geweldig zijn. Misschien zou contractverlenging wel mogelijk zijn maar moeten we toch beducht zijn op kapers aan de kust maar ik denk dat Stan daar allang mee bezig is om een adequate vervanger te zoeken.

 3. Gerardus

  Zou een goede zet zijn. Als hij verlengt zullen we er vanuit moeten gaan dat hij verlengt met een clausule in zijn contract die niet al te hoog zal zijn. In ieder geval goed beleid als dit zou gebeuren. Want zonder clausule in zijn contract acht ik de kans niet eens zo heel groot dat hij bijtekent.

 4. kiekoputspelke

  VVV moet er alles aan doen om deze klasbak langer aan zich te binden ! Al lijkt het op voorhand misschien een kansloos verhaal….in elk geval een poging wagen !

Leave a Reply