[VIDEO] Samenvatting & interviews FC Volendam – VVV-Venlo

Samenvatting

Interview Maurice Steijn; “Heel triest dat we vandaag niet gewonnen hebben”
(klik op afbeelding om video te bekijken)
Schermafbeelding 2015-05-02 om 09.51.59

Interview Melvin Platje; “We hadden de derde periode al moeten pakken!”
(klik op afbeelding om video te bekijken)
Schermafbeelding 2015-05-02 om 09.51.01

Foto is van Jack Wolters Sportfotografie

5 Responses

 1. RuiverCity

  Bij VVV moeten ze de hand eens in eigen boezem steken. Het angsthazen en tikkie-terug voetbal wordt nu afgestraft. VVV scoort hierdoor 20-30 goals minder dan de concurrentie. Dat krijg je een keer op je bordje.
  Als je gisteren ook ziet hoeveel snelheid en loopvermogen de VVV spelers tekort komen ten opzichte van de tegenstander. Schrikbarend! Die lijken wel 2/3 x zo snel bij sommige acties.

 2. marcel

  ja maurice, het is heel jammer dat deze wedstrijd niet gewonnen werd. denk dat je toch eerder naar veel andere wedstrijden dit seizoen moet kijken, die je in deze situatie terecht gebracht hebben.

 3. Meuske

  Fleuren liefhebbers, sorry hoor maar kijk even naar de samenvatting hoe vaak hij zijn man kwijt is. Denk dat ze Schroyen te snel hebben afgeschreven en Niels te lang laten aanmodderen.

 4. RuiverCity

  Elke rechtsbuiten mag rustig aannemen en voorzetten. Fleuren heeft na tig jaar betaald voetbal nog nooit van kort dekken gehoord. Zijn inzet is niks van te zeggen maar hij gebruikt zijn energie op de verkeerde manier! Hopelijk staat er volgend seizoen een selectie die knokt voor elke meter. In de Juup heb je dan al heel wat gewonnen. Buwalda en Promes zeker behouden. Ben benieuwd wat samenwerking met Gladbach oplevert maar verwacht niks. Net zoals met Porto en Braziliaans opleidingsinstituut.

 5. Yoep

  he he, ben ik toch niet de enige die er zo over denkt. Volgend jaar zonder Fleuren, Wolters, Melito, Kruisen, Altheer, van Crooy, maar vooral zonder die kut Steijn. Wat is die door de mand gevallen. Grote bek maar heeft niets gepresteerd. Ik kan de moet niet meer opbrengen om naar de laatste wedstrijd te gaan. En als VVV door blijft hobbelen met dit zootje het komend jaar, ben ik er niet meer bij. Ik laat me toch niet elke week weer belachelijk maken.

Leave a Reply