[VIDEO] Samenvatting + reactie van trainer Steijn

Gisterenmiddag blameerde VVV-Venlo zich tegen Achilles’29. Er werd met 3-0 verloren en verder valt er vrij weinig goeds over de wedstrijd te zeggen. Voor de mensen die niet naar Groesbeek waren en graag de wedstrijd terug willen zien hier is de samenvatting van SBS6. Daarnaast een interview met Maurice Steijn en de persconferentie na afloop van de wedstrijd.

Samenvatting

Reacties van uit Groesbeek

Persconferentie

Aziz Khalouta na zijn wissel

13 Responses

 1. Slam

  Schande, daar staat een straf op , staande voet ontslag,!!!! Het zijn grote kapsones leiers, die menen dat ze al op hoog niveau kunnen voetballen, Schamen mag je je de heer Kalouta, op jou cv staat alleen Fortuna Sittard en Blerick. Je hebt nog niks bereik.
  Ik vind het een terechte opmerking van trainer Steijn………..wegwezen en opdonderen en ik voeg erbij ….voor altijd!!!

 2. mats

  Mooie analyse van Steijn.
  Het ontbreekt VVV momenteel aan een hart.
  Oftwel 11 harten die kloppen voor VVV. Die er alles aan willen doen om te winnen. Strijd, winnaarsmentaliteit, passie….

  Wat mij betreft flikkeren ze in de winter iedereen er uit die niet met hart en ziel voor VVV wil spelen. Alleen dat lijkt me momenteel de enige oplossing.

 3. De Koel

  Helemaal mee eens Mats, maar helaas zullen we het dit seizoen nog met deze lapzwanzen moeten doen. Er is geen geld om contracten af te kopen en nieuwe spelers aan te trekken. Hopelijk komt Valcks volgend seizoen met betere spelers op de proppen. Ik mag toch hopen dat Stan een beter netwerk heeft als Capteijn en Dusseldorp en dat hij een uitgebalanceerde spelersgroep kan samenstellen.
  Triest hoe onze club is afgegleden, zeker als je bedenkt hoe goed VVV ervoor stond na de verkoop van Honda, zowel sportief als financieel. Totale onkunde.

  1. Goodie

   Spelers van wie na dit jaar het contract afloopt:
   Wintjes
   Joppen
   Fleuren
   Platje
   Mäenpää
   Schroijen
   Kruijsen
   Gijzen
   Ascroft
   Hendriks
   Verstappen
   Cooper (?) Staat op de VVV site dat hij een contract tot de zomer van 2014 heeft, maar die zit nog altijd bij VVV als ik het niet mis heb.
   Altheer

   Denk dat we na dit seizoen maar 3-4 namen uit dit rijtje terug in het VVV shirt zullen zien. VVV zal met een aantal niet verder willen, maar ga er van uit dat we Mäenpää en Platje ook niet meer zien volgend jaar.

   1. Goodie

    Ik ben er gewoon van uitgegaan wat er op de VVV site staat. Maar het kan kloppen hoor, want er staan meerdere fouten.

  2. sultana

   Precies we zijn afgegleden doordat de verkeerde mensen zijn benoemd om onze club te besturen, met name Soentjens en Dusseldorp hebben de club gebracht waar we nu staan, verkeerde beslissingen en het ergste verkeerde spelers die zijn aangetrokken. Toch blijf ik bertrouwen op Valckx en Steijn, die hebben al lang gezien waar de schoen wringt. Steijn deed vorige week nog een mooie uitspraak hierover bij VVV tv, na dit seizoen gaat VVV van heel veel spelers afscheid nemen. Word tijd ook eens flink met die bezem er doorheen, laat Valckx en Steijn hun werk maar doen kunnnen we hopelijk eindelijk eens gaan bouwen aan de toekomst. Buwalda is een goed voorbeeld, goede versterking die Steijn naar Venlo heeft gehaald! Opsouten met die waardeloze aankopen van Dusseldorp, op Danny Post na 🙂

 4. Goodie

  Ik had Steijn al redelijk hoog zitten, maar respect dat hij überhaupt in de 1e helft durft te wisselen. Hoeveel trainers wachten wel niet tot aan de rust ook al loopt het voor geen meter?

Leave a Reply