[VIDEO] Samenvatting RKC Waalwijk – VVV-Venlo 0-0

Hierbij de samenvatting van de wedstrijd RKC Waalwijk – VVV-Venlo in 33ste speelronde uit de Jupiler League van seizoen 2014/2015. De wedstrijd eindigde in een bloedeloos gelijkspel (0-0). Beide clubs hebben niet veel aan de puntenverdeling.

5 Responses

 1. Ben

  Trost heeft er toch wel voor gezorgd dat Roda met een armzalige selectie heel lang heeft meegedaan om promotie. De nacompetitie kan hun niet meer ontgaan. Elke thuiswedstrijd ca 10.000 toeschouwers. Genoeg redenen voor mij om jaloers op te zijn. FORZA VVV!

 2. Meuske

  Jaloers op Roda? NOOIT van mijn leven zal ik jaloers zijn op die Duitse subsidie club. Bah want een arrogant volk is dat zeg. Hoop dat ze volgend jaar weer jupiler spelen dan wil ik het nog wel eens zien of ze nog de enige (?) Club in Limburg zijn zoals ze altijd prediken. Forza VVV

  1. Ben

   Wij van VVV zouden heel erg blij zijn met de plek die roda nu inneemt op de ranglijst.
   Zouden wij van VVV onze trainer wegsturen? Ik denk het niet.
   En 10.000 man elke wedstrijd op de tribunes?
   Ik ben niet jaloers op toda, maar wel op het bovenstaande.
   FORZA VVV!

Leave a Reply