7 Responses

 1. CSR

  Lincoln! Waar is de rest van de samenvatting? Dit was echt een samenvatting van een samenvatting ! Neem aan dat jij daar niets aan kan doen^^ maar t viel me op dat ik kansen gisteravond gezien heb bij de samenvattingen op tv, die er nu uit geknipt waren! ( oa. Bal van post zoals op foto bij wedstrijdverslag! ) Forza Venlo

  1. Goodie

   Dit is wel een hele korte inderdaad. Ik heb net op de site van SBS6 gekeken naar alle samenvattingen en daar was de samenvatting van VVV ook wat langer. Dit zal wel komen omdat deze wedstrijd los is van de gehele samenvatting of iets dergelijks.

   1. Helaas geen invloed op! Het is inderdaad een mini samenvatting. Het heeft inderdaad te maken met dat deze wedstrijd een losse clip is.

 2. supportertje

  Beter een mini als helemaal geen samenvatting meer, vind dat de petitie die gestart is op de site van de socioclub niet hard genoeg gaat. We moeten met zijn allen er meer achter aan gaan en verspreiden dat er een petitie ten bate van VVV er op staat. Hoe meer mensen er hun naam achterlaten hoe beter. We moeten hard kunnen maken dat VVV absoluut niet mag verdwijnen uit Venlo. Als VVV verdwijnt dan komt dat ook nooit meer terug. Dat hebben we wel in het verleden gezien met clubs die verdwenen zijn.

Leave a Reply