VVV-Venlo

Vier jeugdspelers sluiten aan bij de selectie in de voorbereiding

VVV-Venlo zal het komende seizoen met meer jeugdspelers in de selectie gaan spelen. Dit is onder andere een effect van de COVID-19 crisis op het moment. Eerder tekenden Roemer, Essanoussi en Van Dijck al een contract bij de club. In de voorbereiding zullen ook Jessy Hendrikx, Fin Pleunis, Joel Roeffen en Thijme Verheijen aansluiten. Dat maakt de club bekend.

Zij schrijven het volgende op hun website over de jonge spelers:

“Jessy Hendrikx is een 18-jarige aanvallende middenvelder uit Blerick. Hij kwam 8 seizoenen geleden over van SV Blerick en begon zijn opleiding bij VVV-Venlo in de O10.

Fin Pleunis is afkomstig uit Stramproy. Hij is 18 jaar en maakte 8 seizoenen geleden de overstap van VV Brevendia naar VVV-Venlo. In de O10 begon de verdediger samen met Hendrikx aan zijn carrière bij VVV-Venlo.

Joel Roeffen is één seizoen eerder gestart in de opleiding van VVV-Venlo. De 18-jarige verdediger uit Cuijck kwam 9 jaar geleden over van JVC Cuijk en begon bij VVV-Venlo in de O11.

Thijme Verheijen is 17 jaar en afkomstig uit Helmond. Verheijen is de jongste van het viertal en mag zelfs nog uitkomen voor VVV-Venlo O18. De aanvaller begon zijn voetbalcarriere bij RKPVV Helmond en stroomde vijf seizoenen geleden in bij de VVV-Venlo Jeugdopleiding. Hij maakte destijds zijn opwachting in de O13.”

Roger Bongaerts, Hoofd Jeugdopleiding over het heuglijke nieuws:
“Het feit dat er, naast de drie onlangs gecontracteerde jeugdspelers weer vier jeugdexponenten mogen opstarten bij de selectie geeft het vertrouwen van de staf van het eerste elftal in onze jeugdopleiding goed weer. Dit is een geweldige kans voor deze jonge gasten. Daarnaast is het een mooi bewijs dat de jeugdopleiding talentvolle, regionale talenten blijft afleveren aan ons eerste elftal.”

Bron: VVV-Venlo

2 Responses

Leave a Reply