VVV-Venlo

Vier jeugdspelers tekenen eerste contract VVV-Venlo

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat er ook gekeken moet worden naar de contracten. Eerder werd al bekend dat Ralf Seuntjens niet meer bij VVV-Venlo zal spelen het komende seizoen en er zullen vast nog wel meer mutaties volgen. Positief nieuws is er ook; vier jeugdspelers van VVV-Venlo hebben een contract getekend.

Aaron Bastiaans en Simon Janssen hebben een professioneel contract getekend tot medio 2021 met een optie tot nog een seizoen. Stan van Dijck en Yahcuroo Roemer hebben een amateur contract getekend bij de Venlonaren.

VVV-Venlo beschikt op dit moment over een talentvolle jeugd en hopelijk kunnen zij zich goed blijven doorontwikkelen, zodat we er nog veel plezier aan gaan beleven.

4 Responses

  1. Gerardus

   Eigenlijk alleen het salaris. Volgens mij krijgen ze dan wel zaken vergoedt zoals reiskosten maar er kan geen transferbedrag worden gevraagd als een andere club de spelers wil kopen.

   1. chretien

    Het heeft dus geen enkele betekenis, is van generlei waarde. Op internet gezocht en zag het voorbeeld dat speler van PEC gratis naar AZ gaat. Die paar cent reisvergoeding voor zo’n amateurcontract maakt alleen maar slapende honden wakker. Als je deze spelers zo lang bij je hebt dan weet je toch wel zo ongeveer wat je van ze kunt verwachten?

Leave a Reply