Viking direct nieuwe rugsponsor van VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft vanmiddag bekend gemaakt dat Office Depot/Viking Direct een partnerschap zijn aangegaan. Dat houdt in dat de komende seizoenen het logo van Viking Direct op de rug van het wedstrijdshirt te zien is.

Waar Office Depot een gevestigde naam is, zeker in de regio Venlo, is Viking Direct een nog redelijk onbekende grootheid voor veel ondernemers. Office Depot werkt met name met klanten zoals multinationals en ministeries, de mid & major-klanten. Viking Direct richt zich met name op de levering van kantoorartikelen voor het MKB en ziet VVV-Venlo als een ideale springplank om juist deze doelgroep te bereiken.

Volgens het officiële bericht is de bijdrage van Viking aan VVV-Venlo substantieel. Daarmee erkent en herkent het bedrijf de mogelijkheden die partnership bij een profvoetbalclub biedt. VVV-Venlo is natuurlijk hartstikke blij met de getoonde betrokkenheid van een groot bedrijf uit de regio. Algemeen directeur Marco Bogers: “Met dit nieuwe partnership wordt een duidelijk signaal afgegeven, ook naar andere ondernemingen in de regio die wellicht interesse hebben om VVV-Venlo zakelijk te omarmen.” Voor meer info ga naar https://www.vikingdirect.nl/nl/

7 Responses

 1. Dat is goed nieuws… mits het inderdaad in zwarte letters op het shirt komt te staan.

  We hebben in het verleden (Oce en Chicopee in het rood, Imago Groep in het groen, Seacon in het blauw) dat een gekleurd logo er echt niet uitziet op ons shirt.

 2. Koelie

  Yes eindelijk weer online. Nog steeds gelukkig krekels omtrent Steijn / Valckx. Je moet er toch niet aandenken dat beide vervangen worden door Jurgen Streppel.

 3. RuiverCity

  @Koelie helemaal met jou eens. Van de Looi en Streppel zijn de twee minst aansprekende trainers die ik ooit gezien heb.
  Hopelijk komt er snel nieuws op transfergebied want die versterkingen zijn komend jaar echt dringend nodig om kwaliteit/kwantiteit te verhogen en voor de spirit in het team.

Leave a Reply