Vitālijs Maksimenko uitgeschakeld door een meniscus blessure

De Letse centrale verdediger Vitālijs Maksimenko is door een knieblessure donderdagochtend vertrokken naar Engeland voor verder onderzoek. Maksi raakte tijdens de KNVB Bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven in de laatste minuut geblesseerd aan zijn knie. Uit voorzorg en om de zwelling in zijn knie te laten slinken heeft Maksi de laatste week rust gekregen.

Afgelopen week was het vocht geslonken en is er een scan gemaakt van zijn knie. Hieruit blijkt dat Maksi een meniscus blessure heeft. Gelukkig een meniscus blessure en geen zware knieblessure zoals een kraakbeen beschadiging en of een kruisband letsel. Voor een meniscus blessure is een relatief kort herstel hierdoor zal Maksi niet maanden maar weken uitgeschakeld zijn.

Maksi is donderdagochtend vertrokken naar zijn club Brighton Hove & Albion in Engeland om door de clubarts van die club onderzocht te worden wat de schade nu precies is en of er een operatie volgt of niet. Vitālijs Maksimenko wordt gehuurd van Brighton Hove & Albion en hierdoor liggen alle beslissingen bij deze club.

1 Response

  1. Pingback : Vitālijs Maksimenko uitgeschakeld door een meniscus blessure - VVV Venlo

Leave a Reply