Vito van Crooij verlengt contract tot 2019

Vito van Crooij heeft zijn contract met 3 seizoenen verlengd. Dat maakt VVV-Venlo zojuist bekend tijdens de presentatie van de toekomstvisie. Hierdoor blijft de Venlonaar tot en met 2019 verbonden aan de club.

“Vito is een speler die nog heel veel potentie en doorgroeimogelijkheden heeft. Dat laat hij vaak zien”, zo vertelt directeur Marco Bogers aan Omroep Venlo.

De jonge aanvaller maakte zijn debuut onder Rene Trotst tijdens het seizoen 2013/2014. Onder trainer Maurice Steijn maakt de Venlonaar enorme stappen. Vorige week werd nog bekend dat de aanvaller geselecteerd is de voorselectie van Jong Oranje.

9 Responses

   1. Als dit zo was dan hadden ze dit gemeld in het bericht en werd er geen foto gemaakt met de speler. Is een vernieuwd contract waarschijnlijk met beter salaris.

   2. Goodie

    Daar heb je een punt inderdaad. Positief dat Vito zijn contract verlengd en niet al direct hogerop wil.

   3. jason

    Hij wil hogerop hahaha. De clubs staan in de rij ja. Elke dag meld zich een nieuwe. Hij kan juist zijn contract verlengen omdat helemaal niemand zich meld. En terecht want hij bakt er niks van. En daar kan hij niks aan doen. Hij stelt zichzelf niet op namelijk.

    Lang leve De Koel

   4. Eerlijk is eerlijk er zijn veel clubs die hem actief volgen. Deze verlenging kan ook een buffer voor VVV zijn tijdens de onderhandelingen. Een meerjarig contract betekent ook een hogere transfersom mocht er een club komen die hem wil oppikken. Geselecteerd voor Jong Oranje betekent dat er meer clubs interesse gaan tonen.

Leave a Reply