Vito van Crooij bij definitieve selectie Oranje-O20

Vito van Crooij is door bondscoach Remy Reynierse definitief geselecteerd voor Oranje onder 20! Dit meldt 1Limburg op hun website.

De aanvaller speelt de laatste tijd goed en dat is ook opgevallen bij de scouts van de KNVB. Coach Remy Reynierse die leiding geeft aan Oranje onder 20 heeft Vito van Crooij opgenomen in de voorselectie voor de O20 Elite Cup in Duitsland. Deze cup wordt georganiseerd omdat deze leeftijdscategorie geen internationaal toernooi speelt.

De wedstrijden staan gepland op 7, 10 en 13 oktober tegen achtereenvolgens hun leeftijdsgenoten uit Engeland, Duitsland en Turkije in de deelstaat Baden-Württemberg. De wedstrijden worden gespeeld in de reguliere interlandperiode. VVV speelt komende vrijdag tegen NAC en de eerstvolgende wedstrijd in de competitie is de thuiswedstrijd tegen Telstar op 16 Oktober. Vito van Crooij mist dus geen wedstrijden van VVV-Venlo.

Bron: 1Limburg

4 Responses

  1. Ben

    Bij VVV geen basisplaats, blijkbaar zijn er mensen die anders naar deze man kijken. Wordt een topper? Hoe lang kunnen we hem nog vasthouden? Zou jammer zijn als hij einde van huidig seizoen voor een grijpstuiver verhuist naar het tweede van PSV. Of, nog erger naar Roda. Kan beter bij ons doorgroeien tot een topper. FORZA VVV!

Leave a Reply