Vito van Crooij de beste VVV-er tegen FC Eindhoven!

De 37ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er werd 120 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. VVV-Venlo speelde vorige week vrijdag tegen de nummer 2 van de Jupiler League FC Eindhoven. Daarnaast is Eindhoven de belangrijkste concurrent om het winnen van de 4de periode. Hierdoor telde alleen de winst voor de Venlonaren. Na 3 matige wedstrijden en uitslagen herpakte VVV zich geweldig door vroeg druk te zetten en vanaf minuut 1 voor de winst te gaan. Na een goede eerste helft was het nog wel billen knijpen de tweede helft na de tegentreffer van FC Eindhoven. Gelukkig gaf VVV de winst niet meer uit handen. We deden goede zaken en er waren een aantal spelers die boven de rest uit stegen. Jullie hebben een winnaar gekozen. De winnaar wordt tevens genomineerd voor de speler van de maand!

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari), Danny Post (februari) en Melvin Platje.

De Winnaar

Vito

Vito van Crooij is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen FC Eindhoven. De jonge aanvaller speelde een fantastische wedstrijd tegen de nummer 2 van de Jupiler League. Vito was vanaf minuut 1 scherp, ging alle duels fel aan en deed er alles aan om te winnen. Hij beloonde zichzelf door een knappe doelpunt te scoren uit een geweldige aanval van VVV. Vito heeft de laatste tijd wat kritiek gehad vanwege een mindere periode in zijn carriere. We moeten allemaal niet vergeten dat Vito nog heel jong is en talenten vaak een dip krijgen na een goede periode. De jonge Venlonaar heeft zich goed herpakt door zijn voeten te laten spreken.

Vito, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=94 /]

 

Leave a Reply