Vito van Crooij de speler van de week tegen De Graafschap!

De 28ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 46 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Afgelopen dinsdag speelde VVV-Venlo de belangrijke uitwedstrijd tegen concurrent De Graafschap. De ploeg uit Doetichem had evenveel punten en stond 2 punten achter op VVV-Venlo in de 3de periode. Hierdoor was het voor de Venlonaren belangrijk dat er minimaal gelijk gespeeld werd.

VVV-Venlo begon scherp en kreeg al na 3 minuten een terechte penalty. Melvin Platje benutte de penalty en hierdoor stond VVV-Venlo al vroeg op voorsprong. Hierna volgde er een lange fase waarbij de Graafschap beter was maar tot scoren kwamen de Doetichemers niet. Toch werd het gelijk door een twijfelachtig doelpunt. VVV-Venlo deed goede zaken in strijd om de 3de periode door het gelijkspel.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december) en Danny Post (januari).

De Winnaar

Vito

Vito van Crooy is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen De Graafschap. De jonge middenvelder heeft een wisselend seizoen. Hij begon namelijk dit seizoen op de bank en moest het doen met een aantal invalbeurten. Tegen Helmond Sport stond hij uit het niets in de basis op het middenveld en werd de spelverdeler van VVV. Dit deed hij voortreffelijk en werd zelfs gekozen als speler van de maand. Hierna viel de jonge Venlonaar een beetje terug. En raakte zelfs zijn basisplaats kwijt door de komst van Gianluca Nijholt. In de wedstrijd tegen FC Oss viel Vito goed in en door de blessure van Randy Wolters stond Vito weer in de basis. Dit deed hij voortreffelijk! Onbevangen en hard werkend met goede acties en zijn snelheid zorgde Vito voor veel gevaar. Een groeibriljant en kan voor in de toekomst een hele belangrijke speler worden voor VVV-Venlo. Vito wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Vito, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

Als tweede is Melvin Platje geëindigd met 11 stemmen. Op de derde plek is Robin Buwalda geëindigd met 8 stemmen.

[table id=85 /]

Leave a Reply