Vito van Crooij Nr.1 Bloemengigant speler van de maand september!

Afgelopen week mochten jullie voor de tweede keer dit seizoen kiezen voor de beste speler van de maand. Er werd de afgelopen maand 196 keer gestemd via onze Facebook-, Twitteraccount en onze website op de beste speler van de maand. Hierbij onze dank voor het stemmen.

WINNAAR

vito
Het is dubbel feest voor Vito van Crooij! Vandaag werd bekend dat de jonge Venlonaar definitief is geselecteerd voor Oranje O20. Daarnaast kozen jullie Vito als beste speler van de maand september. De aanvaller miste door een blessure de start van de competitie en raakte ook nog zijn plekje kwijt. Met een aantal belangrijke doelpunten, waaronder de wedstrijd tegen Volendam, GAE, AZ en Helmond Sport knokte Vito zich knap terug! De jonge Venlonaar is zeer belangrijk de laatste weken. Laten we hopen dat Vito deze lijn kan doorzetten en een geweldige bijdrage blijft leveren aan dit VVV.

Vito, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.

Hierbij willen wij ook de andere spelers bedanken voor de inzet van de afgelopen weken. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen aan het goede spel van VVV. Volgende maand zijn er nieuwe rondes dus ook nieuwe kansen om een bosje bloemen te winnen.

DE BOS BLOEMEN WORDEN MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-

ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

EINDSTAND SPELER VAN DE MAAND SEPTEMBER

[table id=101 /]

1 Response

Leave a Reply