Vito van Crooij ontvangt Jan Klaassens Award

Voor aanvang van de wedstrijd om de Herman Teeuwen Memorial werd de Jan Klaassens Award uitgereikt. De Jan Klaassens award is in het leven geroepen om de ontwikkeling van de jeugd te bekronen. De award gaat naar de meest talentvolle speler van de selectie die het voorbije jaar is opgevallen door zijn prestaties binnen en buiten het veld.

De winnaar van dit seizoen is Vito van Crooij. De jonge Venlonaar beleefde het afgelopen jaar zijn doorbraak in de selectie en heeft afgelopen seizoen het merendeel van de competitiewedstrijden gespeeld. Vito maakte zijn debuut op 9 maart 2014 in de wedstrijd tegen Achilles ’29. Vito nam de bijbehorende trofee in ontvangst. Helaas kon Vito zelf niet deelnemen aan de wedstrijd door een enkelblessure.

Speciale aandacht was er ook voor de onlangs overleden Beau Vilters. Zijn herinnering werd geëerd door zijn prestaties en inzet te benoemen. Tevens werd nog eens benoemd dat het rugnummer 28, dat Beau was toebedeeld, nooit meer door een selectiespeler zal worden benoemd. Beau zal zo in onze harten blijven voortbestaan.

 

2

1 Response

  1. Ben

    Geen enkele andere speler behalve Vito maakte kans. Vito bedankt en ik hoop dat we nog jaren van je kunnen genieten, maar ik ben bang dat dat valse hoop is. Ik blijf je volgen! FORZA VVV!

Leave a Reply