VVV-Venlo

“Vito van Crooij op weg naar VVV-Venlo en tekent tot medio 2024”

Vito van Crooij is toch op weg naar VVV-Venlo. Dat meldt De Limburger. Volgens het medium zijn VVV-Venlo en PEC Zwolle eruit gekomen en zal Van Crooij tekenen tot medio 2024.

Later meer.

21 Responses

 1. piehen

  Dat zou geweldig zijn weer een snelle aanvaller er bij , maar hoe gaan we dit oplossen , wie neemt op de bank plaats en krijgt Roemer nu wel een eerlijke kans om zich in de kijker te spelen ? Zou Vito ook op het midden veld kunnen acteren vlak achter de spitsen ? En blijft ook John hij heeft mij positief verrast , zijn voorzetten zijn prima heeft een goede bal techniek dus van mij mag hij blijven.

  1. idderzienmeining

   Piehen … effe serieus nu
   De selectie was te krap qua aanvallers en middenvelders en bij de 1e versterking roep je dat we een probleem hebben qua maken van keuzes ?
   Kom op man … dat willen we toch en onze trainer al helemaal !

 2. Dond

  Dit is geweldig nieuws!

  Aanval:
  Van Crooij (Bastiaans) – Giakoumakis (Arias) – Hupperts (Roemer)
  Eventueel nog Joshua John, dan zijn er voorin diverse mogelijkheden en zal ieder wel zijn minuten kunnen pakken.

  Daarbij Van Crooij zou ook nog als aanvallende middenvelder kunnen maar zie hem toch liever op de vleugels.

  Hopelijk kunnen ze dan nog zeker 2 middenvelders op korte termijn hieraan toevoegen en dan gaan we zien wat het brengt.

 3. piehen

  Hoi idderzienmeining ,
  Ik ben er zeer blij mee dat Vito terug komt , en dat er concurrentie tussen de spelers is , maar ik wil ook aan de toekomst van onze talenten denken. Maar als dadelijk 2 ervaren middenvelders er bij komen , dan weet je dat er voor Lindhorst en Janssen geen plek meer is . Ze zullen niet het hele seizoen op de bank willen zitten .We hebben ook nog Onze Duitse middenvelder maar die komt te kort denk ik .
  Het zou jammer zijn als dadelijk jonge spelers toch vertrekken of verhuurd worden met de kans dat ze niet meer terug komen.

  1. SneltreinMusa

   Ik denk niet dat Neudecker tekort komt, kreeg in mijn ogen te weinig kansen en met een beetje vertrouwen zie ik hem als onze meest vooruitgeschoven middenvelder, dan post en Janssen/Linthorst. Wel zie ik graag nog een vleugelspeler en een 10 voor wanneer Neudecker het toch niet kan brengen

   1. lucien1978

    Ik denk dat alleen Janssen en Roemer kan rekenen op speeltijd .

    Zelf ben ik alleen fan van Roemer.

    Linthorst zie ik al niet meer als talent omdat hij al volwaardig lid is van het eerste.

    Bastiaans en v Dijck zou ik sowieso verhuren aan bijv Helmond of Eindhoven.

 4. lucien1978

  Prima aankoop. Ik ben dan wel benieuwd wie er op de bank moet plaatsnemen als John blijft en vito op de vleugel komt .

  Eerlijk gezegd vond ik John een prima indruk maken en zie ik hem graag op links voorin.

  Ik zou het dan zo doen.

  Kirschbaum
  Paacho – Gelmi – Kum – Schmitz
  Post – Linthorst – V Crooij
  Hupperts – Giakoumakis- John

  Of misschien v Crooij en Hupperts omdraaien. Ik meen te herinneren dat hij ook op 10 kan.

 5. twiggy11

  Als vito terug komt en John blijft wat ik zelf hoop dan komt hupperts op de bank in het begin denk ik maar concurrentie is goed worden ze alleen maar sterker van. En meschien komt er morgen nog wat te boven in de oefenwedstrijd wie weet.

 6. FC VVV03

  Nou ik mag toch hopen dat Vito gehaald is voor de aanval. Zie in hem nou niet bepaald een echte nr 10. Prima vleugelspeler, maar geen creatieve speler voor op het middenveld.

 7. jurgen

  Mocht Vito definitief komen, hebben ze hier toch een redelijke stuiver voor moeten betalen. Ik vraag me af, of ze John financieel qua salaris kunnen binden, nu VVV deze Vito move in de maak heeft. Het houdt een keer op, mogelijk dat VVV meer weet, betreffende een vertrek van Pacho en dat dit financieel mogelijkheden biedt. We gaan ut weer meemaken.

 8. Mooi dat Vito van Crooij uiteindelijk toch gaat komen, maar ik had nog steeds alle hoop. Nu hebben we voorin weer iemand met een prachtig schot en iemand die samen met Post het elftal op sleeptouw kan nemen. Maar graag John ook een contract aanbieden, want op links iemand die zijn man voorbij komt en een voorzet kan geven, dat hebben we op dit nuveau wel nodig. Nu nog 1 spelbepalende middenvelder en we zijn klaar, mocht Pachonik toch blijven…
  Ik ben benieuwd of ze Neudecker en Schäfer nog ergens kunnen slijten…

 9. chretien

  Cito heeft in Zwolle niets laten zien. Heel teleurstellend! De reden is mij niet bekend. Elders lees ik onder andere dat heimwee de oorzaak zou zijn. Dat lijkt me broodje onzin. Wat dan wel? Zo vraag ik me ook af hoe het komt dat VVV hem terug wil kopen, op basis van hoe hij twee jaren geleden heeft gespeeld?Ik ben bang dat hij niet beter is geworden, maar we gaan het zien…. ik wens hem in ieder geval veel succes..

 10. FC VVV03

  Ik denk dat Vito hier wel weer opbloeit. Was in zijn eerste jaar bij Zwolle gewoon goed voor 9 doelpunten. Een prima aantal lijkt me. Vooral als je kijkt naar wat VVV afgelopen seizoen aan de buitenkant had lopen.

 11. Oelie op zuid

  Vito is absoluut geen speler die vvv op sleeptouw kan nemen. Hij is heel gevoelig voor commentaar vanuit het publiek. Ik hoop van harte dat hij wordt gesteund als het ook even niet loopt met zijn actie en inzet. Anders kun je hem beter direct wisselen , want hij is dan meer tegen zichzelf aan het voetballen dan tegen de tegenstander. Dus : positief steunen en niet afkraken.

  1. Tuurlijk is hij gevoelig voor commentaar vanuit het publiek, maar hij kan een tandje bijzetten, de tegenstander afjagen, fysiek uitdelen en met zijn inzet kan hij dan samen met Post een elftal over het dode punt heen helpen, dat is wat ik bedoel…

 12. Piet Verbong

  Welkom terug, Vito. Absolute meerwaarde voor VVV. Als John ook nog een contract krijgt, blijven we erin. Want, laten we eerlijk zijn, dat moet toch steeds elk jaar het uitgangspunt van VVV in de eredivisie zijn. Al gezien hoe beroerd de oefenwedstrijden van RKC, Heracles en nog meer concurrenten zijn? Zin om te beginnen. Emmen-VVV 1-2? Moet kunnen

 13. roermond

  Welkom terug Vito en veel succes.
  Net gelezen op Voetbalprimeur.

  PEC Zwolle heeft gewenste spits binnen en laat Van Crooij met verlies gaan’
  Gepubliceerd: Maandag 24 augustus 2020 om 15:32
  Kopieer link
  Deel op WhatsApp
  Deel op Facebook

  PEC Zwolle heeft Slobodan Tedic binnen, meldt RTV Oost. De spits wordt gehuurd van Manchester City, al is nog niet duidelijk of dat voor één of twee jaar is. De Stentor meldde vrijdag dat Tedic voor twee jaar bij PEC gaat spelen.

  PEC was naar verluidt niet de enige geïnteresseerde club uit Nederland, want ook FC Groningen en NAC Breda werden met Tedic in verband gebracht. De Servische spits kiest dus voor PEC.

  Tegenover de komst van Tedic staat het vertrek van Vito van Crooij. Hij is op weg naar zijn oude liefde VVV-Venlo, melden RTV Oost en Voetbal International. De club krijgt voor Van Crooij minder dan twee jaar geleden voor hem is neergelegd.

Leave a Reply