VITO VAN CROOY NR.1 BLOEMENGIGANT SPELER VAN DE MAAND OKTOBER!

De beste VVV-er van de maand oktober is bekend. De vorige winnaars van de beste speler van de maand waren Niki Mäenpää (augustus) en Robin Buwalda (september). Deze maand was het in tegenstelling tot de vorige maand overduidelijk wie de beste speler van de maand november is. We hebben even gewacht met het bekend maken van de speler van de maand oktober. Uit respect voor Wim Jacobs hebben we besloten om de bekendmaking uit te stellen. Gelukkig gaat het nu weer stukken beter met Wim.

De Winnaar
Vito

Jullie hebben in de maand oktober gekozen voor Vito van Crooy als NR1 BLOEMENGIGANT speler van de maand! Vito werd in de wedstrijd tegen Helmond Sport gekozen als de speler van de week toen hij verrassend in de basis begon op de nummer 10 positie. Een succes volgens trainer Maurice Steijn, want hierna was de jonge Vito niet meer uit de basis te denken. Na een klein dipje werd Vito zelfs nog een keer gekozen als de speler van de week in de KNVB Bekerwedstrijd tegen MVV. Hij bekroonde zijn goede spel met zijn eerste doelpunt in het shirt van VVV-Venlo. Hij was de beste man op het veld tegen MVV. Hierdoor is Vito de terechte winnaar van de NR1 BLOEMENGIGANT speler van de maand award.

Vito, namens de redactie van Venlonaren van Harte gefeliciteerd.

De bos bloemen wordt mogelijk gemaakt door:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-
ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

Ook willen we Niki Mäenpää en Niels Fleuren feliciteren. Helaas zijn ze niet gekozen voor de speler van de maand maar hebben ze door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen bij VVV-Venlo. Volgende week en maand zijn er nieuwe rondes en worden zij wellicht speler van de maand.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Eindstand speler van de maand oktober

[table id=60 /]

Leave a Reply