Vito van Crooy Venlonaren speler van de maand november

Afgelopen week mochten jullie voor de vierde keer dit seizoen kiezen voor de beste speler van de maand. Er werd de afgelopen maand 161 keer gestemd via onze Facebook-, Twitteraccount en onze website op de beste speler van de maand. Iedereen hartstikke bedankt voor het stemmen voor de beste speler van de maand.

WINNAAR

vito
Deze maand kozen jullie voor Vito van Crooy als speler van de maand. Dat Vito enorm goed bezig is weten we allemaal. De aanvaller is dit seizoen al goed voor 7 doelpunten en 4 assists en dit kunnen er alleen maar meer worden. In de maand november was de Venlonaar ook weer van grote waarde. Tegen FC Eindhoven had de aanvaller een assist op het eigen doelpunt en tegen MVV was de Venlonaar goed voor 2 doelpunten en een assist. Hierdoor kozen jullie de jonge aanvaller terecht voor de tweede keer dit seizoen als speler van de maand. Wij hopen natuurlijk dat Vito verder blijft groeien. En wie weet waar dit seizoen gaat eindigen.

Vito, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.

Hierbij willen wij ook de andere spelers bedanken voor de inzet van de afgelopen weken. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen aan het goede spel van VVV. Volgende maand zijn er nieuwe rondes dus ook nieuwe kansen om een bosje bloemen te winnen.

EINDSTAND SPELER VAN DE MAAND NOVEMBER

[table id=103 /]

2 Responses

  1. supportertje

    Eerlijk is eerlijk. Dat heeft hij zelf verdient, net zoals ik mijn ongelijk moet toegeven. Ben nog steeds geen fan van Vito, maar hij is inderdaad stukken beter geworden dan wat hij liet zien in het vorige seizoen.

Leave a Reply