Vloet ‘solliciteert’ bij VVV-Venlo

Een nieuw hoofdstuk in het vinden van een nieuwe trainer is aangebroken. Na vele namen die voorbij zijn gekomen kunnen we de naam van Wiljan Vloet toevoegen.

De voormalig Roda-trainer Wiljan Vloet ziet een terugkeer naar Limburg wel zitten. Hij staat open voor het trainerschap bij VVV-Venlo.

Dat zegt Wiljan Vloet tegen L1. Vloet werkte sinds 2011 als algemeen én technisch directeur bij Sparta Rotterdam. Maar daar werd zijn contract in maart ontbonden. De 51-jarige Brabander wil de ervaring die hij als directeur heeft opgedaan gebruiken als trainer. “Ik zou het graag weer willen laten zien op het veld. Ik weet nu ook hoe het achter de schermen werkt.”

Roda
Vloet werkte al eerder in Limburg. Vanaf 2002 trainde hij drie seizoenen lang Roda JC, waar hij goed presteerde. In 2005 verliet hij Kerkrade en trainde hij onder andere Sparta, Ado Den Haag, NEC en de jeugd van PSV. Bij Sparta keerde hij terug als directeur.

Bron: L1

18 Responses

 1. clubman

  Man met ervaring, waarom niet?

  Als ik Koster hoor zeggen dat er niet gesproken is met VVV terwijl Valckx dat wél beweert dan heb ik het nu alweer gehad met die Zeeuw.
  Eerst kijken of hij wat beters kan krijgen om dan uiteindelijk (bij gebrek aan beter) toch maar voor VVV te kiezen straalt niet echt ambitie en vertrouwen uit.
  Dan liever een trainer die zelf “solliciteert” naar de vacature.

 2. kenfen

  Zou kunnen maar van de andere kant de vorige die hier uit zichzelf solliciteerde was onze Ton, daar waren we uiteindelijk ook niet zo goed mee bediend dacht ik. Ik zeg gaan voor Reinierse, niks mis mee

 3. Gerardus

  Wie zegt dat Reinierse überhaupt wel wilt. Ik vertrouw er op dat het iemand word die ons weer net zo kan laten voetballen als in eerst zodat we tenminste wat naar te kijken hebben. Hopelijk worden er nog een paar spelers aangetrokken die wel wat zullen toevoegen aan de selectie ipv spelers als de Kogel, Reimerink en Rajcomar

  1. Goodie

   Hierom inderdaad. Heeft een ego van hier tot Tokyo. Kan me nog herinneren dat hij als trainer zijnde bij ado een ingooiende speler van de tegenstander neer haalde, wat een kwal is die vent zeg.

 4. Ben

  Ik zou het niet weten, bakt er de laatste jaren weinig van bij Sparta en heeft niet al te fijne arbeidsverhoudingen met omstanders, trainers etc., gehad. Kritiek op iedereen behalve op zichzelf. Misschien dat het salaris hem toch wel afschrikt? FORZA VVV!

 5. Sanderkuh

  Heb het stukje niet gezien maar in welke context is dit gezegd ?
  Dit soort vragen worden toch wel vaker gesteld..zeker omdat het L1 was vragen ze naar clubs uit Limburg.

  Maar Berden en Vloet lijkt me een ongelukkige combinatie….2 zeer dominante mannen op 1 schip….mwaa, weet het niet…en de man komt op mij erg arrogant over…

 6. RuiverCity

  Vloet???? Heeft er niet alleen bij Sparta een grote puinzooi van gemaakt. Zelfs de anders zo rustige Sparta supporters konden hem wel wat doen!
  Huub Stevens niks voor VVV ? Maar ja zal wel onbetaalbaar zijn en wil niet meer in Nederland werken.

 7. sultana

  Nee geen Wiljan Vloet dat zou een verkeerde keuze zijn als VVV op zijn sollicitatie in gaat, arrogante kwal die qua karakter totaal niet bij onze club past. Matige trainer die het bij geen enkele club ver geschopt heeft.

  1. Lincoln

   Ik denk als ze een jonge onbekende trainer de kans hadden gegeven dan was of van Dael of Driessen aangesteld als hoofdtrainer. Denk dat ze wel echt op zoek zijn naar een trainer die wat ervaring heeft.

 8. Baolderse

  Je kunt toch alleen maar hopen dat op de berg een weloverwogen beslissing gemaakt gaat worden……. Vloet en Berden, samen op hetzelfde schip? Lijkt me beter dat er een trainer komt me een visie die ook daadwerkelijk past bij VVV en niet iemand die alleen maar een visie met zich meebrengt die goed is voor hemzelf. De droomtrainer allertijden lijkt me Luhukay, maar die zal nu nog niet bereid zijn om te komen. Dan zou ik nu toch echt kiezen voor een echt clubman zoals Reynierse.

 9. Donderspeech

  Robert Maaskant. Als hij zich niet te groot voelt voor VVV. Heeft goed samengewerkt met Valckx bij Wisla Krakau een aantal jaren geleden. Ik verwacht echter dat Berden niemand wil die hem te veel weerwoord kan geven………………….

  1. Drikus

   Ideaal situatie: berden geeft een budget aan het technisch platform en zij regelen verder alles wat met voetbal te maken heeft. Berden regelt de verdere bedrijfsvoering.
   Als Berden dan graag een Jap wil halen als eigen investering is dat prima, indien het TP dat goedkeurt (speler heeft voldoende potentie, past in het team en binnen de voetbalvisie)…. zonder basisplaats garanties!!

   1. Drikus

    Maw… laat stan met het TP de trainer aanstellen. Berden mag alleen de beurs trekken. Afgelopen 5 jaar heeft Berden bewezen geen verstand te hebben van voetbaltechnische zaken.

Leave a Reply