Voetbalpoule bij Venlonaren

Vanaf dit seizoen gaan we iets nieuws doen bij Venlonaren. We verzorgen een voetbalpoule via onze eigen site.

Wat houdt het precies in?
Via de pagina ‘Voetbalpoule’ kunnen bezoekers van onze website meedoen aan de voetbalpoule. Het is gratis om mee te doen en geheel vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan maken. Heb je al een account? Dan is het nog gemakkelijker om mee te doen, je kan meteen naar de voetbalpoule pagina om je voorspellingen in te vullen. Heb je nog geen account op onze website en wil je wel meespelen dan kun hier op [fp-register][/fp-register] klikken om een account aan te maken. Daarnaast kun je je account gebruiken om te reageren en discussieren op nieuwsberichten.

Spel
Het spel is simpel. Je moet het hele seizoen wedstrijdvoorspellingen van de eindstand maken van van de Jupiler League, Play-Offs en KNVB Beker van het seizoen 2014/2015. Je krijgt punten wanneer je de juiste winnaar aanwijst of correct hebt voorspeld dat het een gelijkspel wordt. Dit wordt de Toto-uitslag genoemd. Ook als je de exacte eindstand weet te raden, krijg je de punten voor juiste uitslag. Je kunt je voorspelling tot twee uur voor de officiële speeltijd invullen. Vul het schema in en klik links op opslaan. De drie deelnemers die aan het eind van het seizoen bovenaan staan bij de voetbalpoule, winnen een leuke prijs.

De punten worden na de wedstrijd zo snel mogelijk berekend. Uiterlijk elke dinsdag voor een nieuwe speelronde verversen wij de wedstrijden zodat je genoeg tijd hebt om je voorspellingen in te vullen. We zullen je via de Facebook op de hoogte houden over de nieuwe speelronde. Vul elke week je voorspellingen in om mee in de race te blijven voor de prijzen.

Lees hier de spelregels eens goed door.

Prijzen
Venlonaren.net heeft in samenwerking met twee sponsoren drie prijzen beschikbaar gesteld voor de top 3 van winnaars. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

 1. Één seizoenskaart voor het seizoen 2015-2016 (keuze uit de vakken: O1-O2-O3-O4-O5, VW1-VW2-VW3-VW4, VN1-VN2-VN3-VN4-VN5 en Rol). Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door 077media
 2. Één gesigneerd wedstrijdshirt van VVV-Venlo. Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door VVV-Venlo
 3. Één stickerpakket van Venlonaren.net

Spelregels
Zoals hierboven ook al is benoemd. Iedereen kan gratis meespelen. Het enige wat je nodig hebt is een account. De spelregels zijn heel simpel. Voorspel de eindstand van elke wedstrijd die tijdens het seizoen 2014-2015 wordt gespeeld (Jupiler League, Play-Offs en KNVB Beker) en druk links onder op opslaan. Elke deelnemer heeft tijdens elke speelronde de beschikking over één joker. Met deze joker kun je het aantal punten voor een zelfgekozen wedstrijd vermenigvuldigen met 2.  De wedstrijden worden wekelijks ververst zodat iedereen genoeg tijd heeft om de wedstrijd voorspellingen in te vullen. Lees voor het meedoen aan de voetbalpoule de spelregels en de actievoorwaarden goed door.

Heeft u nog vragen of aanmerkingen op de voetbalpoule? U kunt altijd contact met ons opnemen (via de contactpagina) of door een reactie te plaatsen. Wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven op uw vragen.

Hopelijk doe je mee met de Venlonaren Voetbalpoule.
Wil je meteen mee doen? Klik dan hier!

Iedereen veel succes gewenst en moge de beste winnen.

25 Responses

  1. Lincoln

   Thanks leek ons wel leuk om iets extra’s te doen voor bezoekers van de website. Het is geheel vrijblijvend maar wel leuk om te doen. Prijzen zijn ook niet misselijk al vinden wij het zelf :). Moge de beste winnen.

   OFF:
   Ja klopt Drikus. Dat probleem van het verspringen van het beeld was en is een groot probleem. Die originele mobiele website heeft onze voorkeur maar kregen van meerdere mensen klachten over dat hij het niet deed. En dat het beeld versprong etc. etc. Wij hadden er zelf geen last van maar hebben hulp ingeschakeld en ja dat heeft niet veel geholpen want daardoor was de mobiele site helemaal niks meer waard. Dus hebben we gekozen om voorlopige deze te gebruiken tot dat de originele mobiele site werkt. Het is echt een raar probleem omdat niet iedereen er last van heeft. We doen ons best om alles te laten werken maar hebben al wat tegenslagen gehad met het vernieuwen van de website.

   1. Drikus

    Dat heb je altijd met nieuwe ontwerpen. Je loopt tegen dingen aan die je niet had kunnen voorzien.
    En ja, soms een stapje terug om er vervolgens weer 2 vooruit te zetten. Ik geloof dat iedereen op deze site dat ook weet!!
    Ik zie iig dat jullie er kei hard aan werken. TOP! en Keep it up 🙂

 1. Goodie

  Heb ff na vraag gedaan over de scc verkoop. Staat nu op de 2400. Ik zag laatst hier ergens voorbij komen dat dit inclusief die sponsoren was? Maar dat lijkt me eerlijk gezegd sterk…

   1. Goodie

    Vorig jaar waren het er zo’n 3500. Dus dan zijn er 1100 minder verkocht. Het kan goed kloppen wat je zegt, maar ik vind het vreemd.

   2. Lincoln

    2300 seizoenskaarten verlengd door supporters en sponsoren. Dat is wat ik toen heb ik getypt en dat is de informatie wat ik van VVV heb gekregen. Ik weet het ook niet precies maar we zullen vrijdag zien hoe druk het is in het stadion :). Als je het zo narekent is het een behoorlijke daling.

   3. Gerardus

    Het zal vrijdag ook tegenvallen doordat het nog vakantie is, ik zelf ben er iig ook niet bij. Maar als de resultaten goed zijn en misschien Kenny nog komt zullen deze aantallen wel sneller stijgen.

   4. tulipanes

    Ik heb gisteren mijn seizoenskaart verlengd, maar ik ben bang dat er heel wat supporters zijn die dat (nog?) niet gedaan hebben. Ik denk dat we blij mogen zijn met 3500 supporters per wedstrijd.

   5. Goodie

    Dan zijn het er 900 minder, is nog fors. Rond de tijd dat hier die 1900 (inclusief) werd gepost, werd vorig jaar rond dezelfde tijd 1800 (exclusief) gepost.

   6. Goodie

    Heb het even na gevraagd. Het is inderdaad 2400 inclusief de sponsoren. Hier schrik ik eerlijk gezegd een beetje van.

   7. Word

    Nu 2600, vorig seizoen 3200. Niet veel, maar heel iets anders dan ‘1100 verschil tov vorig seizoen’ wat je in eerste instantie beweerde.

 2. Lincoln

  Ja klopt Gerardus het is nog vakantie en ook nog eens bouwvak de eerste paar wedstrijden zal het nog tegenvallen. Ik heb er erg veel vertrouwen in wat ik zie tijdens de trainingen. Over Ken ja, dat is een kwestie van vraag en aanbod natuurlijk. Ken krijgt nu een aardige WW. Dus om dan gratis bij VVV te voetballen? Ik zag het al aankomen. Maar goed Ken is belangrijk geweest in het verleden voor VVV. Maar bieden geen garanties voor de toekomst natuurlijk.

 3. Godfried van Bouillon

  @Goodie waarom schrik je hiervan? Ik snap de hele hosanna sfeer rond het elftal nog niet. Ze zijn namelijk een stuk zwakker dan vorig seizoen in mijn ogen. Het enige dat veranderd is, is de technische staf. Qua spelers hebben ze Nwofor terug (oké), Khalouta die 2 jaar eerder door VVV te licht werd bevonden en Elito uit de 5e klasse in Engeland.

  Daar staat tegenover het vertrek van Türk, Reimerink, Rajcomar en de Kogel.

  Onder de streep ben je dus zwakker dan afgelopen jaar! Dus verkoop je minder seizoenskaarten.

  1. Lincoln

   Niet alleen de Technische staf is veranderd maar de hele club heeft een ommekeer gemaakt. We hebben in Marco Bogers een nieuwe directeur die het helemaal anders ziet dat Soentjens. Het hele technische beleid en staf is veranderd. We hebben een nieuwe trainer en assistent. Nieuwe supporters coordinator, nieuwe veiligheidscoordinator. Nieuwe stewards. Nol Hornix die de jongens aanpakt om een betere conditie en uithoudingsvermogen te trainen. Een heel ander beleid en visie voor de toekomst.

   En tuurlijk snap ik dat mensen het vertrouwen zijn verloren in de club. Maar je moet VVV ook de kans geven. En je blijft ook nog eens supporter in goede en slechte tijden. Ik kom ook nog eens minimaal 2 keer per naar de training kijken en zie het verschil tussen vorig jaar en dit jaar. Het is allemaal wat professioneler, wat strakker en wat meer automatisme in het spel van VVV. Ik heb er wel vertrouwen in en geloof in deze ommekeer. Dit is waar alle supporters naar snakte. Maar dan moeten we hun wel de kans geven. Als we nu al beginnen 2 dagen voor de competitie, dan krijgt de club nooit een eerlijke kans.

   1. Godfried van Bouillon

    Ik geef VVV elk seizoen een eerlijke kans. Maar ik snap ook heel goed dat er mensen zijn die hun seizoenskaart niet meer verlengen.

    Mensen zijn de afgelopen jaren niet echt verwend met attractief voetbal. Om hun vertrouwen terug te winnen moet er weer gepresteerd worden. Zo plat is het. Daar veranderd een nieuwe conditietrainer niets aan.

    Ik ga sowieso naar elke thuiswedstrijd. Dat deed ik toen Paul Jans in de Spits stond en dat blijf ik doen. Maar andere mensen komen om een goede pot voetbal te zien. Als die mensen zien dat er een uitgedunde selectie staat ten opzichte van het vorig jaar, waarom zouden die dan honderden euro’s neertellen voor een seizoenskaart?

   2. Lincoln

    Ja ik snap wat je bedoeld en snap dat ook zeker. Want dat gevoel krijg ik ook dat mensen af willen wachten. Een SCC kost 100e 🙂 haha

   3. Godfried van Bouillon

    € 100,- is natuurlijk niet duur voor een seizoenskaart. Maar dan sta je wel op O.
    Iemand die samen met zijn vrouw of kind op een fatsoenlijke plek wil zitten (dus niet op O en niet in de regen) is al snel €300,- kwijt.

    Voor sommige mensen kan dat veel geld zin. Vooral wanneer je door omstandigheden ook nog een wedstrijd of 6 sowieso gaat missen en waarbij 3 wedstrijden kleuters op het veld staan.

    Twijfel zelf ook elk jaar, maar elk jaar valt hij toch weer op de deurmat.

   4. Goodie

    Al enkele jaren is er slecht gevoetbald, waarom zou dit nu ineens een reden zijn om hem niet te verlengen? En dan zijn het er ook nog is 900 die hem niet verlengen. Tuurlijk, ik hoop ook op aantrekkelijk en aanvallend voetbal, is dat niet zo is dat voor geen reden om mijn seizoenskaart niet te verlengen. Ik ben er dit jaar weer gewoon elke thuiswedstrijd en ongeveer de helft van de uitwedstrijden bij.

   5. Godfried van Bouillon

    Er zullen toch een hoop mensen zijn geweest die er van uit gingen, of hoopten dat VVV afgelopen jaar weer zou promoveren. Dan wil je er natuurlijk bij zijn. Het voetbal kan dan wel slecht zijn geweest de laatst jaren. Of ze speelde eredivisie waardoor je leuke tegenstanders ziet, of de hoop van promoveren was aanwezig.

    Wanneer beiden wegvallen krijg je minder supporters.

   6. Goodie

    Maar dat er zo’n 25% af valt is toch wel schrikbarend. Ik denk juist wel dat VVV beter is geworden dan afgelopen seizoen. De Kogell, Rajcomar en Reimerink waren nou niet bepaald trefzeker, en deze zijn allemaal vervangen door spelers die imo wel trefzekerder zijn. Türk was afgelopen seizoen ook niet geweldig. Hij voldeed niet aan de verwachtingen, hij bracht alle ballen weer terug naar achter. Een groot gedeelte van de (basis) selectie kwam nieuw. Of het nu aankopen of jeugd waren. Ik hoop dat ze nu beter op elkaar zijn ingespeeld, ook van een jonge jongen als Sevinc verwacht ik nu toch het een en ander. Vorig jaar hadden we er terecht geen verwachtingen van, maar hij heeft laten zien toch belangrijk te kunnen zijn.

 4. 5 for life

  Nou lekker weer. Voetbalpool donderdag ingevuld en opgeslagen. Weetik 100% zeker. En nu 0 punten. Weet niet precies wat ik heb ingevuld maar had bv VVV-Venlo wel op winst. Ik zie dat er meer deelnemers 0 punten hebben. Dus is kennelijk is er toch wat misgegaan. Ik heb er nu al geen zin meer in met nog 3 wedstrijden te gaan in de 1e speelronde

Leave a Reply