Voetbalpoule uitgesteld

Beste Venlonaren volgers. We hebben een vervelende mededeling!

We zijn al een tijdje bezig om de nieuwe voetbalpoule op te zetten. De prijzen zijn inmiddels geregeld. Helaas ondervinden wij technische problemen zoals het verwijderen van de oude stand. We zijn druk bezig om dit zo snel mogelijk op te lossen. Maar we zijn tot de conclusie gekomen dat dit niet voor de eerste wedstrijd van de competitie gaat lukken.

Hierdoor moeten we de voetbalpoule een weekje uitstellen. Wij vinden het heel vervelend, maar kunnen op het moment niet anders. We gaan er alles aan doen om volgende week van start te gaan met mooie prijzen.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Team Venlonaren

6 Responses

  1. Venske

    Jammer… Net als Mats had ik ook de maximale score al in gedachten…… Hopelijk krijgen jullie t snel op de rails. Knap hoe het het vorig seizoen ging.nogmaals mijn complimenten, en bij deze roep ik alle lezers van Venlonaren op om dit jaar mee te doen….

  2. swosymN

    The last two decades have seen a dramatic growth of understanding in the physiology of erection, the pathophysiology of erectile dysfunction ED , and its treatment options online cialis Check out the current Roman Pharmacy Network prices

Leave a Reply