Volg ons op Social Media!

Naast de website is Venlonaren ook actief op meerder sociale media. We kunnen helaas niet alles via de website delen doordat er teveel berichten op de pagina komen. Hierdoor spreiden wij onze berichten via de sociale media. Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws of andere leuke VVV berichten volgen? Volg ons dan via de Sociale Media. Iedereen bedankt alvast!

Wij zijn actief op 4 sociale media platformen. Dit zijn Facebook, Twitter, YouTube en sinds gisteren hebben we een nieuw leven geblazen op onze Instagram pagina.
Facebook-icon
Op Facebook is Venlonaren zeer actief. Wij posten foto’s, het laatste nieuws en andere mededelingen op Facebook. Wij linken alle berichten door naar onze website zodat de supporters het gehele artikel kunnen lezen. Ook zullen we de supporters op de hoogte houden van wanneer en waar de wedstrijden gespeeld zullen worden van VVV-Venlo. Ook posten we winacties, waarbij supporters mee kunnen doen en een prijs kunnen winnen. De prijs zal altijd iets te maken hebben met VVV-Venlo, Venlo de stad of Venlonaren. Volg ons op Facebook: Facebook Venlonaren 

Twitter-icon
Op Twitter post Venlonaren ook het laatste nieuws in een beknopte zin. Ook plaatsen we de link van het artikel zodat supporters het kunnen terug lezen op de website van Venlonaren. Verder zullen we de volgers op de hoogte houden van al het nieuws, winacties, wedstrijden en artikelen. Volg ons ook op Twitter: Twitter Venlonaren (@Venlonaren1903)

Instagram-icon
Sinds gisteren hebben we ons Instagram profiel weer geüpdate. Dagelijks brengen we een aantal leuke VVV-Venlo gerelateerde foto’s. Instagram Venlonaren (of zoeken op Venlonaren1903)

YouTube-logo-full_color
Op YouTube kunnen de supporters ons volgen. Hier zullen VVV-Venlo gerelateerde en supporters gerelateerde video’s te vinden zijn. Volg ons ook op Youtube: YouTube Venlonaren

Leave a Reply