Voorbeschouwing 3e ronde KNVB Bekerwedstrijd VVV-Venlo – MVV

Drie dagen nadat VVV een teleurstellende wedstrijd tegen RKC Waalwijk speelde staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. Morgenavond om 20.00 uur speelt VVV namelijk thuis in Stadion de Koel de 3de ronde voor de KNVB Beker tegen MVV. Zoals gezegd een beladen wedstrijd om verder te komen in de beker.

Beide ploegen zijn niet echt in vorm. Zo staat MVV 16de en VVV-Venlo 8ste in de Jupiler League. De vorige ontmoeting dit seizoen was niet al een al te beste wedstrijd van VVV-Venlo. De Sjengen waren de gehele wedstrijd beter maar maakte de kansen niet af. Hierdoor het werd het een gelijkspel waar VVV van geluk mocht spreken dat ze een puntje mee mochten nemen naar de Koel.

VVV heeft een doelstelling om veel doelpunten te maken en attractief voetbal te spelen. De trainer en de selectie hebben het recept nog niet gevonden om deze doelstelling te behalen. Verdedigend staat het als een huis, het middenveld is niet sterk genoeg om de aanvallers in stelling te brengen. Aanvallend is het nog niet goed genoeg met maar 11 doelpunten in 11 wedstrijden kunnen we constateren dat VVV een dip heeft. De frustratie over het uitblijven van doelpunten groeit. De Venlonaren hebben volgens Dagblad de Limburger al 232 minuten geen doelpunt weten te maken. Het laatste doelpunt van VVV-Venlo dateert alweer van de wedstrijd tegen Helmond Sport. Het was Jeffrey Altheer die toen 2-0 binnen schoot. Het elftal van Steijn speelt in een veel te laag tempo en heeft erg veel moeite om de spitsen te vinden.

De enige manier om uit deze dip/vormcrisis te komen is door een wedstrijd overtuigend te winnen. Dan kan het zomaar zijn dat het team begint te draaien en we deze nare periode kunnen afsluiten. Het team mist vertrouwen en de kracht om hun niveau te halen. Laten we met zijn alle hopen dat morgen de ommekeer wordt!

De selectie en Steijn hebben eigenlijk maar 2 dagen de tijd gehad om te herstellen en zich voor te bereiden op deze belangrijke wedstrijd. Steijn zei in de vorige voorbeschouwing dat er wedstrijd voor wedstrijd wordt gekeken. Maar er werd vorige week wel al op strafschoppen getraind. Randy Wolters was de enige die miste. Laten we hopen dat het niet weer zover komt.

Maurice Steijn over de wedstrijd van morgen: “Het wordt wel eens de kortste weg naar Europees voetbal genoemd”, zegt trainer Maurice Steijn, “en dat is natuurlijk ook zo, maar voor ons is het vooral een belangrijke wedstrijd omdat we vertrouwen willen tanken. We snakken naar een overwinning, net als onze supporters. En dat een eventuele overwinning ons weer een ronde verder brengt in het bekertoernooi is natuurlijk mooi meegenomen. Maar het gaat nu om het winnen, om het goede gevoel te krijgen.”

Opstelling
Trainer Maurice Steijn beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Zoals bekend is  Maksi nog afwezig met een meniscus blessure. Niki Maenpaa was vandaag ook niet aanwezig bij de training hij heeft last van een licht griepje. Er wordt verwacht dat hij morgen wel gewoon meedoet met de wedstrijd. Er zullen wat kleine aanpassingen zijn in de basisopstelling. De trainer op de website van VVV-Venlo over de opstelling :“Robin Buwalda en Jerold Promes hadden wat last na de wedstrijd, maar dat is vandaag goed gegaan op de training. Ik denk dat zij morgen wel zouden kunnen spelen. Jeffrey Altheer is er zeker niet bij, die heeft last van zijn bovenbeen. En Niki Mäenpää voelde zich vandaag niet lekker, dus die heeft niet meegetraind. Dat is nog een vraagteken voor dinsdagavond”

Vermoedelijke opstelling: Niki Mäenpää/Danny Wintjens; Niels Fleuren, Pim Balkestein, Jerold Promes, Guus Joppen; Quin Kruijsen, Danny Post, Yuki Otsu; Randy Wolters, Melvin Platje en Aziz Khalouta.

KNVB Beker
VVV-Venlo is niet echt een Cupfighter. De laatste jaren vloog VVV er in de tweede of derde ronde uit. Vorig seizoen werden de Venlonaren uitgeschakeld door SC Heerenveen in de derde ronde van de KNVB Beker. VVV kan voor het eerst sinds het seizoen 2005-2006 de achtste finales bereiken!

VVV-Venlo wist in de historie 1 keer de beker te winnen. In 1959 werd het grootste succes in de clubhistorie behaald. In de finale werd de Haagse voetbalclub ADO in het eigen Zuiderpark Stadion met 4-1 verslagen.

MVV Maastricht
Tot nu toe heeft MVV een wisselvallig seizoen. De club uit Maastricht verloor de eerste wedstrijd met grote cijfers van Almere city(5-0), hierna werd er er gewonnen van Jong PSV, verloren van Sparta Rotterdam, gewonnen van Jong FC Twente en verloor MVV de derby van Roda met 2-0. De grootste domper van dit seizoen was de wedstrijd tegen FC Emmen. De Maastrichtenaren verloren deze wedstrijd met 6-0.

Vorig weekend won MVV weer eens een wedstrijd. Met een hattrick van Davy Brouwers werd de wedstrijd tegen Achilles’29 met 3-2 gewonnen. Opvallend is dat MVV net als VVV heel erg veel moeite heeft om een doelpunt te maken. De Maastrichtenaren wisten dit seizoen pas 7 keer het net te vinden.

Opstelling MVV: Coppens, Moustafa, Knops, Kuipers, Ofori, Vorthoren, Smeets, Ospitalieri, Brouwers, Braken, Croux.

Het uitvak zal morgen trouwens goed gevuld zijn. Op het MVV forum lezen we dat er al 3 bussen vol zitten (1 van de ultras en 2 van de SC) en de 4de bus is net online gezet.

Arbitrage
Scheidsrechter: Kamphuis
Assistenten: Boonman & Inia
Vierde Official: Berben

KAARTVERKOOPVVV-Venlo – MVV (KNVB Beker)
Dinsdag 28 oktober 2014 | 20.00 uur
Seacon Stadion – De Koel –

(Seizoen)ClubCard-verplichting: Ja, 1 kaart per (Seizoen)ClubCard

SeizoenClubCard
De seizoenkaart voor deze wedstrijd is niet geldig. Seizoenkaarthouders kunnen een kaart kopen voor hun eigen plaats met 50% korting van de reguliere kaartprijzen. De eigen stoel wordt gereserveerd t/m 21 oktober 17.00 uur. Na deze datum kan iemand anders ‘je plaats’ kopen. De eigen plaats kopen kan via de online ticketshop en in het FanCentre voor het stadion.

Losse kaartverkoop
Losse kaarten zijn te koop vanaf maandagg 13 oktober 2014 om 8.30 uur via de online ticketshop en in het FanCentre van Seacon Stadion – De Koel – (Ticketbox niet). Het FanCentre is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.45 uur en 13.30-17.00 uur.
Voor deze losse kaarten geldt de normale entreeprijs. Scrol naar beneden voor een overzicht van de prijzen.

Kassaverkoop
De kassa’s zijn op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur geopend. Let op: de Seizoen(ClubCard)-verplichting geldt ook bij de kassa.

Volgens meerdere voetbalmedia en wedkantoren is VVV-Venlo de grote favoriet. Zij verwachten dat VVV-Venlo deze wedstrijd gemakkelijk gaan winnen en de achste finales bereikt.

Venlonaren wenst de selectie van VVV-Venlo morgen heel veel succes. En hopelijk gaan we door naar de achtste finales. FORZA VVV!

18 Responses

 1. Meuske

  Zoals altijd ben ik toch weer positief gestemd want het zal toch wel een keertje meezitten en wel om aan te zien zijn? Die beker interesseert mij geen reet want veel verder komen we toch niet dus zie dit als een extra oefenpotje om weer te gaan knallen in de competitie. Hoop dat Steijn eens wat gaat omgooien op het middenveld om te proberen en dat er dan wel aanvoer komt naar Platje. Forza VVV

  1. Ze moeten gewoon eens lekker gaan voetballen en doelpunten maken. Beker is leuk en vooral omdat je voor het eerst in hele lange tijd de achtste finales kan halen. Daarnaast krijg je voor elke ronde dat je verder komt ook extra geld. Mooi meegenomen voor een club die het financieel minder heeft.

   1. marcel

    eens, het grote manco in het verhaal van steijn (we snakken naar een overwinning, net als onze supporters. Nee we willen een elftal zien dat thuis probeert er een leuke wedstrijd van te maken, baas in de koel, met de daarbij voldoende inzet waardoor we ook kunnen zien dat je er iets van wilt maken. resultaten zijn zeker belangrijk, maar wat ik al jaren roep (zelfs toen we nog in de eredivisie speelden met zo weinig punten), met leuker voetbal zul je niet veel minder resultaat behaald hebben. nacompetitie speel je ook op een 8ste plek, liever zevende met leuk voetbal dan 5e met kl*te voetbal.

   2. Ben

    Logisch! Veel plezier vanavond. Ik kam niet, moet op de buurvrouw passen. FORZA VVV!

 2. Pingback : Voorbeschouwing 3e ronde KNVB Bekerwedstrijd VVV-Venlo – MVV - VVV Venlo

 3. Pingback : 5b4143efd6f5d2a20854899.com

 4. Pingback : continue

 5. Pingback : topfuckgals.mobi page address

 6. Pingback : provided link

 7. Pingback : freepornpics.mobi click the following article jQkbDA

 8. Pingback : new siriustube747 abdu23na527 abdu23na66

Leave a Reply