Voorbeschouwing Achilles ’29 – VVV-Venl0

VVV-Venlo mag na het debacle in Velsen zich opmaken voor een nieuwe uitwedstrijd. Komende zondag staat de wedstrijd tegen laagvlieger Achilles 29 op het programma. De eerste wedstrijd in de Koel werd een magere zege voor de Venlonaren.

Achilles,dat kampt met financiële problemen is als enige nieuwe amateurclub, geen succes tot op heden in de Jupiler League. De enige bekende speler is Freek Thoone.

Bij VVV-Venlo heeft men momenteel de grootste problemen om een elftal op de been te kunnen brengen. Trainer Trost zal na de training van zaterdag bekijken wie er wel en niet kunnen spelen. Duidelijk is wel dat zowel Post als Altheer geen 90 minuten vol zullen maken. Balkestein en Türk zijn geschorst. Onder andere Promes, Wolters, Otsu, Joppen zijn geblesseerd.

De Venlonaren zullen geen makkelijke middag gaan krijgen, maar 3 punten tegen deze tegenstander zijn broodnodig na de 2 laatste nederlagen.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

 

Doel; Mäenpää

Verdediging: Ashcroft, Heesen (?), Post en Fleuren

Middenveld: Sevinc, Rajcomar en Kruijsen

Aanval: Reimerink, de Kogel en Schroijen

17 Responses

 1. Meuske

  Denk dat we niet op moeten kijken van een verlies tegen Achilles, voor een gelijk zou ik wel tekenen. Deze punten zijn wel belangrijk want Eindhoven heeft verloren en Excelsior gelijk gespeeld dus er moet eigenlijk gewonnen worden. Ben benieuwd hoeveel VVV supporters de weg naar Groesbeek vinden. Come on Venlo

 2. Word

  Lekker zeuren op de vvv-site, maar daar stond weken geleden al op dat Heesen geopereerd is aan zijn knie. Staat nu ook weer bij de voorbeschouwing.

  Gielen gaat denk ik spelen. En Gijzen. En Altheer/Fleuren centrum, als de training van vandaag klopt.

  Maenpaa
  Ascroft – Fleuren – Altheer – Schroijen
  Gielen – Rajcomar – Kruijsen
  Reimerink – de Kogel – Gijzen

 3. brise continu

  Arme meneer Tros(t)…maar ja..ze waren zich toch al aan t richten op de NC…..je moet er toch niet aan denken dat dit kwaliteits arme ongeinspireerde samenraapsel tegen bijvoorbeeld een RJC moet?

  Psst…zo ff sprietse!!

 4. brise continu

  De echte fan zit nu toch in Groesbeek of niet Goedda?
  Maar er was natuurlijk niemand die je op sleeptouw wilde nemen…vind ik jammer voor je!
  On: knap van VVV om er al 3 in te knallen, maar het kan nog altijd 4-3 worden….

  Passt…zo ff sprietse!!

 5. YowVVV

  Durf te dromen..
  Willem II heeft een loodzwaar programma voor de boeg..
  Dordt pakken we vrijdag..

  Kampioenen!?

  Laten we ook nog eens dromen op deze mooie zondag..

  1. sultana

   Loodzwaar programma voor Willem II valt wel mee, Dordrecht thuis is niet zwaar. Dordrecht uit vorm verwacht een overwinning voor Willem II, Eindhoven uit kan nog wel lastig zijn. Verder nog de Graafschap uit en een paar laag vliegers, huidige kop positie geeft Willem II niet meer uit handen!

   Ik heb genoten vanmiddag in Groesbeek, heerlijk weer en 3 punten top! Op naar vrijdag tegen Dordrecht, heb er zin in 🙂

 6. clubman

  Waar blijven de reacties van alle azijnzeikers die er zeker van waren dat VVV vanmiddag een pak zwens zou krijgen in Groesbeek? Nog aan het plensen in het badje in de tuin?

 7. tulipanes

  Was ongeveer eenzelfde wedstrijd als tegen Jong Twente. VVV was op de eerste paar minuten na in de eerste helft beter, wat resulteerde in doelpunten. In de tweede helft is er niet veel gebeurd, maar ik ben blij met de overwinning.
  Kampioen zullen we waarschijnlijk niet worden, maar de top 5 zal er wel inzitten.

 8. Meuske

  Super deze overwinning natuurlijk, en mooi voor de jongens die er toch maar moesten staan vandaag. Het zal Trost zelf ook verrast hebben volgens mij want behalve die clubman had niemand verwacht na een half uur met 3-0 voor te staan. Hoop dat Trost vandaag iets heeft gezien wat we tegen Dordrecht ook in kunnen gaan zetten want dat is toch wel andere koek. Trots op os clubke

Leave a Reply