VVV-Venlo

Voorbeschouwing ADO Den Haag – VVV-Veno

Wat een wedstrijd was het, het afgelopen weekend. VVV-Venlo wist door de dodelijke effectiviteit en een dosis geluk, drie punten binnen te harken tegen FC Utrecht. Nu wacht er weer een uitwedstrijd voor de Venlonaren, ditmaal is ADO Den Haag de tegenstander.

VVV-Venlo schrijf het volgende over onze komende tegenstander: “De tegenstander van die avond kende een ietwat stroeve start van de competitie. De groen-gele formatie uit Den Haag pakte in de eerste drie wedstrijden geen punten, maar leefde zondag jl. op toen bij RKC Waalwijk met 0-3 werd gewonnen. Grote man, tot nu toe, aan de kant van ADO is Thomas Necid. De Tsjechische spits scoorde zondag zijn 2e en 3e doelpunt van het seizoen en is dus op dreef.”

Waar FC Utrecht een lastige pot leek om te winnen, is dat gevoel tegen ADO een stuk anders. Drie punten zijn realistisch en voor het verloop van de competitie is het van groot belang om deze winnend af te sluiten.

VVV-Venlo

“De groep is nagenoeg fit, dus dat is wel lekker.” – dat zegt trainer Maaskant over de Venlose selectie. Danny Post is weer fit, ook Lee Cattermole kan spelen en Delano van Crooij maakte minuten bij Jong VVV-Venlo. Alleen Johnatan Opoku zal er niet bij zijn, hij kampt met een blessure aan zijn achillespees.

“In uiterste nood kan Johnatan spelen, maar het is beter om hem rust te geven zodat hij na de interlandbreak er weer bij is tegen FC Groningen. Ik zal dus zo goed als zeker met de jongens gaan starten die tegen FC Utrecht ook zijn begonnen.”

Vermoedelijke opstelling: Kirschbaum; Pachonik, Röseler, Kum, Janssen; Post, Linthorst, Neudecker; Sinclair, Soriano en Van Ooijen.

ADO Den Haag

“ADO heeft natuurlijk heel veel creativiteit ingeleverd met het vertrek van Nasser El Khayati. Hun gevaar ligt nu vooral bij vrije trappen en hoekschoppen. Ze zijn ontzettend sterk in de lucht en hebben daarnaast veel ervaring. Het is een vechtploeg. ADO is een directe concurrent van VVV samen met nog acht andere ploegen die moeten zorgen om erin te blijven. Daar zitten bijvoorbeeld Heracles Almelo, PEC Zwolle, Emmen en Fortuna Sittard ook bij.” Dat zegt Maaskant over de tegenstander van morgen.

Met welke spelers ADO waarschijnlijk gaat spelen, zie je in deze tweet:


Arbitrage
Scheidsrechter: Mulder
Assistenten: Dobre en Bexkens
Vierde official: Gansner
VAR: Bax
AVAR: Krijt

Venlonaren.net wenst VVV-Venlo heel veel succes in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag! FORZA Venlo

 

6 Responses

 1. expat

  Dank voor de voorbeschouwing. Is een combi Post/Cattermole trouwens per definitie onmogelijk of is ‘ozze Lee’ nog niet fit genoeg? Hoop op het laatste! Zou ze heel graag samen zien spelen.

  1. De Koel

   Dat is zeker mogelijk, zou zelfs zeer goed kunnen uitpakken. Soortgelijk systeem als het Nederlands elftal speelde onder van Marwijk, dus met twee controleurs.

  2. Venleau

   —————–Soriano
   Van Ooijen-Linthorst-Honda
   ————Post–Cattermole

   Dit zou toch een lekker middenveld/aanval zijn mocht iedereen fit zijn en Honda alsnog willen tekenen.

 2. Meuske

  Ben echt benieuwd hoe Maaskant zijn opstelling er plan van aanpak eruit gaat zien vandaag! Hoop dat we nu eens een voetballend VVV te zien krijgen ipv de afwachtende houding! Forza VVV

Leave a Reply