Voorbeschouwing ADO Den Haag – VVV-Venlo

training spelersMorgenavond staat weer een uitwedstrijd op het programma voor de Venlonaren. Meteen ook weer een lastige uitwedstrijd gezien de resultaten in het verleden tegen de ploeg uit de Hofstad.

De Hagenezen staan al 5 wedstrijden droog qua punten. Daar zullen ze zeker voor het fanatieke thuispubliek verandering in willen brengen. De ploeg van Maurice Steijn draait een redelijk seizoen. Vooral de aankoop van Danny Holla is een voltreffer geweest. Hij neemt de ploeg op sleeptouw en scoort, net als in zijn tijd in Venlo, regelmatig belangrijke doelpunten.

De Venlonaren zijn niet ongeschonden uit de strijd tegen FC Twente gekomen. Bryan Linssen (blauw oog) en Nils Röseler (knieklachten). Of beiden meedoen is nog een vraagteken.

Volgens trainer Lokhoff moet VVV-Venlo de lijn van de eerste helft tegen de Tukkers doortrekken.

De wedstrijd in Den Haag is er toch een van overleven.  Directe concurrent Willem II speelt namelijk een uitwedstrijd in het Gelredome tegen Vitesse Arnhem. Gezien het feit dat er voor de Arnhemmers niks meer op het spel staat lijkt een verrassing dan ook niet onmogelijk.

Voor Rado en Ammi een weerzien met hun werkgever. Beiden mogen aan het einde van het seizoen bij ADO vertrekken. Misschien een goede kans om het ongelijk van de technische staf van Den Haag te laten zien en er voor te zorgen dat ze wellicht volgend seizoen weer met VVV in de eredivisie kunnen spelen.

VVV moet dus zorgen minimaal een punt weg te halen in het Kyocera Stadion.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen, Röseler (Vorstermans), Seip en Fleuren

Middenveld: Ammi, Rado, van Haaren en Ramsteijn

Aanval: Nwofor en Linssen

Leave a Reply