Voorbeschouwing Almere City – VVV-Venlo

VVV-Venlo mag zich morgen gaan opmaken voor een wedstrijd tegen een op papier makkelijk tegenstander. Maar in de huidige vorm is voor de Venlonaren geen enkele tegenstander bij voorbaat makkelijk.

Almere City duidelijk in de winning mood door twee opeenvolgende zeges, kan door een overwinning op gelijke hoogte komen met de Venlonaren en zal daar alles voor in het werk stellen. In het seizoen 2008 -2009 stonden Almere City en VVV voor het laatst tegenover elkaar. De Flevolanders verloren tweemaal (4-1 en 3-5).

Rene Trost zal het niet meer kunnen verkopen om zijn vertrouwen te blijven geven aan spelers die wekelijks hun niveau niet halen. Daarom mag verwacht worden dat het elftal van VVV-Venlo op enkele plaatsen gewijzigd zal zijn. Het wordt tijd om in te grijpen om het gat naar de bovenste plaatsen niet nog meer te laten groeien.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen ( c), Promes, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Altheer, Post en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Cooper.

 

16 Responses

 1. LetsGoVenlo

  Mäenpää; Joppen, Promes, Balkestein en Fleuren; Türk , Post en Kruijsen; Reimerink, De Kogel en Wolters.

  Trost meld van te voren al dat hij Prince Racjomar aan de kant houd. Voor de rest houd hij vast aan de basis-elf die ook tegen Fortuna speelde 😉

 2. venlonaar92

  Dit is werkelijk lachwekkend. Op dit moment hoeven we letterlijk niemand binnen de club serieus te nemen. 4 jaar eredivisie gespeeld en nu komen we niet eens voorbij Almere, Fortuna en verliezen we van Dordrecht en Emmen. Reimerink die zijn shirt uittrekt na een winnende goal in de laatste minuut tegen Oss alsof ie de Champions League heeft gewonnen.. Schandalig. Iedereen binnen de club moet nu maar eens heeel diep gaan nadenken waar ze eigenlijk mee bezig zijn, want dit is momenteel echt beschamend en vooral ook tegenover de achterban. Egoïstische buitenspelers die slechts voor eigen succes gaan, bah. We glijden nu weer af richting de marge van het betaalde voetbal en het ‘nieuwe stadion’ mag vooelopig echt in de koelkast. VVV, schaam je diep.

  1. speedy

   welke achterban? die zogenaamde VVV supporters? die alleen achter de club staan als het goed gaat, en ze uitschelden en uitfluiten als het niet goed gaat? die kunnen zich een voorbeeld nemen aan andere clubs, daar blijven ze achter de club staan in goede en in slechte tijden.
   Het gaat inderdaad niet goed met VVV, maar als supporter blijf je achter de club staan!!

  2. RuiverCity

   Helemaal met je eens. Als je toch hoort en leest hoe er over VVV gesproken en geschreven wordt in de regio maar ook ver daarbuiten dan mogen ze zich toch wel eens achter de oren gaan krabben. VVV zakt steeds verder af, de Koel wordt leger en leger. Mensen met seizoenkaarten haken zelfs al af. En dit zijn echt geen “succes” supporters. Degene die dit niet onderkent leeft echt op een andere planeet.

 3. socrates

  Vergeet het klassement, gewoon krachten sparen, periode titeltje pakken, nacompetitietje spelen, RKC wippen en hop we zitten weer in de eredivisie. Geen reden tot paniek, hoofd koel houden, ploeg steunen. The South will rise again. Beetje vertrouwen, dat is alles.

  1. pavisto67

   @socrates,

   ah, op die manier, nou mij heb je overtuigt. Alles komt goed, we promoveren via de nacompetitie en dan weet het duo Berden/Dusseldorf plotseling wel een paar prima talenten en aanwinsten te scouten, net zo als die toppers die ze dit seizoen hebben weten te strikken.

Leave a Reply