Voorbeschouwing Bekerwedstrijd Heerenveen – VVV-Venlo

In de derde ronde van de KNVB beker gaat VVV-Venlo de verre reis naar Heerenveen tegemoet. De tegenstander uit het hoge noorden is geen onbekende voor de Venlose ploeg in het bekertoernooi. Een aantal jaren terug verloren de Venlonaren kansloos in de Koel. Ook nu lijkt een verrassing tegen de ploeg van Marco van Basten uitgesloten.

Bij Heerenveen zijn om dit moment twee oud VVV spelers actief. Tijdens de laatste transferperiode werd Yannick Wildschut (gekocht) en Uche Nwofor (gehuurd) overgenomen. Of beiden in actie zullen komen is nog maar de vraag. Kiest Marco van Basten voor zekerheid of gunt hij enkele basisspelers waaronder Finbogarson rust?

Bij VVV-Venlo is iedereen ongeschonden uit de blamage tegen Jong Fc Twente gekomen. Trainer Rene Trost grijpt wel in en beloont Ozan Türk weer eens met een basisplaats. Dit gaat ten koste van Quin  Kruijsen.

De wedstrijd wordt live op FOX tv uitgezonden en begint om 18.45 uur.

 

Opstelling VVV-Venlo:

 

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Promes, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Yuki, Post en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Wolters

13 Responses

 1. socrates

  Gaat er nog iemand op zaterdagmiddag 16 november naar Genk om bij Japan – Nederland een saluut te brengen aan Keisuke Honda? De man verdient wel wat geel zwart vuurwerk.

 2. brise continu

  Ik ga wel naar Genk,
  maar ik ga wel voor de nieuw Lidl daar, die wordt dat weekend namelijk geopend met vuurwerk, is dat een probleem?

  Pssst…. Zo ff sprietse!!

 3. boeksbal

  Geen gek idee Socrates…..zal Honda wel goed doen….

  Brise ga eens ergens anders naar toe met je gezwets..je moet overal leuke antwoorden op geven tenminste dat vindt jij….kijken of iemand fout Nederlands schrijft…

 4. clubman

  Tuurlijk boeksbal, dat zal Honda goed doen…alleen weet hij waarschijnlijk nog niet meer waar Venlo ligt.
  Honda heeft VVV als springplank naar Europa gebruikt en daarmee mogen wij ons gelukkig prijzen maar voor de rest is hij VVV alweer lang vergeten. Hou toch eens op met dat sentimentele gelul alsof Honda iedere avond voordat hij gaat slapen nog even aan zijn geweldige tijd in De Koel terugdenkt.

  1. Ben

   Je hebt het volkomen mis! Ik heb onlangs, sorry de bron houd ik voor me, uit zeer betrouwbare bron vernomen, dat het Honda’s ultieme wens is om op 31-32 jarige leeftijd, zich in Venlo of omgeving wil gaan vestigen en wellicht bij VVV dan wel bij FCV of Vos, gaat afbouwen. Ja, hij zal zich blijvend in het Noordlimburgse vestigen. Hij zou relatie hebben met de dochter van een BNer.

   1. tulipanes

    Als hij al op zijn 31e bij vvv gaat opbouwen is het wel erg snel met hem gedaan. En het afbouwen bij vos zal die wel hij 48 is doen.

   2. Goodie

    Ik geloof er niks van. Hoeveel voetballers vertellen wel niet dat ze bij een club willen stoppen, maar dat dan ook daadwerkelijk doen? Daarom heb ik ook enigszins wat respect voor van Bommel dat hij het echt deed als een van de weinige.

Leave a Reply