Voorbeschouwing De Graafschap – VVV-Venlo

Voorbeschouwing De Graafschap – VVV-Venlo

Vandaag staat de moeilijke uitwedstrijd tegen De Graafschap in Doetinchem op het programma. Een ploeg die VVV in het verleden nooit goed heeft gelegen. De Graafschap moet het meestal van fysiek voetbal hebben en dat ligt de Venlonaren niet zo.

De Graafschap heeft dit seizoen vooral op bestuurlijke vlak de nodige problemen. Het rommelt behoorlijk binnen de club van Frank van Kouwen en Edwin Linssen. Een plaats in de play-offs lijkt de enige manier om de rust terug te laten keren.

Bij VVV-Venlo zijn de geschorste spelers weer beschikbaar. Buiten de langdurig geblesseerden, komen de spelers langzamerhand weer terug.

Voor de Graafschap staat er vanmiddag dus duidelijk meer op het spel dan voor de Venlonaren.

 

Vermoedelijke opstelling:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Ashcroft, Altheer, Balkestein en Schroijen

Middenveld: Sevinc, Türk en Kruijsen

Aanval: Reimerink, de Kogel en Gijzen.

37 Responses

 1. clubman

  Echte “killers” zijn het, die spelers van VVV…meedogenloos en gemotiveerd tot op het bot om de thuisnederlaag van 0 – 4 goed te maken.

  Dat is duidelijk te zien….toch?

 2. clubman

  Super Jules…eindelijk MOET Trost je passeren volgende wedstrijd…zou tijd worden!

  Wiedemeyer ook weer geslaagd in zijn opzet om de wereld te tonen dat hij VVV nooit zal bevoordelen omdat hij uit de streek komt…we weten het nu wel Reinold…je hebt je punt nu wel gemaakt.

 3. Koelie

  Reimerink dikke boete geven voor deze domme rode kaart. Dit seizoen lijkt uit te gaan als een nachtkaars. Ik heb geen enkele fiducie dat ze ook maar iets klaar spelen in de nacompetitie met zo’n instelling van 11 zacht gekookte eitjes, daarbij spelen ze al bijna het gehele seizoen waardeloos. Zegt genoeg met een doelsaldo van +3.
  Ongelooflijk dat VVV nog derde staat.

 4. Ben

  Ik vond het een redelijk goede wedstrijd, zat tussen Graafschap supporters, die vol trots waren met overwinning op top club VVV, wellicht maakt git dat je het niet zuiver ziet?
  Maenpa veruit beste speler op het veld, VVV kan voor hem hoofdprijs toucheren.
  Twee grove fouten, Schroyen en Bslkesteyn, resulteerden in overwinning Graafschap. Toch was verdediging minst zwakke deel van VVV team. Middenveld en aanval van wijfelaars/twijfelaars. Die liever pass geven naar links of rechts, liever nog naar achteren, dan naar voren. We hebben geen speler die bal op eist en de aanval inleidt.
  Reimerink als enige passeerde tegenstander met gemak, om daarna, in plaats van geven voorschot of schot op doel, gaat stil staan. Nadenken wat te doen? Ja dan is het al weer te laat. Tegenstander neemt bal in bezit. Hij moet hier iets aan doen anders wordt het nooit war. Wie wijst hem hier op ? Rajcomar betere speler dan de Kogel. De laatste is geen voetballer, hoe goed hij ook de penalties er in schiet.
  Eerste gele kaart voor reimerink was een penalty voor VVV, 2e gele kaart was dom dom, net zo dom als dat hele team speelde.
  Spaart VVV zich voor de nacompetitie?
  FORZA VVV

  1. Donderspeech

   @Ben
   Droom maar lekker verder; “spaart VVV zich voor de nacompetitie?”
   Helaas kan dit team niet beter ! Week in week uit hetzelfde tikkie takkie terug spel. Voor de 40+ers onder ons ; Remy Reynierse zou de trainer kunnen zijn ………

 5. OooLGooO

  Ook dit kun je de technische staf aanrekenen! Al het hele seizoen.
  Kwalitatief is de gehele selectie zwaar onder maat. Maar je bent een trainer om voetballers beter en fitter te maken. Persoonlijk vindt ik dat het team het hele seizoen door nooit echt een team is geworden. Kunnen ballen over 5 meter niet in de voeten spelen. Spelers worden alleen maar trager, langzamer, zijn ongemotiveerd, mist echt de vechtlust en wil om te winnen.
  Op dit moment vindt ik de hele club geen proffesionele indruk maken. Deze zwaktes toont vvv al enkele jaren, maar wordt wel met het jaar alleen maar erger. Dit zijn structurele fouten die van bovenuit beginnen.
  Over een seizoen of 2 is ons clubje weer in de onderste regione van de JL te zien.

  1. sultana

   Dat het van bovenuit komt ben ik met je eens, na het zien van de wedstrijd gisteren vroeg ik me op de terugweg vanuit Doetinchem af waar gaat het heen met ons clubje? Ook ik denk de onderste regionen van de JL, volgend seizoen mindere begroting en Maenpaa die vertrekt en deze is zowat elke wedstrijd de beste aan VVV zijde zegt genoeg.

 6. clubman

  Geen scouts betekent onvoldoende expertise. Je bent nu volledig afhankelijk van de ingevingen en grillen van 1 TD.
  Stel een team van een aantal ervaren scouts op en laat deze democratisch beslissen over het aantrekken van spelers waarbij de TD ook slechts 1 stem heeft in de groep.
  10 mensen weten meer dan 1 en er zijn best wat ervaren oud-spelers (niet persé ex-VVV) te vinden die dit tegen een geringe vergoeding willen invullen. Rossie hebben we al, wie volgt?

 7. mats

  Het echte probleem op de berg is Berden.
  Maar ik zal wel weer afgemaakt worden door de schare fanatieke Berden-volgelingen die me om de oren slaan met alle successen die we onder deze man behaald hebben.

  1. Zeker wete

   Yo de tweede. Noem eens een voorzitter die de afgelopen 25 jaar meer gepresteerd heeft bij VVV dan Berden. Ik ben benieuwd.
   Ik sla je niet om de oren met de successen van Berden maar vertel je simpel zoals het is; Je anti Berden campagne raakt kant noch wal. Het slaat werkelijk nergens op.

 8. YowVVV

  Als VVV tijdens de nacompetitie speelt met de inzet, die het seizoen tot nu toe amper heeft gekost, wie weet..

  Voetbalcapaciteiten zijn er genoeg voor dit niveau, nu nog een echte leider op het veld die spelers op zijn flikker geeft en de boel opzweept (Turk heeft het soms…).
  Trost reactie kwam bij mij behoorlijk theatraal en onnatuurlijk over, ik weet niet wat ik er van moet denken. Is misschien bang dat zijn contract niet verlengd gaat worden bij een 5e plaats, hopelijk wordt het er de komende weken wat leuker op en krijgen we een mooi toetje!

 9. Goodie

  Ik heb de nogelijkheid niet gehad om de wedstrijd te zien of een samenvatting terug te kijken. Maar zo te lezen was het weer bagger.. En dan Reimerink, wat is er allemaal gebeurd?

 10. binky

  ik vraag me weer af wat doet die kruissen eigenkijk op een voetbalveld
  wat een zielig figuur waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardeloos
  trost een ding gooi die kruissen eruit

 11. Goodie

  Ik hoop dat VVV toch al bezig is voor komend seizoen. Want ondanks dat we nacompetitie spelen, is de kans niet heel groot dat we promoveren. Spelers als Rajcomar en Reimerink svp vervangen. Reimerink durft na zijn blessure geen duel aan te gaan, maar toch zien de gae-supporters hem graag, nou haal maar op die gozer..

 12. YowVVV

  Begroting volgend seizoen 4 miljoen euro, volgend seizoen plaats bij de eerste 6 al een hele prestatie. Maar hoop nog altijd op het GAE stuntje van vorig seizoen nu bij VVV..

  1. Goodie

   Ik verwacht volgend seizoen toch een beter seizoen. Oke, een sterkhouder als Maenpaa zal wel vertrekken. Maar voor de rest weet je inmiddels wel waar de zwakke punten liggen in dit team, en dat moet toch te vervangen zijn.

   Rajcomar vertrekt na dit seizoen, maar datis voor de meeste onder ons geen nieuws.

   1. Frosty

    Hoe weten jullie eigenlijk dat Maenpaa gaat vertrekken? Dat gaat VVV een hoop punten kosten volgend seizoen. Het eerste half jaar van zijn contract keepte hij vrij zwak, maar daarna is hij de beste keeper sinds lange tijd gebleken.

   2. Goodie

    Dat verwacht ik. Deze man heeft al heel wat punten gepakt dit seizoen (en vorig seizoen). Er liggen behoorlijk wat clubs te slapen. Ik denk dat hij niet mis zou staan bij een club als Heerenveen waar alle 3 de keepers vertrekken. Ik hoop natuurlijk dat hij blijft, maar ik ga er niet van uit. Zelfde geldt voor Nwofor. Het is nu cashen of nog een jaar plezier van hem hebben, maar VVV heeft gemeld dat ze hem willen verkopen komende zomer. En zoals je zegt vind ik dat de keeperstrainer bij Maenpaa toch alle credits krijgt hoor. Op het begin het onzekere keeper, voornamelijk bij hoge ballen, maar dit is verholpen.

   3. sultana

    @frosty:

    Als je het nieuws rondom VVV de laatste weken gevolgd hebt dan had je dit kunnen weten, stond enkele weken geleden artikel over in de Limburger. Ze willen Maenpaa verkopen omdat ze geld nodig hebben.

   4. Frosty

    Ok, bedankt Goodie en Sultana.
    Er gaat wel eens een dag voorbij dat ik de Limburger niet lees moet ik heel eerlijk bekennen.

  2. pavisto67

   GAE was de afgelopen seizoen een leuk voetballende ploeg, een ploeg die aanvallend en verzorgd voetbal liet zien. Als jij verzorgd voetbal speelt kun je het menige eredivsieclub best moelijk maken omdat de onderste clubs nu ook niet echt uitblinken dit seizoen.
   Echter dat antivoetbal wat VVV dit seizoen laat zien, is kleurloos, inspiratieloos en weinig efficieënt. De kans dat VVV per ongeluk promoveert is minder dan 1%.

 13. Meuske

  Maenpaa heeft zelf ook aangegeven dat hij na dit seizoen graag wil vertrekken en zo nog een stapje wil maken in zijn carrière, helaas voor ons word de optie in rajcomar zijn contract ook niet gelicht……..mwah ha ha. Wat een geldverspilling is dat geweest zeg. Laten we hopen dat Maenpaa nog wat geld in het laatje brengt en dat we er nog wat fatsoenlijke versterkingen erbij krijgen. Begroting van 4 miljoen volgend jaar dat is wel echt triest wil je je nog een beetje gaan roeren op de transfermarkt. Denk dat ze Uche moeten behouden en daar een elftal omheen moeten gaan creëren en hem de belangrijkste speler maken. Die kosten zul je uiteindelijk terug verdienen als hij een goed seizoen draait. Forza VVV
  e

  1. Goodie

   Maar wat zijn de begrotingen dwm van clubs als Sparta, De Graafschap etc…? Denk dat 4 mil nog steeds 1 vam de hoogste is. Maar goed, VVV moet het geld nuttig gaan besteden. Denk dat het contract van Yuki ool niet wordt gelicht.

Leave a Reply