VVV-Venlo

Voorbeschouwing De Graafschap – VVV-Venlo

De afgelopen week, waarin we konden nagenieten van een uitstekende 3-0 overwinning op Almere City, is voorbij gevlogen. Morgen staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. En tevens de eerste awayday! Op De Vijverberg gaan de Venlonaren tegen De Graafschap op zoek naar de volgende driepunter.

Maar dat gaat geen eenvoudige klus worden, denkt Rick Kruys. “Zaterdag ging de knop alweer om en zijn we ons gaan focussen op De Graafschap. Dat moet ook wel want ons wacht opnieuw een goede tegenstander”, liet onze trainer weten tegenover Dagblad De Limburger. “Ze hebben een goede ploeg. Dat in combinatie met de steun van het thuispubliek gaat er voor zorgen dat we een moeilijke avond gaan beleven”.
Afgelopen week verloor De Graafschap nipt van degradant PEC Zwolle. Ondanks dat Charlison Benschop, een van de nieuwe aanwinsten, in de 76e minuut de gelijkmaker binnenschoot, wist PEC de wedstrijd alsnog met 2-1 te winnen. De voornaamste aankoop, Alexander Büttner, moest al binnen 30 minuten geblesseerd het speelveld verlaten. Komende vrijdag zit hij daarom niet bij de wedstrijdselectie. Siem De Jong zit wel bij de selectie.

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Jurjus; Schouten, Fortes, Hillen, Schenk; Bouihrouchane, De Jong, Brittijn; Neghli, Gravenberch, Korte. (De Gelderlander)

Trainer Rick Kruys beschikt ook komende wedstrijd over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Tristan Dekker kan nog geen minuten maken. In een interview op de website van VVV-Venlo liet de rechtsback weten dat hij de komende tijd veel krachttraining, buiten de groep om, gaat verrichten. “Samen met onze Perfomance Coach Perrin Hendrix werk ik een heel schema af om straks zo sterk mogelijk terug te keren. Op het veld zal ik ook steeds meer gaan doen en op die manier zal ik langzaam weer helemaal fit worden.”
Voor Kruys dus nog geen reden om het elftal drastisch om te gooien. Dagblad De Limburger gaat ervan uit dat dezelfde elf namen komende vrijdag in de basis zullen staan – een team dat ook prima in elkaar zat. Met dit 4-4-2 systeem lijkt er eindelijk weer eens een écht idee achter VVV te zitten. In de eerste helft waren we – weliswaar met wat mazzel met een bal over de Venlose doellijn en een onterechte penalty – stukken beter dan Almere City. Maar daar bleef in de tweede helft weinig van over. Sterkhouders Robert Klaasen, Rick Ketting en Lukas Zima hielden VVV hierin op de been. Hopelijk kunnen we aankomende vrijdag de vorm van de eerste helft vasthouden en het de Superboeren lastig gaan maken.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo: Zima; Sedlacek, Ketting, Dirks, Janssen; Klaasen, De Boer, Verheijen, Johansson; Venema en Braken. (De Limburger)

Venlonaren wenst VVV-Venlo heel veel succes! Forza VVV!

25 Responses

   1. Niet iedereen heeft de luxe om op vrijdagmiddag om 17.15 aanwezig te kunnen zijn voor een uitwedstrijd. Sterker nog, sommige mensen moeten zich op vrijdag zelfs jagen om op tijd te zijn voor een thuiswedstrijd. Met dank aan ESPN. Gelukkig krijgen we er wel een samenvatting van drie minuten voor terug.

 1. chretien

  De keren dat ik zelf in Doetinchem in het stadion ben geweest, overigens een simpel, maar prachtig stadion, iets voor VVV, want het is ook nog betaalbaar, won VVV met dikke cijfers. Vanavond ben ik er niet bij, wel veel familie van me. Hopelijk winnen we nu weer. FORZA VVV!

  1. jason

   Dat stadion iets voor ons. ?? Zonnesteek ?

   De ligging van hun stadion is mooi maar kan niet tippen aan de ligging van De Koel. Ben eens trots op ons stadion als supporter.

   Wij hebben een uniek mooi stadion. In de top 5 van Nederland.

   Het supportershome heeft het nog beter gemaakt.

   Lang leve DE KOEL met echt gras nog wel

   1. rongo26

    Top 5? Misschien als je het renoveert. b.v. die stoeltjes; dat is vragen om een hernia.

   2. kuebke

    Uniek mooi stadion bedoel je Jason ?
    Één van de slechtste zul je zeker bedoelen.

   3. Leonardus

    De ligging is inderdaad een van de mooiste van Nederland. Maar dan heb je ook gelijk alle mooie zaken benoemd. De rest is dramatisch en betaald voetbal onwaardig.

   4. kuebke

    Groot gelijk Leonardus,het is en blijft een groot gedrocht ( dat men dit nog een stadion durft te noemen)

   5. jason

    Hahaha een gedrocht met historie. En denk je nu echt dat de stoelen in een ander stadion beter zijn ?

    Ben in ieder stadion geweest in Nederland en met name de grachtenstadions zijn een ramp.

    Maar wat willen jullie eigenlijk dat ze je ook nog de haar doen onder het kijken ?

    Ja er is een stuk onoverdekt maar de mensen die daar zitten/staan kiezen er zelf voor en hebben niet zo’n moeite met wat regen.

    Lang leve De Koel

 2. robbaan

  Dit is een ware krachtproef voor VVV. Uitgaan van eigen kunnen en spel.
  Gunstig zou zijn, om de sfeer te killen, door een snel doelpunt van onze jongens, daardoor nog meer druk op de thuisploeg en daarvan profiteren. We zien het wel…met een punt ben ik tevreden!

   1. Grad

    Het had…., maar eindstand is 1-2, voor de duidelijkheid voor VVV. Haha kuebke, lol wat ga je nu lekker op je bek!

   2. pierre

    @kuebke
    Als jij maar negatief kunt zijn, dan ben jij op je best!!
    Zieling figuur!
    Reageer ook als iets positiefs is!

 3. shoowsHor

  Women with BC and VVA were proposed to have fractional microablative CO 2 laser therapy MonaLisaTouch, DEKA once per month for 3 months where can i get fertomid Overexpression of IL 6 and IL 8 across multiple tumor types, including breast cancer, is associated with tumor progression, metastasis, therapy resistance and or poor clinical outcomes

Leave a Reply