Voorbeschouwing EVV Echt-VVV-Venlo

Aanstaande zondag staat de tweede oefenwedstrijd voor VVV op het programma. EVV uit Echt is dan op sportpark In de Bandert de tegenstander van de Venlonaren.

VVV-Venlo

Nadat VVV afgelopen dinsdag haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen heeft gespeeld, staat nu dus de volgende wedstrijd op de rol. De wedstrijd tegen Sporting ST werd zeer ruim met 0-19 gewonnen en de verwachting is dan ook dat de wedstrijd van zondag lastiger zal zijn. Welke elf namen trainer Hans de Koning het veld in zal sturen is nog een vraagteken. De verwachting is wel dat er, net als dinsdag, in de tweede helft een volledig nieuw elftal binnen de lijnen zal komen. Ook zullen er misschien al wat vaste structuren te zien zijn binnen het elftal. Erg makkelijk zal dit niet zijn aangezien er natuurlijk nog de nodige transfers en verschuivingen zullen gaan plaatsvinden.

EVV Echt

Tegenstander EVV Echt is van een heel ander kaliber als Sporting ST. Voor hen is dit de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. De enclave van oud VVV-speler René Eijer kwam afgelopen seizoen uit in de Derde divisie zondag en eindigde hier op een verdienstelijke 7e plek. Het mag dus duidelijk zijn dat VVV een beduidend betere tegenstander treft dan afgelopen dinsdag. Voor de technische staf waarschijnlijk wel fijn, want zij zullen na deze wedstrijd een beter beeld hebben van de huidige selectie.

Historie

Het is niet de eerste keer dat VVV oefent tegen EVV. Er zijn verschillende confrontaties geweest in het verleden die meestal resulteerden in een overwinning voor de Venlonaren. De meest recente ontmoeting tussen beide ploegen was echter wel een prooi voor de amateurs. In de voorbereiding op het seizoen 2017-2018 verloor VVV in een spectaculaire wedstrijd met 4-3 van EVV. Laten we hopen dat dit zondag niet het geval zal zijn.

Live

Net als de wedstrijd tegen Sporting ST is ook deze wedstrijd live te zien op de Facebookpagina van L1. De supporters die geen kaartje hebben kunnen krijgen, kunnen zo alsnog de wedstrijd live volgen.

Wij wensen VVV-Venlo heel veel succes in de tweede oefenwedstrijd van het seizoen tegen EVV Echt! FORZA VENLO

5 Responses

 1. lucien1978

  Vandaag de bevestiging gekregen wat ik al dacht. Nezar speelt zeer leuk tegen een 5de klasser. Komt er iets meer druk op de bal dan blijft er niet meer veel van over.

  Deze speler zou ik niet aantrekken als VVV zijnde.

 2. Louis van Gaal

  Nee, met de jeugspelers en de reserves ga je het niet redden. Jongens als Stan van Dijk, Roemer en S’Rifi hebben dit team vandaag gedragen. Z8jn ook degene die prima zijn voor de breedte van de selectie. Je ziet toch aan veel dat die S’Rifi wel een hele goede voetballer is/kan worden. Maar ik hoop dat er de komende 10 dagen toch nog wel een paar Ere divisie waardige spelers erbij komen want anders ben ik bang voor een valse start..

 3. jurgen

  Mogelijk heeft VVV al de juiste speler binnen haar gelederen en is onze Belgische vriend Nezar overbodig. Mogelijk is Wassim Essanoussi al verder in zijn ontwikkeling, al blijft het nog maar een 16 jarige. Maarja Seedorf was ooit ook 16. We gaat het we zien.

Leave a Reply