Voorbeschouwing Excelsior Rotterdam – VVV-Venlo

Voor VVV-Venlo staat er dit weekend weer een uitwedstrijd op het programma. De Venlonaren mogen de weg richting Rotterdam maken voor de confrontatie met Excelsior.

De derde club in Rotterdam speelt nu al weer een aantal jaren in de Jupiler League. De club die bekend staat om het feit dat ze leven van de oud-papier acties is na de degradatie niet meer in de buurt van een promotie naar de eredivisie geweest. Veelal speelt de club in de middelste/onderste regionen. Trainer is oud Feyenoord speler Tomasson.

Bij VVV-Venlo is keeper Mäenpää afwezig vanwege interlandverplichtingen met Finland. Hij zal vervangen worden door Danny WIntjens. Quin Kruijsen is geschorst in zijn plaats zal Dion Gijzen zijn opwachting gaan maken.

Volgens Rene Trost is er in Rotterdam iets te halen. We zullen vanavond weten of hij het bij het rechte eind heeft of dat het weer een oneliner is die hij de laatste weken steeds vaker gebruikt en waar weinig van terechtkomt.

De wedstrijd begint zaterdag om 18.45 uur.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Wintjens

Verdediging: Joppen (c), Altheer, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Gijzen, Post en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Wolters

 

 

22 Responses

 1. Paljas

  Trost heeft Honda vanmiddag zien spelen in de spits tegen Nederland…
  Tja,een goede speler hebben in je selectie is één…hem ook goed laten renderen in een ploeg is twee…

  Gegroet,

  Paljas.

  1. Lincoln

   Als FOx het niet uitzendt zijn er geen livestreams want dan is er geen live cameraploeg bij de wedstrijd maar 1 cameraploegje die een samenvatting maakt. Erg schandalig aangezien het interland weekend is en dan 1 wedstrijd wordt uitgezonden. En daar betaal je dan 25 e voor

   1. Gerardus

    Ja ik snap hun eigenlijk al helemaal niet, vooral omdat ze meestal alleen maar de 2e ploegen van ajax,twente en psv live uitzenden en af en toe nog eens een andere wedstrijd zoals dordrecht eindhoven. Maar ik denk dat het clubs als VVV of Emmen ( pakweg 2 voorbeelden) het niet veel uitmaken omdat ze het “foxgeld” toch krijgen, of hun wedstrijden uitgezonden worden of niet.

   2. Lincoln

    Nee VVV boeit het qua inkomsten geen reet. En Fox snapt helemaal niks van voetbal alleen van geld verdienen! Want als je zenders vrij hebt en cameraploegen waarom ga je dan niks uitzenden? Ja kosten besparen maar er zijn duizenden mensen die pakken geld neerleggen voor deze onzin. Daarnaast die belofte onzin word ik ook niet vrolijk van om naar te kijken! Zitten nooit supporters geen sfeer en slecht voetbal dus niet echt uitnodigend. Maar goed ik ga daarom gewoon lekker streamen of die dwaas rick cremers beluisteren om vvv te volgen

 2. socrates

  Op zijn roda’s drie puntjes stelen uit Rotterdam, prima en nu door. Hoop dat ze proberen Uche in de winterstop weer terug te halen. Kogel en Prince nog te weinig rendement, daar moet wat gebeuren. Nu een paar wedstrijden winnen en je staat zomaar weer tweede.

 3. sultana

  Wintjens en Gijzen beste aan VVV zijde, hoop dat Kruijsen zijn basis plaats nu toch echt kwijt is, wat een verademing die Gijzen! Dit geeft weer moed en nu doortrekken tegen Telstar.

 4. RuiverCity

  @Socrates
  Niet zo gek dat de Kogel geen rendement heeft met zo’n terug getrokken strijdwijze als Trost hanteert. de Kogel is een ideale centrumspits/afmaker maar krijgt geen aanvoer. Zie wedstrijd tegen Jong-Ajax. Een bal van de zijkant en hij legt hem er meteen in.
  Werd tijd dat Gijzen eens een kans kreeg. Ik zie in hem de nieuwe Remy Reijnierse. Yuki hoort niet op het middenveld.

 5. Meuske

  Super die drie punten natuurlijk maar laten we ook niet allemaal de polonaise gaan lopen. 45 min tegen 10 man en niet echt kunnen domineren dat is toch niet best. Zoals is gezegd probeer in godsnaam uche terug te halen want scoren dat kan die wel. Come on Venlo

  1. Lincoln

   Klopt maarja zijn 3 broodnodige punten en geeft het team weer hoop en vertrouwen. Uche terug halen hmm denk niet dat dit gaat gebeuren maar je weet het nooit. Beter investeren in een goede verdediging

  2. Uche terughalen… zou dat zo gemakkelijk gaan denk je? Dan mogen we wel oppassen dat FC Utrecht Leon de Kogel niet terughaalt, want daar zijn vorige week de aanvallers Van der Gun en Mulenga langdurig geblesseerd geraakt.

   1. De Koel

    Natuurlijk gaat dat niet zo gemakkelijk. Er is een huurovereenkomst getekend en daar kom je niet zomaar onderuit. Als VVV Uche al terug zou willen halen dan zal Heerenveen een flinke afkoopsom eisen. Ik verwacht eerder dat VVV in de winterstop weer met een nieuw Nigeriaans “Supertalent” komt.

Leave a Reply