Voorbeschouwing FC Oss – VVV-Venlo (beker)

Dinsdag speelt VVV-Venlo om 20.00 uur de bekerwedstrijd in Oss tegen de plaatselijke FC. De Venlonaren waren de laatste jaren nooit echt succesvol in de bekercompetitie.

Hoe hebben de geel-zwarten de derde nederlaag op rij verwerkt? Kan de neerwaartse spiraal via dit tussendoortje omgedraaid worden? Zeker is wel dat enkele vaste krachten hun basisplaats kwijt zullen raken.  Leon de Kogel is door zijn rode kaart en de daaraan gekoppelde schorsing in ieder geval niet inzetbaar.

FC Oss is de competitie dramatisch begonnen. De ploeg staat op de laatste plaats in de Jupiler League en kreeg pas geleden ook nog met een ongewilde trainingswissel te maken. Nieuwe trainer Gert Aandewiel kende meteen een moeilijke start. Na de zware nederlaag afgelopen vrijdag bij Almere City zullen de Ossenaren ook extra gemotiveerd zijn om voor eigen publiek de winst te pakken.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Promes, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Yuki, Post en Türk

Aanval: Cooper, Rajocmar en Wolters

26 Responses

  1. Paljas

   De bekende RuiverCity bullshit?
   Zou het niet op zijn plaats zijn,iets meer respect te tonen voor mensen die hun vrije tijd besteden aan het maken van verslagen voor deze site?
   Ik heb veel respect voor mensen die hun vrije tijd besteden aan deze site,want echt veel genoegdoening is er niet te halen op deze site.

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Ruben

    Nee, De Kogel is inderdaad geschorst voor vanavond. Tegen Sittard mag hij dus gewoon meedoen.

   2. Goodie

    In dit geval wel inderdaad. Maar ik weet niet hoe die regel werkt, want niet altijd is een speler die een overtreding in de competitie maakt in de beker geschorst.

  1. Paljas

   Krijgt grotendeels de schuld van de 5-0 nederlaag tegen Dordrecht.
   Althans dat vinden Trost,Van Dael en Jacobs…
   Nou,dan weet je het wel…
   Zal wel weer niet goed kunnen comminiceren met die andere wereldspelers in het veld…

   Gegroet,

   Paljas.

 1. Ben

  Ik ben nog nooit in Oss geweest en dat wel zo blijven, denk ik nu, maar je weet het natuurlijk nooit. Het schijnt dat wij ooit de beker hebben gewonnen, maar of we er dit jaar kans op maken? We hebben in ieder geval de kans om mee te doen. Wedstrijd rechtstreeks op de tv te zien? FORZA VVV!

 2. aoje

  beker ….oefenpotje.
  Competitie is belangrijker, maar VVV is weer terug waar het was in het jaar voor Honda. Een middenmotertje in de jupiler league, niet meer en niet minder.

  1. Goodie

   Kan er ook geen vinden. Er als het goed is wordt er om 22:35 de samenvattingen uitgezonden op Fox. Althans ik ga er van uit dat het de samenvattingen zijn. Mocht je geen Fox hebben zoek dan even op google naar firstroweu en je vind het gemakkelijk.

   1. Gerardus

    Fox heb ik wel maar foxsport niet, ik neem aan dat het gewoon op het open kanaal komt dan ? Bedankt voor het alternatief

 3. Louis van Gaal

  Laat hem toch … Als hij niet meer gaat scoren komt dat, met het gemiddelde wat hij aan doelpunten maakt per wedstrijd, uiteindelijk toch niet tot een schorsing 🙂

Leave a Reply