Voorbeschouwing FC Twente – VVV Venlo

training spelersKomende zondag om 14.30 uur staat de tweede uitwedstrijd van dit seizoen op het programma. En dat tegen een kampioenskandidaat. Zeker geen gemakkelijke opgave en al helemaal niet na het debacle van vorige week tegen ADO Den Haag.

VVV heeft het altijd heel moeilijk in Enschede of het nou het Diekman of de Grolsch Veste was. Vaak keerden de Venlonaren huiswaarts met nul punten. Waar VVV een dramatische competitiestart door maakt is het in Enschede allemaal rozengeur en maneschijn. De eerste 3 wedstrijden werden allen winnend afgesloten waardoor Twente als enige eredivisieclub 9 punten heeft. Donderdagavond werd na verlenging ook nog de volgende ronde van de Europa League behaald. Twente is, in tegenstelling tot VVV, in hoera stemming.

Maar daar ligt misschien ook wel een kans voor de Venlonaren. FC Twente heeft de wedstrijd van donderdag misschien nog in de benen zitten en kans op onderschatting is altijd aanwezig.
VVV dat zich de laatste 2 dagen van de transferperiode nog flink op de markt heeft geroerd zal er alles aan doen om voor een stunt te gaan zorgen.

In welke formatie trainer Ton Lokhoff zijn team het veld in zal sturen is natuurlijk een groot vraagteken. Zijn alle nieuwe spelers al speelgerechtigd? Dus zullen Ammi, Bergkamp, Roseler, Radosavljevic en Otsu al het lichtblauwe shirt aantrekken? En zal Lokhoff deze wedstrijd kiezen voor een 4-4-2 opstelling? Allemaal vragen die a.s. zondag duidelijk zullen worden. Zeker is dat Maguire, Altheer en Reimerink nog niet in actie zullen komen.

Laten we hopen dat de wedstrijd in de Grolsch Veste het begin van de wederopstanding zal worden, zodat we de komende weken meer punten bij elkaar sprokkelen.

De vermoedelijke opstelling van VVV Venlo:

                     Maaenpaa

Ammi Vorstermans Seip/Roseler Lewakabessy

van Haaren Radosavljevic Roseler/Turk Meeuwis

               Nwofor/Bergkamp Wildschut

Geschreven door Huub

Leave a Reply