VVV-Venlo

Voorbeschouwing FC Utrecht – VVV-Venlo

Door het aantrekken van Lee Cattermole is het ons een beetje ontschoten wellicht, maar VVV-Venlo speelt dit weekend weer in de Eredivisie. In speelronde 4 is FC Utrecht de tegestander in Stadion Galgenwaard. En die ploeg is een van de koplopers van de Eredivisie, dus dat zeker pittig worden.

In  de vorige speelronde speelden we thuis tegen Ajax. De eerste helft konden we prima stand houden tegen de titelhouders, maar in de tweede helft lieten de Amsterdammers zien waarom ze kampioen zijn geworden en ook een stuk beter zijn dan de Venlonaren. Uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 1-4. Evert Linthorst wist de eer te redden met een goede goal aan het einde van de wedstrijd.

Nu moet er gespeeld worden tegen FC Utrecht en dat is een ploeg met vertrouwen. Zij speelden afgelopen weekend tegen Feyenoord en wisten knap een punt te pakken – mede door een knappe goal van Abbas. We zijn dus gewaarschuwd, maar dat waren we het vorige seizoen ook. Toen wisten we met 1-1 gelijk te spelen tegen de Domstedelingen, dus wellicht zit er weer iets in dit seizoen.

VVV-Venlo

Voor VVV is het even puzzelen met een aantal geblesseerden en met nieuwe aanwinst Lee Cattermole. Hij is in principe fit en speelgerechtigd. De club verwacht geen problemen van de Engelse FA. Danny Post zou kunnen spelen, zo meldt Robert Maaskant: “Danny is zondag weer inzetbaar, net als nieuwkomer Lee. Daar staat tegenover dat Johnatan Opoku verstek moet laten gaan. Voor de rest is iedereen in de selectie, met uitzondering van de keepers Delano van Crooij en Bram Verbong, volledig fit.”

De trainer zegt ook het volgende over onze nieuw aanwinst: “Lee is fit. Nog niet voor een hele wedstrijd, al zou die op karakter waarschijnlijk wel negentig minuten kunnen blijven gaan, maar hij kan spelen. Anders neem ik hem ook niet mee.”

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Röseler, Kum, Janssen, Post, Linthorst, Neudecker, Sinclair, Soriano, Van Ooijen.

Om compleet voorbereid te zijn op de wedstrijd kun je ook nog VVV-TV kijken. Deze kun je hieronder vinden:

FC Utrecht

Bij FC Utrecht komen we in Willem Janssen en Patrick Joosten, twee bekenden tegen. Daarnaast is Dalmau weer fit en kan dus meedoen bij FC Utrecht. Voor meer nieuws in de voorbeschouwing kun je de video bekijken van FC Utrecht.

John van Brom zegt het volgende over VVV: “Ik verwacht een heel verdedigende tegenstander die niet schroomt om heel compact in eigen zestien te spelen. Als ze dat thuis al doen tegen Ajax verwacht ik dat hier zondag ook”

Arbitrage
Scheidsrechter: Kamphuis
Assistenten: Vandeursen en Ketting
Vierde official: Droge
VAR: Ruperti
AVAR: Van Kampen

Venlonaren.net wenst VVV-Venlo heel veel succes in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht! FORZA Venlo

 

14 Responses

 1. De Realist

  0 reacties tot nu toe zo’n 18 uur voor de wedstrijd. Het leeft niet echt bij de supporters. Nou dan schrijf ik maar even wat. De laatste jaren hebben we het niet slecht gedaan bij Utrecht en wie weet zit er weer minimaal een puntje in. Ik verwacht dat Post gaat beginnen en dat Cattermole in gaat vallen. Utrecht is natuurlijk een goede ploeg, maar ik ben ervan overtuigd dat er morgen wat te halen valt. Come on Venlo !!!

 2. marcel

  Wordt een lastige vandaag. FC Utrecht gaat dit jaar voor de derde plek. Ze hebben goed naar het wijzigende beleid bij Ajax gekeken, en zijn bezig om het geld (wat ze hebben?), naar het veld te vertalen. Daar waar eerst nieuwe spelers gehaald werden, en de eigen ’toppers’ vertrokken, doet Utrecht nu ook het uiterste om die spelers binnen te houden. De nieuwe spelers zijn dus geen vervangers meer, maar komen bij de goede spelers die je al hebt. Mag wat kosten, maar dan praat je dus over echt doorgroeien. Desondanks gaan we ook vandaag weer proberen een resultaat te halen, en hoe……. zal mij uiteindelijk worst wezen.

 3. Tot de 1e goal zeer matig spelend VVV, maar Evert Linthorst maakt het verschil…
  Waanzinnig hoe gemakkelijk hij scoort!
  2e goal ontstond ook uit een mooie aanval trouwens…
  FC Utrecht is het even helemaal kwijt…
  Kijken of we de 2e helft standhouden.

Leave a Reply