VVV-Venlo

Voorbeschouwing FC Utrecht-VVV-Venlo

Na een rustperiode van twee weken mogen de manschappen van trainer Hans de Koning zich eindelijk weer opmaken voor het echte werk. In Stadion Galgenwaard in Utrecht is de plaatselijke FC aanstaande zondag om 14:30 uur de tegenstander van VVV.

VVV-Venlo

Waar er tussen de derby tegen Fortuna Sittard en de wedstrijd van morgen tegen FC Utrecht eigenlijk nog twee wedstrijden gepland stonden, werden deze allebei afgelast. Allereerst besloot de KNVB vorige week het gehele zondagprogramma eruit te gooien waardoor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam niet kon plaatsvinden. De reden was natuurlijk het extreme winterweer. Enkele dagen later kon ook de kwartfinale van de beker tegen NEC niet doorgaan. De sneeuwval en de hevige vorst zouden het speelveld in Nijmegen onbespeelbaar hebben gemaakt. Zodoende hebben de Venlonaren onbedoeld een extra rustperiode gehad. Een uitgelezen mogelijkheid om de nieuwe spelers de kans te bieden om zich meer thuis te voelen en beter in te passen in Venlo.

Maar de mannen van Hans de Koning staan te trappelen om weer aan het werk te gaan. De nederlaag tegen Fortuna Sittard borrelt nog na en de Koning kijkt uit om weer aan de slag te gaan: “Het wordt een lastige pot. Hun selectie herbergt heel veel kwaliteit. Waarschijnlijk gaat hij met Janssen en St. Jago achterin spelen. Dat betekent heel veel ervaring en overzicht. Zij zullen druk zetten. We moeten zorgen dat we, net als tegen Vitesse, er onderuit kunnen voetballen. We hebben laten zien dat we dat kunnen in de wedstrijden die we gewonnen hebben. Dat geeft vertrouwen. En ook tegen Fortuna had je punten kunnen pakken. Wat het verschil is ten opzichte van voor het transferwindow, is dat we nu kunnen wisselen om het tactisch beter neer te zetten en te variëren. Als we allemaal scherp zijn en 100% focus hebben, dan kunnen wij voor iedereen een hartstikke moeilijk bespeelbare tegenstander zijn. Laten we zondag op die manier beginnen aan de reeks.”

Op twee spelers na kan de oefenmeester beschikken over een fitte selectie. Alleen de langdurig geblesseerde Tristan Dekker en Guus Hupperts zullen afwezig zijn. Nieuwelingen Anastasios Donis en Meritan Shabani zullen er wel bij zijn. Zij kunnen voor het eerst minuten gaan maken voor de geelzwarten.

FC Utrecht

FC Utrecht sprak voorafgaand aan dit seizoen de ambitie uit om een aanval te doen op de top van Nederland. Enkele maanden later is gebleken dat het slechts bij de uitspraken is gebleven. De club uit de Domstad kende een zeer moeizame eerste seizoenshelft en bivakkeerde lange tijd in het rechterrijtje. Sinds kort zijn de resultaten echter weer positief en lijkt de weg omhoog ingezet te zijn. Utrecht vindt zichzelf momenteel terug op de negende plaats met 28 punten, zes punten meer dan de Venlonaren. Bij een overwinning kan de ploeg van René Hake (hij nam het stokje over van de naar KRC Genk vertrokken John van den Brom) zelfs stijgen naar de zevende plek en is Europees voetbal weer helemaal binnen bereik.

Ook FC Utrecht hoefde vorige week niet te spelen. De wedstrijd tegen Ajax stond voor zondag op het programma, maar vond dus net als VVV-Sparta geen doorgang. De ongeslagen reeks van vier wedstrijden hield daardoor stand.

Hoewel FC Utrecht dus hoger op de ranglijst staat en  er in Utrecht meer wordt verwacht, waakt Hake voor onderschatting: “VVV-Venlo doet het gewoon hartstikke goed. Ze hebben natuurlijk een speciale spits dit seizoen die heel belangrijk is voor hun met doelpunten maken en dus ook voor het resultaat. Aan ons de taak daar goed tegen te wapenen, want naast Giakoumakis hebben ze ook gewoon een hele stugge ploeg.”

Hake moet vier spelers sowieso missen tegen VVV. Simon Gustafson, Eljero Elia, Emil Bergström en Davy van den Berg kampen nog allemaal met een blessure en het duel van zondag komt voor hen te vroeg. Ook achter de naam van Mimoun Mahi staat nog een vraagteken, maar hij zal waarschijnlijk wel in de wedstrijdselectie zitten. Voor de rest is iedereen aanwezig, dus ook oud-Venlonaar Willem Janssen.

Statistieken en historie

De statistieken die bij deze wedstrijd horen zijn in Utrechts voordeel. Van de zeventien onderlinge ontmoetingen in de Galgenwaard tussen beide ploegen, won de thuisploeg er acht. Vijf keer eindigde de wedstrijd in een remise en vier keer gingen de drie punten mee naar Venlo, voor het laatst vorig seizoen. In een wedstrijd waarin FC Utrecht kans op kans creëerde, een doelpunt zag worden afgekeurd, een penalty werd teruggedraaid door de VAR en ga zo nog maar even door, waren het de Venlonaren die er met de winst vandoor gingen. Een dubbelslag voor rust van Evert Linthorst bleek genoeg voor een uiteindelijk prachtige 1-2 overwinning. Ook de editie van 2008 zullen we niet snel vergeten. Destijds waren het Sandro Calabro en Jason Oost die beide met twee goals zorgden voor een ruime 0-4 voorsprong. Ex-VVV speler Randy Wolters redde in de slotfase de eer namens de thuisploeg.

Eerder dit seizoen, toen beide ploegen in Venlo tegenover elkaar stonden, eindigde de wedstrijd onbeslist. In een wedstrijd die de boeken inging als de laatste wedstrijd voor (beperkt) publiek, opende Hupperts op aangeven van Giakoumakis de score. In de tweede helft deden de gasten er een schepje bovenop en kwamen zo door de inmiddels Ajacied Sean Klaiber op gelijke hoogte. Hier zou het bij blijven en zo eindigde die wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Arbitrage

Oorspronkelijk was Dennis Higler aangesteld om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Echter heeft de KNVB besloten om Higler te vervangen voor Marc Nagtegaal. De reden voor deze scheidsrechterswijziging is onbekend. De rest van het arbitrale team is hetzelfde gebleven. Dat betekent dat Nagtegaal langs de zijlijn geassisteerd zal worden door Thomas Krijt en Kevin Bodde. Martijn Vos is de vierde official en Stan Teuben is aangesteld als VAR.

Marc Nagtegaal is pas kort actief in het betaalde voetbal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de pas 27-jarige scheidsrechter slechts één wedstrijd van VVV heeft gefloten. Dit was vorig seizoen thuis tegen PEC Zwolle. Hoewel het voor Aaron Bastiaans een hele mooie avond was (hij maakte zijn debuut en scoorde), verloor VVV met 1-2 van de Blauwvingers. Laten we hopen dat de tweede wedstrijd onder leiding van Nagtegaal positiever verloopt voor VVV.

De wedstrijd FC Utrecht-VVV-Venlo is live te zien op ESPN kanaal 1. Daarnaast is de wedstrijd ook te volgen via het radioverslag van Omroep Venlo en L1.

Venlonaren.net wenst VVV-Venlo heel veel succes in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht! FORZA VENLO

58 Responses

 1. jurgen

  Als de spelers van VVV staan te trappelen volgens HdK dan moet het bijna wel goedkomen. Nagtegaal de scheids, Higler eraf, die miste toch wel wat afgelopen week tussen Ajax en PSV.
  Hier zal onze Griekse vriend niet rouwig om zijn, mogelijk is die Nagtegaal wel scherp op overtredingen. Ga voor 3 punten en ben blij met 1 punt, tracht de selectie fit te houden voor de halve finale clash met NEC. We gaan ut weer zien.

 2. chretien

  Prachtig voetbalweer en hopelijk wordt het een mooie pot en nemen we de 3 punten mee naar Venlo. Hoewel, ik teken voor een gelijkspel…. ik heb dit weekend veel boutvoetbal op de tv gezien. Ik ben ook benieuwd naar het niveau van de nieuwelingen. Opstelling bekend? FORZA VVV!

 3. Rossie

  Hunte waarschijnlijk in de basis. Ik begrijp dat echt niet. Wat is er met John aan de hand dan? Of begin met Tassos Donis op links, kan ook! En ja, Hunte werkt hard, bla bla bla en hij heeft twee keer gescoord nu, allemaal prachtig, maar je begint gewoon met 10 man zo. Hij komt geen kip voorbij aan de buitenkant namelijk. De angst regeert bij VVV, ga nou eens eindelijk uit van éigen kracht en ga gewoon lekker vooruit voetballen. Vreselijk. Mochten we ons handhaven dan is dat niét te wijten aan Hans en Jay wat mij betreft.

  1. lucien1978

   Je moet nooit een speler afzonderlijk afkraken. Iedereen doet zijn stinkende best. Hunte heeft het zelfs boven verwachting gedaan vind ik.

   Maar die onzin verhalen van spelers rustig inbrengen etc ben ik wel klaar mee. Je haalt spelers om een team sterker te maken . Stel ze dan ook meteen op. Steeds dat verhaal van wennen hier , wennen daar.

   Dat deed Ten Hag ook met Haller de eerste wedstrijd maar daar kwam hij ook snel op terug.

   Donis , Guwara en Da Graca hoefden ook niet te wennen.

   Gewoon meteen A Donis en Shabani erin zetten. Dit zijn voor VVV enorme versterkingen ( helaas voor John en V Crooij ).

   1. lucien1978

    Machach is nog het beste voorbeeld. Een speler heeft minuten en vertrouwen nodig en dan wordt hij vanzelf beter. Niet door hem te laten wennen.

   2. Dit geldt niet voor elke speler natuurlijk, maar voor Machach was dat zeker zo, werd steeds beter naarmate hij elke wedstrijd werd opgesteld.

   3. Rossie

    Ik mag afkraken wie ik wil volgens mij. En ‘afkraken’ valt wel mee, vind hem gewoon geen basisspeler. Verder komt hij inderdaad geen kip voorbij, dat is een feit. Kijk de wedstrijden aub maar na en tel de momenten dat het wél lukt. En dat iedereen z’n stinkende best doet ontken ik ook niet, maar daarmee ben je nog niet ineens een goede voetballer. Hunte heeft gewoon het vereiste niveau niet. Is een KeukenKampioenDivisie speler op z’n best. En dan ook nog niet eens voor de top. Verder ben ik het echt 100% met je eens. Gewoon die nieuwelingen opstellen, waarom haal je ze anders?

 4. Ook mee eens…
  Je mag hier natuurlijk altijd zeggen wat je van het niveau van een bepaalde speler vindt, het is maar een mening…
  En wat betreft Hunte, ik zou hem ook nog steeds niet in de basis zetten, maar hij heeft ons natuurlijk wel verrast met zijn twee prima doelpunten…
  Ik was altijd van mening dat hij nooit op doel moest schieten maar voor die tijd altijd de bal moest afspelen naar een speler die wel af en toe een doelpunt maakt. Nou hij heeft laten zien dat hij
  dat wel kan, en mijn ongelijk dus bewezen!

  1. En dan wat de wedstrijd tegen Utrecht betreft…
   Utrecht creëert over het algemeen veel kansen, maar vergeet nogal eens die af te maken. Als dat deze wedstrijd ook het geval is maken we een kans!
   Ik ben heel benieuwd wat de nieuwe spelers gaan brengen en ik verwacht dat Giakoumakis sowieso er minimaal 1 gaan inprikken tegen de verdediging van Utrecht! Ik gok op 2-2..

  2. Rossie

   Hij heeft ons inderdaad verrast met twee doelpunten als invaller. Laat hem dus lekker in die rol aub. Ook die twee doelpunten maken hem niet ineens een basisspeler. Zijn rendement los van die twee doelpunten is namelijk 0,0. Tassos Donis is een 10x betere en gevaarlijkere voetballer denk ik (afgaande op de beelden van hem bij Stuttgart).

   1. clubman

    Afgaande op de beelden van Stuttgart… nee dat schiet lekker op Rossie.
    Ik kan zelfs van jou op basis van wat beelden en creatief monteren een topspeler maken, terwijl ik op basis van je opportunistische gezwam bijna zeker weet dat je in je hele leven nog geen bushokje voorbij bent gekomen.

   2. Rossie

    Hou toch op man, zeurdoos. Aan die beelden van Stuttgart ziet iedereen met kijk op voetbal dat Tassos Donis een hele gevaarlijke voetballer was. En ook nog steeds is hoop ik. Zo’n zelfde filmpje van Hunte samenstellen is gewoon niet mogelijk. Heb je die goals van Donis tegen Bayern gezien? Dat is geen ‘filmpje samenstellen’, dat is pure klasse.

 5. RuiverCity

  De loting Vitesse-NEC/VVV is echt een enorme opsteker voor de Nijmegenaren om er extra voor te gaan. die derby zullen ze zich niet willen laten ontnemen.

  De Koning roept dat VVV klaar is voor FC Utrecht. Als hij echter de nieuwe aanwinsten niet opstelt, maar ze weer eerst wil laten wennen, wil dat zeggen dat De Koning er niet klaar voor is!
  Deze nieuwe spelers stel je natuurlijk meteen op, waarom haal je ze anders op het laatste moment?

  1. Rossie

   Zoals ik al eerder zei, als we ons handhaven is dat óndanks Hans/Jay wat mij betreft. Wat hebben dié tactisch gefaald dit seizoen zeg, ongelooflijk. Ik weet niet precies wanneer het contract van Hans afloopt maar sowieso niet verlengen aub! Het is een hele aardige man hoor, daar niet van, maar ik heb liever een onaardige hele góede trainer…

  1. Rossie

   Nee, hij mag zeker niet blijven! Ik neem alleen mijn kritiek over Hunte in de basis terug. De rest niet uiteraard. En iedereen met kijk op voetbal begrijpt dat…

   1. RuiverCity

    Ben het helemaal met jou eens Rossie. De Koning faalt geregeld op tactisch gebied. Denk nog maar eens aan die wissels in het laatste gedeelte tegen Heerenveen thuis. VVV moet meer uitgaan van eigen voetballende kwaliteiten. Die zijn er zeker door Machach ruimschoots. Je moet ze echter wel benutten en niet dat angsthazen voetbal blijven spelen.

  1. hanskazan

   Wat een schande die Swinkels. En dan nog te bedenken dat HdK Kum minder vindt en van Dijck niet eens geprobeerd heeft op die plek. Zijn die dan ZO SLECHT?!?!?!

  2. Venlooow

   Hans de Koning zat als een zoutzak op de bank. Niet dat hij zijn team gaat coachen?
   Ik had idd ook gewoon A. Donis laten staan want daar kwam behoorlijk wat dreiging van. Het 1e doelpunt wat we tegen kregen was een beetje pech hebben dat hij nog van richting werd veranderd want anders had Kirschbaum hem wel gehad. Nu hopelijk aankomende woensdag weer vertrouwen tanken en de 2 wedstrijden daarna nog wat puntjes stelen.
   Er is nog niets aan de hand.

 6. Rossie

  En dan haalt HdK de beste en gevaarlijkste VVVer er uit, Adonis. Man man man, ik ben zó klaar met onze trainer! Laf gedoe, weg met die man, per direct aub. Adonis was het er ook duidelijk niet mee eens en terecht.

 7. Rossie

  Verdiende nederlaag…maar punt had tóch gekund denk ik. Puntverlies wederom op conto van Hans/Jay wat mij betreft. Rare wissels, voor de zoveelste keer. Klaar mee.

 8. FC VVV03

  Waarom wisselt HdK altijd om zo min mogelijk tegen te krijgen ipv zoveel mogelijk te creeeren/ scoren? Verschrikkelijk! Speel toch eens naar je mogelijkheden. Die Donis had er nooit af gemogen.

 9. lucien1978

  Rossie ik ben het is met je eens.

  De begin opstelling snapte ik nog wel al had ik Kum ipv Gelmi en Shabani ipv Vito willen zien.

  Kum was vorig jaar de beste verdediger en zou tegen zijn oude club spelen wat toch wat extra met zich meebrengt .

  Dan heb je een geniaal talent als Shabani op de bank Zitten die echt goed kan ballen en dan zet je hem er helemaal niet in. Zelfs niet de laatste 20 minuten. Hoe moet die jongen zich dan laten zien en waarom haal je hem dan?

  Het verhaal Coric ligt volgens mij ook gewoon aan HdK. Die jongen heeft een kans gehad met allemaal 2de elftalsoelers om zich heen.

  Nu zet hij spelers als Swinkels , John en Arias erin en laat een speler op de bank Zitten met 100 x meer talent.

  Ik vind het echt onbegrijpelijk.

  Met de juiste wissels had hier een resultaat ingezeten.

  Het blijkt toch dat voormalige keepers geen trainer moeten worden bij een profclub.

  We hebben echt kwalitatief de beste selectie sinds jaren.

  Ik zeg HdK eruit en Luhukay polsen.

  1. Ik ben het gedeeltelijk met je eens, zeker qua beginopstelling en kwaliteit van de selectie.
   Maar Henk Grim als ex-keeper is volgens mij eens prima trainer, die ook met beperkte middelen zijn elftal prima laat voetballen. Jos Luhukay zou ik pas proberen te halen voor volgend seizoen.

 10. kaalneetje

  Weer onbegrijpelijke wissels, snap die man echt niet. Donis speelde een sterke wedstrijd. Swinkels erin en meteen debet aan een tegendoelpunt. En waarom Kum erin als je met 1-0 achter staat?

   1. Grad

    In interview na de wedstrijd bij ESPN, vertelde hij dat Pachonik geblesseerd zou zijn en gewisseld moest worden. Ik heb echter mijn vraagtekens, was in het veld niets van te merken. Ik denk meer, dat hij zijn wisselbeleid wilde goedpraten.

 11. Gerardus

  Sjezus, wat een ongefundeerde kritiek weer. Lekker makkelijk gal spuien hier zonder dat er naar feiten wordt gekeken.

  Donis heeft dit seizoen 4 wedstrijden voor Reims gespeeld. Allemaal in het begin van het seizoen en is daarna geblesseerd geraakt. Pas eind januari zat hij uberhaupt bij de selectie van Reims en daarna is hij naar Venlo gestuurd. Die jongen heeft 0,0 wedstrijdritme en staat zelfs op een positie waarbij je de hele wedstrijd op en neer mag draven. Zijn broer speelt ook niet voor niets steeds geen hele wedstrijden.

  Pachonik en Da Graca zijn beide gewisseld omdat ze geblesseerd zijn. Swinkels heeft het in het begin slecht gedaan naast Kum, maar sinds hij invaller is doet hij het steeds degelijk. Hij is natuurlijk niet meer basiswaardig maar als invaller prima, maar niet je van het natuurlijk.

  Ik vind het onzin dat er vandaag alleen maar wordt gekeken naar de trainer en zijn tactiek. Volgens mij werd er precies hetzelfde gespeeld als in Steijn zijn tijd en werd er in de eerste helft zelfs in een fase zeer goed voetbal gespeeld, waar met name de technische spelers goed bij betrokken waren. Ten opzichte van de andere wedstrijden die gespeeld zijn in januari werd er precies hetzelfde gedaan en waren we zelfs de best presterende ploeg van 2021 en werd er een flinke spurt ingezet vanuit de degradatiezone. Ligt dit dan ook aan de trainer waar non stop kritiek op is?

  1. Rossie

   Nee, dat ligt zéker niet aan de trainer(s)! Dat ligt aan de kwaliteit van de selectie. De trainer is een groot drama namelijk, het hele seizoen al. We hadden namelijk een stuk méér punten kunnen hebben dan nu. Jouw verhaal over Adonis klopt ook niet, want hij loopt zélf hoofdscuddend het veld af. Dat geeft mij aan dat hij helemaal niet op was. We moeten echt zsm afscheid nemen van Hans de Koning, contract zéker niet verlengen. Daar hoef je het uiteraard niet mee eens te zijn, dat mag.

   1. Gerardus

    Dus omdat een speler hoofdschuddend van het veld gaat klopt mijn verhaal niet dat deze speler geen wedstrijd ritme heeft en niet geblesseerd is geweest in de tussentijd dat hij hier kwam? Gekke argumentatie.

    Dus als de selectie niet presteert ligt het aan de trainer? Presteert de selectie wel dan ligt het ineens aan de kwaliteiten van de selectie? Dus volgens jouw redenatie kan een trainer het niet goed doen.

    Voor de winterstop waren er inderdaad wedstrijden waar het aan de opstelling lag dat het niet veel was en dat na een uur spelen het gat tussen de verdediging en aanval wel 40 meter was. Dat is nu niet het geval. Sinds de winterstop heb ik iedere wedstrijd het gevoel gehad dat VVV iedere wedstrijd een punt of meer kon pakken. Simpelweg omdat er minder werd weggegeven en het anders stond. Door Da Graca en Guwara te halen is het alleen al achterin stabieler geworden. Dat ligt zeker niet alleen aan de trainer als de spelers hiervoor niet presteerden. Dat waren dan ook spelers die nodig waren en die gelukkig gehaald zijn. Ook daar heeft het natuurlijk aan gelegen. Maar je kunt niet eindeloos gal spuien zonder fatsoenlijke argumenten.

   2. Rossie

    Ik heb juist wel hele fatsoenlijke argumenten maar je begrijpt het niet of wilt het niet begrijpen. Dat Tassos Donis hoofdschuddend van het veld loopt bedoel ik uiteraard mee dat hij zélf blijkbaar nog wel verder had gewild/gekund. Dat blijkt daar uit namelijk. Ik ontken daarmee niet de feiten (dat hij weinig heeft gespeeld, etc). Verder hebben het wisselbeleid en de tactische keuzes van de technische staf ons dit seizoen gewoon meerdere malen al punten gekost. Vandaag wellicht ook weer. Ik zeg wellicht omdat eea natuurlijk nooit causaal aantoonbaar is. Maar als je dat allemaal niet ziet snap je gewoon het spelletje niet, sorry. We hadden met deze selectie écht meer punten kúnnen hebben dan we nu hebben. Hans de Koning zal een hele aardige man zijn, goed bij de spelers liggen of wat dan ook, maar in tactisch opzicht is het een waardeloze trainer. En dus wordt het hoog tijd voor iemand anders.

   3. Gerardus

    Jij ziet het als een feit dat hij nog verder had gekund. Hij kan ook gefrustreerd zijn over zijn spel dat het niet helemaal was wat hij wou laten zien. Giakoumakis liep ook hoofdschuddend rond.

    Dan nog, welke wissel had hij dan anders kunnen doen die niet goed was en die van invloed waren op het wedstrijdverloop.

    Ja hij heeft het slecht gedaan in het begin van het seizoen. Dat ontken ik ook niet. Met deze zwakke achterhoede waarbij de linkerkant constant een probleem was kan het niet alleen aan de trainer liggen dat het dramatisch ging. Daarnaast waren er achterin constant blessures bij de centrale spelers, dat hielp dus ook niet echt.

   4. Rossie

    Tassos Donis laten staan (zat prima in de wedstrijd), Vito eruit (speelde slecht), Shabani brengen voor de aanvoer (waarom haal je ‘m anders?), Arias op de bank laten zitten (heb je niets aan in die situatie, heeft ook letterlijk geen bal goed geraakt, kijk maar terug), Kum voor Pachonik snap ik ook niet (tenzij Pachonik geblesseerd was). Kortom: slechte wissels. Alweer.

  1. Gerardus

   Pachonik was geblesseerd en Donis heeft zoals ik net al zei: 0,0 wedstrijdritme en bij Reims niet eens 100 minuten gespeeld.

   Dan heb je dus alleen nog de wissel van Arias waarover je kunt dubben. Die heeft inderdaad niet echt iets goed gedaan in de minuten die hij speelde. Maar ik vind het niet bepaald onlogisch dat een extra spits wordt gebracht als er doelpunten gemaakt moeten worden. Dan kun je niet zeggen dat er geen gedachte achter zit maar dat deze wissel een kwestie van smaak is. Misschien had de wissel van Arias beter uitgepakt als ShaBami, maar dat is niet gebeurd, helaas.

  1. sultana

   Rossie: ben op het alle punten met je eens!

   Dit kan echt NIET meer wat HdK betreft! Wat een tactisch onbenul die man!! Ben er klaar mee, hij moet weg liefst zo snel mogelijk. Een van de betere spelers wisselen…… dan begrijp je er echt geen snars van. En flikker eens op met Swinkels, hoeveel tegen doelpunten heeft hij al een aandeel in……………. de wissels na rust maakten het verschil, bij vvv maakten de wissels de ploeg er niet beter op. Hopelijk valt de blessure van da Graca mee, de verdediging is er op vooruit gegaan door hem!

   1. Rossie

    Op alle punten met me eens? Wow, hoera! Blijkbaar ben ik toch niet helemaal gek…;-)

Leave a Reply