Voorbeschouwing Feyenoord Rotterdam – VVV-Venlo

lokhoff tonVoorbeschouwing Feyenoord Rotterdam – VVV-Venlo

De volgende zware uitwedstrijd staat vrijdagavond voor VVV-Venlo op het programma. De Rotterdammers zijn nog volop in de race voor het kampioenschap. De drie punten zijn voor de mannen van Ronald Koeman daarom net zo belangrijk als voor de equipe van Ton Lokhoff.

De Rotterdammers missen in ieder geval Jordy Clasie (geschorst) en Lex Immers (geblesseerd). Hier tegenover staat de terugkeer van topscoorder Pelle.

Bij VVV-Venlo is aanvoerder Marcel Seip weer terug van een schorsing. De Venlonaren zullen in de Kuip zeer geconcentreerd en compact moeten spelen . Het zou heel wenselijk zijn om Lewakabessy weer op de bank plaats te laten nemen en Niels Fleuren op de linksback plaats neer te zetten.

Mede gezien de aanwezigheid van Ruben Schaken aan de rechterkant bij de Feyenoorders. Daar waar Adil Auassar niet slaagde in Rotterdam is Schaken na een heel moeilijke eerste jaar intussen uitgegroeid tot een international.

Kaij Ramstein en wellicht ook Ricky van Haaren spelen tegen hun werkgever.

Het is afwachten hoe de Venlonaren zich staande zullen houden in de Kuip die met 45.000 fanatieke supporters tot de nok toe gevuld zal zijn.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Maenpaa

Verdediging: Joppen, Roseler, Seip en Fleuren

Middenveld: Maguire, Ramstein, Rado en Turk

Aanval: Linssen en Wildschut

Leave a Reply