Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – VVV

Diverse feiten rondom deze wedstrijd zijn deze week al geplaatst in een ander artikel hier op de prachtig vernieuwde site. VVV-Venlo mag morgen de eerste wedstrijd aantreden in Deventer tegen een zeer gemotiveerde tegenstander die dit seizoen al 2x eerder succes had tegen de Venlonaren. Voor de Eagles een mooie opsteker maar bij de Venlonaren leeft hopelijk wel de gedachten: 3x is scheepsrecht.
De Venlonaren zullen meteen vol aan de bak moeten. Ook weer niet te bang zijn want uitdoelpunten zijn ontzettend belangrijk in deze competitie. Voor iedereen die VVV een warm hart toe draagt is de ernst van de huidige situatie duidelijk. Het is voor de Venlonaren van levensbelang om het eredivisieschap te continueren. Te denken valt aan de tv gelden, sponsors, nieuwe stadion en toeschouwersaantallen.
Het is te hopen dat de spelers hier ook van doordrongen zijn en alles, maar dan ook alles op alles zetten om deze playoffs te overleven.
Wij als supporters kunnen maar een ding doen: MET ZIJN ALLEN ACHTER HET TEAM STAAN !!!

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää
Verdediging: Joppen, Röseler, Seip en Lewakabessy
Middenveld: Ammi, Rado, Ramstein en Türk
Aanval: Nwofor en Linssen

21 Responses

 1. Ben

  Het zullen 2 heel zware wedstrijden worden is mijn voorspelling. We moeten er met zijn allen voor gaan, dan maken we een kans. Go Ahead is wel een vreemde ploeg, erg wisselvallig. Kunnen wij er vsn profiteren? We zullen zien straks. Succes mannen!

 2. Luis Erique

  VVV moet er gewoon opkletsen, dat terugzakken ken ik nu onderhand wel. Druk zetten op de verdediging van GAE, want dat is niet veel. Als je vandaag scoort, en je krijgt er geen 3 tegen, dan ga je gewoon door.

 3. Frosty

  Ik denk dat VVV zich weer ver terug laat zakken al weet ik niet of dat wel zo slim is.
  Kom op VVV, winnen en anders gelijk spelen! In ieder geval niet verliezen!

 4. Ddelamontagne

  Ik hoop op een uitoverwinning of in ieder geval minimaal 1 uitgoal. Ben er ook een beetje bang voor dat GAE het spel moeten maken. En dat we gaan verliezen vanavond.

 5. boeksbal

  Mooie site, een hele verbetering. Ben nu VVV aan het kijken, en het zal nog moeilijk worden daar. Eagels krijgen meer kansen dan VVV. Hoop dat de 2e helft beter verloopt

 6. pavisto67

  goh wat verrassend…. we verliezen weer eens met zwaar anti voetbal. Als je niet eens druk naar voren zet, hoe moet je dan scoren??
  Ik ben er helemaal klaar mee. Degradeer maar, dat verdient dit anti voetbal, ga zondag niet eens meer kijken.

 7. pavisto67

  Zo lang Lokhoff coach is, zien ze mij niet meer terug in de Koel. Kom er al meer dan dertig jaar, maar dit voetbal, daar krijgt zelfs een paard de hik van. SCHANDALIG

 8. vvv_supporter_op_zuid

  Schandalig angsthazen voetbal … zo op de nul spelen, triest maar verwacht.
  Krijg je vanzelf de deksel op je neus.

  Gezien het feit dat VVV dit seizoen thuis niet veel heeft gepresteerd, totaal niet het spel kan maken en de kwaliteiten die GAE voor de counter heeft…. zie ik het somber in helaas. Volgend seizoen vrijdagavond. Trouwens, waar is Berden? Andere seizoen altijd commentaar in de media. Nu het verschil de komende jaren NOG groter gaat worden tussen Ere en Eerste Divisie dankzij Murdoch’s millions… gaat VVV de boot missen. Maar …. Keisuke Honda is bijna transfervrij, misschien wil die Hai nog wel een keer helpen om VVV kampioen te maken in de Eerste Divisie.

  Zondag laatste wedstrijd als Eredivisie club??? Ik had in de pol weet ik niet… maar ik ga helaas nu over naar we halen het niet. Jammer, maar helaas. Je kunt niet elk jaar maar play off spelen en er in de laatste minuut steeds onverdiend mee weg komen. Eens is het einde.

 9. sultana

  @pavisto67:

  Ik kom al 33 jaar bij vvv maar ook ik ben helemaal klaar met Lokhoff en zijn anti voetbal, hij gaat de deksel keihard op de neus krijgen zondag en terecht!! Met zo een instelling verdien je het niet om eredivisie te spelen. Lokhoff is de trainer die ons terug brengt naar de eredivisie als we degraderen, yeah right Hans op welke planeet leef jij? Ga zondag nog wel kijken maar als Lokhoff trainer blijft zien ze mij niet meer in de Koel.

  En waarom Linssen eruit halen? En wat doet die Leiwa elke week weer in de basis??
  Word een hele zware kluif voor vvv zondag, verwacht het ergste helaas…….

 10. rongo26

  Tsja dat krijg je als je zo nadrukkelijk op de nul – nul speelt. Ik vind die tactiek onbegrijpelijk:
  a) dit ging vorig jaar tegen Cambuur al bijna fout
  b) VVV speelt dit seizoen thuis alles behalve overtuigend.

  Ik zie het zwaar in voor zondag. Je kunt zeggen dat the Eagles niet veel hebben gecreerd maar VVV heeft geen enkele kans gecreeerd. The Eagles zetten daar toch wat schoten, gevaarlijke situaties en een 100% kans van Kolder tegenover. Ook de reactie van de VVV spelers was tekenend; leek wel geen besef dat ze achter stonden

 11. labradorvvv

  Heb de wedstrijd vanaf de 30e minuut gezien en binnen 5 minuten heb ik 7 keer een bal gezien die tevergeefs gepoogd werd om naar voren te krijgen, 15 tikjes breed en 10 ballen naar achteren en zelfs nog 5 keer een terugspeelbal……. erger nog ook 8 spelers die geen enkele intentie hadden om vooruit te voetballen, sterker nog, om uberhaupt te voetballen. Stelletje lamkakken!

  Prima taktiek weer om als eredivisieploeg vooral niet aan te vallen en proberen te scoren maar 1 tegendoelpunt zondag en je bent de klos. Verschrikkelijk wat een gezapig en onthutsend niveau. Dat ze lekker degraderen met Lokhoff want nog een jaar dit voetbal in de eredivisie is te beschamend voor woorden.

 12. wesco

  @Pavisto67 en @sultana ik ben het helemaal met jullie twee eens. Dit is echt ongelooflijk. Deze trainer krijgt het voor elkaar om in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nog toe zijn spelers 90 min. op eigen helft te laten inzakken. Dit is alleen de trainer te verwijten. Je hoorde het Roseler ook zeggen we moeten in de organisatie spelen maar mogen wel counteren. Lokhoff je speelt geen eredivisie dit zijn de Eagles maar.. Kan deze trainer aub oprotten!

 13. oomJan

  Zo Tonneke, nu is er nog maar een manier om VVV te redden; zorg dat het team zondag gaat voetballen. DEZE KEER MOETEN WE WINNEN! Het team zal zich niet mogen verstoppen.
  Heb me gruwelijk zitten ergeren, wat een laf voetbal. Zoals heel vaak deze competitie spelen we de bal op eigen helft rond tot er ergens een fout wordt gemaakt. Vandaag stond Ramsteijn weer regelmatig te slapen. Maakt zijn naam niet waar. Nwofor gaf ook niet thuis. Vleugelverdedigers niet aanvallen gezien.

  Heb er geen vertrouwen in. Drink er maar alvast een Jupiler op….

Leave a Reply