Voorbeschouwing Jong Ajax – VVV-Venlo

Maandagavond om 20.00 uur mag VVV-Venlo proberen om eindelijk eens in de hoofdstad te gaan winnen. Zelden is het VVV gelukt om in Amsterdam de volle winst mee naar Venlo te nemen. Zowel tegen Ajax als wel tegen de lieverdjes van FC Amsterdam was het vrijwel onmogelijk.

De 3 punten zou zo goed als zeker betekenen dat VVV-Venlo de 3de periode zal gaan behalen omdat ze daardoor 3 punten voorsprong gaan behalen op Willem II.

De opstelling van Jong-Ajax zal weer verschillen van de vorige wedstrijden. De ambiance op de Toekomst zal weer triest zijn net als alle wedstrijden van de ‘jong’ elftallen in de Jupiler League. Tot nu toe is het toetreden van deze teams niet echt succesvol te noemen. Toeschouwers aantallen zijn betaald voetbal onwaardig.

De eerste wedstrijd tussen beide teams eindigde in een 5-1 overwinning voor de Venlonaren na een snelle 0-1 achterstand. Destijds combineerde de Amsterdammers vrij aardig maar waren ze in de voorhoede machteloos.

Bij VVV-Venlo zijn enkele spelers geschorst of geblesseerd. Het betreft: Otsu, Promes, Cooper, Fleuren en Sevinc (hoogstwaarschijnlijk). Zeker deze laatste speler zal een flinke aderlating zijn als verdedigende middenvelder. Afgelopen week nog gekozen tot talent van de week op Fox Sport. Hoe lang wacht VVV eigenlijk om hem een langdurig contract aan te bieden?

VVV-Venlo zal er alles aan moeten doen om de 3 punten mee naar huis te nemen.

 

De vermoedelijke opstelling:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Altheer, Balkestein en Schroijen

Middenveld: Post, Gijzen en Türk

Aanval: Reijmerink, Rajcomar en Wolters.

76 Responses

 1. roermond

  Opstelling Jong Ajax: Van der Hart; Ligeon, Van der Hoorn, Denswil, Tete; Van den Boomen, Andersen, Lobotka; De Sa, Kishna, Sana.

  Wissels: Leeuwenburgh, El Hasnaoui, Kuipers, De Bondt, Hendriks, Meleg, Becker.

  Come on Venlo, forza VVV…neem die 3 punten mee naar Venlo en maak het af a.s. vrijdag…

   1. De Koel

    Jaja slimmeriken. Wie moet er dan centraal achterin spelen? Post is de enige die daar wel eens gespeeld heeft. En Ascroft? Als die zo goed was had ‘ie wel wat vaker gespeeld. Wat een slap gezeik. Al eens bij jullie opgekomen dat Jong Ajax best wel aardig kan ballen? Maar ik zou zeggen: stuur jullie CV morgen naar Hai.

 2. RuiverCity

  VVV speelt na inbrengen van Rajcomar met 10 man. Hoe kan deze trainer toch elke keer weer die man er in brengen? Waarom geen Ashcroft achterin met Balkestein en laat het middenveld staan. Nu schuif je in 2 linies…pfft

 3. Meuske

  Het is toch onbegrijpelijk dat we geen reserve centrale verdediger in de selectie hebben zitten. Dat mag je de technische staf wel aanrekenen hoor…….TRIEST!!! Laten we hopen dat Trost een oplossing heeft voor de rest van de wedstrijd. COME ON VENLO

 4. roermond

  I.p.v. a.s. vrijdag relaxt kijken en een feestje bouwen, moeten we weer billenknijpen tegen de jonge Tukkers, zoooooooooooooo onnodig dit he…waarom Gielen of Heesen er niet in, geeft de jeugd een kans, i.p.v. Prins Carnaval…

 5. RuiverCity

  Er is maar een schuldige en dat is die man op de bank die Rajcomar voor Altheer wisselt terwijl Heesen op de bank zit als voorstopper. Kost je dadelijk de periode…

 6. brise continu

  ….en nu is t zeker allemaal weer niks met VVV? Winnen we van Twente, worden we ineens weer met gemak kampioen…..
  ….jongens toch. ..t kan nog veel en veel erger… tis pas 2-1…..

  Psst…zo ff sprietse!!

 7. beek

  Aan het aantal doelpunten dat VVV tot nu toe gescoord heeft, kun je al zien dat deze ploeg veel kwaliteit te kort komt.
  Het is een illusie te denken dat er dit jaar promotie inzit.

 8. brise continu

  @rc:
  Beetje cynisme RC….en idd t kan nog veel erger…3-1…maar ga nu niet zeggen dat we mss die surrogaat titel gaan mislopen.. ..so what?

  Psssstt.. zo ff sprietse!!

 9. Drikus

  Sevinc blijkt toch DE belangrijkste speler bij VVV. Hij is er niet bij en het draait voor geen meter meer. Met hem erbij kan Trost het zelfs permitteren om Rajcomar in het team te zetten. Nu niet!!

 10. labradorvvv

  Kan iemand Rajcomar vertellen dat de wedstrijd al 80 minuten bezig is….. man man wat een zak hooi. Voegt werkelijk niets toe. Heel vvv is op de eerste 10 minuten na belabberd bezig. Alleen maar lange ballen naar voren. Zit totaal geen voetbal, werklust en zelfvertrouwen in maar ach tegen Ajax 2 hoef je ook geen punten te halen.

 11. labradorvvv

  tien, tien, tien, tien

  Zo al het zelfvertrouwen weer weg, aansluiting met de koploper weg en periodetitel kun je tegen twente 2 ook wel vergeten.

  Bedankt heren!

 12. tulipanes

  Alsjeblieft nooit meer Rajcomar erin! Na zijn invalbeurt werd het middenveld compleet overlopen waardoor vvv niks meer te brengen had.
  Weg titel en wellicht weg periode…

 13. R.P

  Pfff…. je kunt heus wel eens tegen een verlies op lopen, geen probleem verders. Maar waarom na de blessure van Altheer je middenveld zo opgeven?!

  En Prince Carnaval….. *zucht*

 14. vvv_supporter_op_zuid

  Prince Carnaval staat volgende keer weer in de basis en De Kogel op de bank.
  Dan komt de Kogel erin en speelt VVV beter en winnen we en was het weer een gouden wissel 😉

 15. labradorvvv

  Indien die Rajcomar erin komt de volgende keer gewoon massaal het stadion verlaten. Fijn voor Trost dat het zijn aankoop is maar het opstellen van deze compleet nutteloze en lamlendige houtenplank op voetbalschoenen kost vvv alweer punten.

  Al moet ik zeggen dat reijmerink z’n tegenstander ook niet voorbij kwam, de kogel na de eerste 5 minuten ook niet meer voorkwam in het spel en het middenveld van ajax2 simpel op de been bleef tegen VVV dat enkel de lange bal hanteerde met als resultaat balverlies.

 16. De Koel

  Jong Ajax speelde gewoon een prima wedstrijd. Bij VVV zakte het na de blessure van Alheer als een kaartenhuis in elkaar. Jammer, maar zonder spelers als Sevinc, Promes, Fleuren en Altheer is VVV gewoon een stuk zwakker. Daarnaast had Jong Ajax met spelers als De Sa en Denswil behoorlijk wat kwaliteit op het veld staan. Spelers die bij veel Eredivisieclubs zeker een basisplaats zouden hebben.

 17. brise continu

  Ben overigens wel voorstander van wedstrijden van VVV op maandag…kunnen ze iig mijn weekend niet meer verpesten…..
  Is het al druk op de parkeerplaats van de Koel?

  psssst…zo ff sprietse!!

Leave a Reply