KNVB Beker VVV - FC Eindhoven

Voorbeschouwing KNVB Bekerwedstrijd VVV-Venlo – FC Eindhoven

Morgenavond staat de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi op het programma. VVV-Venlo zal het opnemen tegen FC Eindhoven.  De Venlonaren spelen deze week twee keer tegen FC Eindhoven. Morgen in het KNVB Bekertoernooi en vrijdag staat FC Eindhoven – VVV-Venlo op het programma in de Jupiler League. Het wordt een interessante wedstrijd om te zien waar VVV nu eigenlijk staat.  Op de ranglijst is het verschil minimaal, FC Eindhoven staat op dit moment 4de en VVV-Venlo 6de in de Jupiler League.

Na slechte resultaten tegen FC Emmen(1-4) en MVV(0-0) werd er afgelopen weekend eindelijk weer gewonnen. VVV won met 3-2 van Almere City FC. Ook al was het geen goede wedstrijd van VVV, er werd wel makkelijk gescoord door Melvin Platje. Hij heeft aan een halve kans genoeg en hij laat zien dat hij een echte goalgetter is. Dit geeft de mannen van Maurice Steijn vertrouwen en genoeg basis om door te pakken.

VVV-Venlo is niet bepaald een cupfighter de laatste jaren en dat val te zien aan de resultaten. De Venlonaren komen de laatste jaren niet verder dan de 2de rond van de beker. Vorig seizoen was het voor het eerst sinds jaren dat VVV door ging naar de derde ronde. Na een overwinning op FC Oss verloor VVV van SC Heerenveen met 1-0. Wellicht komt hier verandering in onder Maurice Steijn. Maurice Steijn over de bekerwedstrijd: “Dit is een bekerwedstrijd en dan telt de stand op de ranglijst vaak niet”, vertelt onze trainer Maurice Steijn. “Bekerwedstrijden zijn altijd weer net iets anders. Het is letterlijk alles of niets. Ik hoop dat we het in 90 minuten kunnen beslissen, want een verlenging in zo’n midweekse wedstrijd is natuurlijk niet ideaal. Zeker niet omdat het een vol programma is”.

Opstelling VVV-Venlo
Maurice Steijn beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Danny Post zal morgen niet spelen, de middenvelder heeft last van een liesblessure. Niki Mäenpää en Jeffrey Altheer zijn weer inzetbaar. “Dat is mooi meegenomen: het is een druk programma, maar onze selectie krijgt er ook weer twee spelers na hun schorsing bij. Daardoor hebben we weer meer lucht en meer keuzemogelijkheden. Hopelijk kunnen we dinsdagavond weer een thuiswedstrijd winnen: op naar de volgende ronde!”, besluit onze trainer.

Post ontbreekt dus en zal vervangen worden door Selman Sevinc. Hoofdtrainer Maurice Steijn zegt in een interview met 1Limburg: “Selman heeft het uitstekend gedaan in de wedstrijden van Jong VVV en afgelopen vrijdag tijdens zijn invalbeurt tegen Almere City.” Jeffrey Altheer zal plaats nemen op de reservebank. Maurice Steijn is niet tevreden over de middenvelder. Jeffrey is verantwoordelijk voor 3 rode kaarten en pakte zelf tegen MVV ook een rode kaart. Hierdoor krijgt Kruijsen de voorkeur boven Altheer. “Quin Kruijsen doet het op dit moment sowieso beter dan Jeffrey die de laatste weken erg slordig was”, aldus Steijn.

Voor Melvin Platje is nog onzeker of hij morgen speelt. De Goalgetter van VVV heeft last van zijn hamstring de trainer verwacht wel dat de aanvaller kan beginnen.
(Bron: 1Limburg.nl)

Vermoedelijke opstelling: Mäenpää; Fleuren, Maksi, Buwalda, Joppen; Sevinc, Kruijsen, Gijzen; Wolters, Platje, Khalouta

Statistieken VVV-Venlo – FC Eindhoven
De statistieken van de Venlonaren tegen de Eindhovenaren zijn in ons voordeel. De laatste 4 onderlinge duels heeft VVV-Venlo 3 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. Het gelijkspel was vorig seizoen. Toen was het de eerste speelronde van de Jupiler League van VVV-Venlo. Er werd 0-0 gelijk gespeeld. Het laatste thuiswedstrijd wonnen de Venlonaren met 2-1. In dit duel scoorde Donny de Groot voor Eindhoven de 0-1 vroeg in de wedstrijd en kwam VVV terug door doelpunten van Leon de Kogel en Randy Wolters. Het doelpunt van Randy Wolters viel in de blessuretijd waardoor VVV-Venlo van geluk mocht spreken dat ze de 3 punten binnen haalde.
Schermafbeelding 2014-09-22 om 10.35.55


FC Eindhoven

De ploeg uit Eindhoven is bezig aan een sterk seizoen. Ze staan momenteel 4de in de Jupiler League met 15 punten. De ploeg uit Eindhoven speelt aanvallend, verzorgd en attractief voetbal en het team scoort gemakkelijk. Het is een vrijwel onbekend elftal maar sinds de ploeg uit Eindhoven onder leiding staat van Jean-Paul de Jong speelt het goed voetbal. Afgelopen weekend werd er nog eenvoudig gewonnen van Fortuna Sittard(0-2). De ploeg uit Eindhoven heeft hartstikke veel zelf vertrouwen en zullen vol voor de winst gaan.

Vermoedelijke opstelling: Kramer; Durwael, N’Toko, Nieveld, Gunst; van Son, Deschilder, van den Boomen; van Hout, van den Hurk, Sleegers

Arbitrage
Scheidsrechter:
Assistenten:
Vierde Official:

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang met hun seizoenkaart. De seizoenkaart is het entreebewijs, er hoeft geen aparte kaart afgehaald of gekocht te worden. Dit geldt zowel voor SeizoenClubCards van onze supporters als voor BusinessClubCards van de leden van het VVV-Venlo Netwerk.

Natuurlijk zijn er ook voor deze wedstrijd losse tickets te koop. Losse extra kaarten kosten € 5,- per stuk voor alle leeftijden voor alle tribunes (uitgezonderd N3 t/m N8). De losse verkoop voor deze kaarten begint zaterdag 6 september om 09:00 uur via de online ticketshop en via Ticketbox. Vanaf maandag 8 september zijn deze kaarten ook in ons FanCentre te koop.

 

Volgens meerdere voetbalmedia en wedkantoren is VVV-Venlo licht favoriet.

Venlonaren wenst de selectie van VVV-Venlo morgen heel veel succes. En hopelijk winnen we en gaan we door in het bekertoernooi. FORZA VVV!

3 Responses

  1. Pingback : Voorbeschouwing KNVB Bekerwedstrijd VVV-Venlo – FC Eindhoven - VVV Venlo

Leave a Reply