Voorbeschouwing PSV Eindhoven – VVV-Venlo

VenlonarenNa de 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden staat voor VVV-Venlo de wedstrijd in Eindhoven op het programma. Op papier een lastige uitwedstrijd maar in de huidige competitie is niks onmogelijk. Zie de gelijkspelen van Willem II bij Twente, Roda JC bij Ajax en zelfs de winst van PEC Zwolle bij PSV.

Het is te hopen dat VVV-Venlo komende zaterdag  flair en inzet toont en zich niet bij voorbaat al gewonnen geeft. Elke resterende wedstrijd van dit seizoen zijn er nog de broodnodige punten te pakken. Natuurlijk is de wedstrijd volgende week zaterdag in Tilburg heel erg belangrijk, maar om daar alles op te zetten en deze wedstrijd te laten lopen, is de goden verzoeken. VVV-Venlo zit nu in de winning mood. Zaak om dit vast te houden.

PSV Eindhoven mist komende zaterdag een paar basisspelers, waaronder: Lens, Strootman, Narsingh en Pieters. Hier tegenover staat de terugkeer van Toivonen. De aanval van de Eindhovenaren is de gevaarlijkste linie. Mochten Seip en zijn mannen stand houden dan zit er misschien wel een verrassing in.

Bij VVV ontbreekt waarschijnlijk Nwofor door een kwetsuur in het rechterbovenbeen. In zijn plaats zal waarschijnlijk Cullen spelen al zou het opstellen van Wildschut met zijn snelheid waarschijnlijk een betere optie zijn.

Vermoedelijke opstelling:

Doel: Maenpaa

Verdediging: Joppen, Roseler, Seip en Fleuren

Middenveld: Maguire, Rado, Ramsteijn, Turk.

Aanval: Cullen en Linssen

Leave a Reply