Voorbeschouwing SC Heerenveen – VVV-Venlo

graafschap-vvv-1-4Voorbeschouwing SC Heerenveen – VVV-Venlo.

 

In het carnavalsweekend heeft VVV-Venlo gewoontegetrouw een uitwedstrijd op het programma staan. Deze keer betreft het de verre uitwedstrijd naar SC Heerenveen.

Op de VVV-Venlo site schrijft trainer Ton Lokhoff: “We moeten de tegenstander laten voelen dat we er staan”. “Pittige” uitspraken van de trainer na de gezapige partijen na de winterstop. Is het niet zo dat je er altijd voor de volle 100% voor moet gaan als je de grasmat op gaat? En al zeker als je weet dat je om elk puntje moet knokken?

 

Marco van Basten zal niet onder de indruk raken van deze uitspraken van Lokhoff. Maar ook bij SC Heerenveen draait het dit seizoen, na het wegvallen van de complete voorhoede, niet bepaald lekker. Het toch al kritische thuispubliek begint meer en meer te morren en daarom zijn de 3 punten voor de noordelingen een absolute must. Van Basten heeft nog het geluk dat hij een echte goalgetter in zijn gelederen heeft. Maar de kans dat hij deze speler (Finnbogarson)  aan het eind van het seizoen ook weer kwijt raakt is zeer groot. Bijkomend probleem voor de oud- international is dat hij belangrijke mensen in het centrum van de verdediging moet missen tegen VVV-Venlo.

VVV-Venlo lijkt een bijna volledige fitte selectie te hebben.

Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in Venlo in een gelijkspel. Laten we hopen dat de Venlonaren ons dit carnavalsweekend net zo verrassen als vorig jaar toen er overtuigend werd gewonnen bij De Graafschap.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Maenpaa

Verdediging: Joppen, Ramsteijn, Seip en Fleuren

Middenveld: Rado, Roseler, van Haaren en Turk

Aanval: Linssen en Nwofor

Leave a Reply