Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – VVV-Venlo

Komende zaterdag om 18.45 uur staat het 3de competitieduel op het programma voor de Venlonaren. VVV-Venlo mag dan naar de Maasstad om het op te nemen tegen Sparta Rotterdam.

De Spartanen staan momenteel op 2 competitiepunten, door 2 gelijke spelen. Geen start van de competitie zoals men op het Kasteel gehoopt had. Sparta speelt na de degradatie al sinds 2010-2011 in de Jupiler League. Elk jaar hoopt men op een terugkeer naar de Eredivisie. Afgelopen seizoen leek het dan eindelijk zo ver te zijn maar Roda JC versperde op het allerlaatste moment de terugkeer.

Dit seizoen moet het dan eindelijk gaan gebeuren. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog. Een overwinning tegen de Venlonaren is dan ook broodnodig.

VVV-Venlo behaalde afgelopen weekend tegen Willem II een prima overwinning. Zaak om dit nu door te trekken. Het zal zeker geen makkelijke opgave worden. Toch moet de thuiswedstrijd de selectie en trainer Trost enorm veel vertrouwen hebben gegeven. De basiself zal naar verwachting niet afwijken na de winstpartij in de eigen Koel. Vermoedelijk zullen zowel Türk als Nwofor op de bank beginnen.

Promes kwam in het verleden 2 seizoen uit voor de Rotterdammers. Voor hem dus een weerzien met zijn oude club.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Promes, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Yuki, Post en Kruijssen

Aanval: Reimerink, Rajcomar en Wolters.

124 Responses

 1. Ben

  Ik teken voor een gelijkspel, dat zou al heel mooi zijn. We moeten vooral niet denken dat we toppers zijn. Sparta zal veel meer dan wij voor kampioenschap gaan. Maar, winnen van Sparta in een uitwedstrijd? Van mij mag het. FORZA VVV!

 2. tulipanes

  ik las net de turk weer bij de selectie zit. zou hij ook in de basis staan?

  ik verwacht vanavond een sparta dat erg graag wil winnen en daarom ook meteen vanaf het begin er vol op gaat. vvv krijgt denk ik vroeg een doelpunt tegen maar ik denk dat we er ook nog wel een maken. met een gelijkspel zal ik ook erg tevreden zijn.

 3. brise continu

  Hoorde trouwens vanmiddag van een spuit maat van me dat VVV één van de vele lege tribunes van afgelopen vrijdag wil vernoemen naar een oud trainer:
  de Ton Lokhoff-tribune…

  pssst…..zo ff sprietse!!

   1. Goodie

    Normaal heb ik Firstrownow maar die zendt dus blijkbaar geen Jl uit. Iemand anders een stream waarvan die weet dat hij goed werkt?

   2. Paljas

    Ik weet niet waar jij die stream vandaan toverd,maar der is toch naar mijn weten geen stream te vinden voor de wedstrijd van vanavond…
    Ja,een livestream zonder beelden…

    Gegroet,

    Paljas.

   3. Goodie

    Ik heb op Firstrownow.eu wel een stream van Fortuna – Volendam. Stond er straks nog niet op, dus hoop dat er tegen de avond één van Sparta – VVV erop komt. Loopt een minuutje achter.

   4. tulipanes

    ik heb deze stream gevonden, al weet ik niet of deze het doet: live-stream.plazilla.com/sparta-vvv-live-stream-gratis-online-kijken-jupiler-league-zaterdag-17-augustus-2013

   5. Goodie

    Ik zal straks kijken of hij werkt. Als dat niet het geval is, en ik vind een andere zal ik het wel zeggen.

 4. Fortuna-Volendam is ook live te zien op Fox, en daar wordt die stream dus van weggeplukt. Sparta-VVV is niet live te zien op Fox, dus waarschijnlijk zal daar oom geen stream van zijn. Of je moet minimaal 15 Euro gaan inzetten, dan kun je via de site van Unibet kijken volgens mij.

 5. RuiverCity

  L1 heeft hem ook….tenminste geen verslaggever uit het zuiden van de provincie maar onze eigen Rick Cremers. Als je commentaar hoort hoop je toch dat VVV snel met een spits komt die ze erin schiet. Waar is Nwofor weer?????

 6. RuiverCity

  Wat verslaggever Rick Cremers al vermeldde, te weinig stootkracht en scorend vermogen. Nwofor???? Er zal toch echt een spits bij moeten met scorend vermogen!

 7. Paljas

  “Een terechte nederlaag omdat er te weinig is afgedwongen”,volgens L1 verslaggever Rick Cremers.
  Nou ja,ik zou het willen houden de door mij voorspelde middelmaat van VVV,die in alle linies(op misschien Maenpaa en Otsu na) gewoon middelmatig presteren.
  En dan is een nederlaag uit bij Sparta bijna vanzelfsprekend.
  En ik zal het nog maar eens benadrukken voor vooral de goed gelovige onder ons…dit VVV gaat het dit jaar niet maken en mag blij zijn bij het behalen van de nacompetitie.
  Gewoon omdat je de echte kwaliteit mist…met alle respect voor Wolters,Post,Balkesteijn,Rajcomar en Promes…maar het zijn gewoon (nog) geen hoogvliegers en gaan dit jaar ook gewoon niet het verschil maken.

  Gegroet,

  Paljas.

  1. Drikus

   Paljas:
   Een vraag; Heb je de wedstrijd daadwerkelijk gezien? Zo nee, ben je dan niet erg afhankelijk van de mening van 1 man met de naam Rick Cremers? Chrissie hoorde namelijk dat er kansen genoeg waren voor VVV. Zij heeft naar dezelfde man als jou geluisterd: Rick Cremers. Zijn er dan 2 waarheden? Of gebruik je enkel de uitspraken die in jouw straatje passen?
   Om te prediken dat je “verstand” van voetbal hebt lijkt mij voor wat betreft deze wedstrijd volkomen onzinnig. Zeker aangezien je zelf geen minuut hebt gezien! Sterker nog… ik denk eerder dat jij niet meer dan een papegaai bent die meningen van anderen (of delen van de meningen, met name de negatieve delen) napraat, aangezien je zelf op basis van deze wedstrijd totaal niet in staat bent om een mening te vormen!! Een ploeg kan namelijk ook prima spelen zonder te scoren. Dan als laatste; kwaliteit is alles behalve doorslag gevend. Een sterk TEAM kan veel meer bereiken dan veel kwaliteit in een team wat als los zand speelt.
   Maar goed, dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen aangezien jij de enige voetbalkenner van VVV bent….

   1. Paljas

    Nou ja,ik kan wel degelijk een meer dan behoorlijk oordeel vellen over VVV en de uitwedstrijd tegen Sparta.
    Ik hoef geen wedstrijd te ZIEN om een behoorlijk oordeel te kunnen vellen.
    Ik trek trouwens bij voorbaat het commentaar van Rick Cremers bij L1 radio niet in twijfel…ik ga der vanuit dat wat hij zegt geen onzin is.
    Ik heb de hele wedstrijd beluisterd via L1 en VVV speelde vooral de tweede helft niet als een kampioenskandiaat en speelde ondermaats… ze verliezen dan ook verdiend met 1-0…met de vriendelijke groeten van Rick Cremers.
    Voor mij bij voorbaat geen verrassing,gewoon omdat der spelers zijn bijgehaald die het niveau wat gevraagd wordt om kampioenskandiaat te zijn/dan wel te worden(nog)niet aankunnen.
    Kansen creëren is goed en zegt wat over de aanvallende intensies,maar doorslaggevend is of je de kansen ook daadwerkelijk af maakt.
    En als we het dan hebben over kwaliteit,dan is kwaliteit wel degelijk doorslaggevend,kijkend naar bijvoorbeeld vanavond het creëren van kansen en ze dan ook daadwerklijk afmaken.
    Voetballen als een echt team is voor mij bij voorbaat een eis,maar die extra kwaliteit in je team is doorslaggevnd voor promotie dan wel handhaving in de eredivisie.
    Ik wil als voorbeeld de namen van Honda,Musa en Uchebo benoemen,die het verschil in kwaliteit ten toon spreide en zorgde voor vaak de beslissende momenten waarin VVV in de eredivisie bleef dan wel promoveerde naar de eredivisie.
    Cruijff(wie kent hem niet)zegt niet voor niets,dat in de opleiding het individu veel belangrijker is dan het team.
    Een team wordt altijd gevormd door de beste speler(s) in dat team en de medespelers trekken zich daar dan ook aan op.

    Dus ook na vanavond durf ik bij voorbaat te prediken,dat ik verstand heb van voetbal en in het bijzonder VVV…in ieder geval meerdere malen meer dan Wipneus en Pim(mats en Ievel Knievel),die echt niet thuis horen op deze site.

    Gegroet,

    Paljas.

   2. Drikus

    Paljas,
    Je hebt het steeds over kwaliteit. Natuurlijk kun je kwaliteit in verschillende gradaties onder verdelen. Voor Barcelona heb je andere/betere kwaliteiten nodig dan voor de Jupiler League. De vraag die ik je dan stel is de volgende: Wanneer heeft een speler voldoende kwaliteit?
    De vervolg vraag: Is kwaliteit na 4 a 5 wedstrijden te bepalen? Of speelt vorm een grotere rol?
    Wildschut is daarvan een goed voorbeeld. Die steekt afgelopen jaar in een slechte vorm, maar heeft wel degelijk de kwaliteiten. Het komt er simpelweg niet uit!
    Gebruik van kwaliteit. Simpel voorbeeld: Maaenpaa in de spits? Dan maak je niet optimaal gebruik van zijn kwaliteit. De opstelling, samenstelling van spelers en tactiek zijn voorwaarden om de kwaliteiten te benutten. Nog een voorbeeld: Calabro zijn afmaak kwaliteit werd optimaal benut door van Dijk d.m.v. Honda. Na VVV heeft Calabro nooit meer zo gerendeerd. Was Calabro zo’n geweldige spits? Ik denk van niet, althans niet als hij niet in de juiste tactiek en met de juiste spelers speelt.
    Voorbeeld van afgelopen wedstrijd ronde: NEC Pec Zwolle. Bij Zwolle lopen geen spelers met uitzonderlijke kwaliteiten rond, maar door boven benoemde randvoorwaarden (samenspel, vorm, tactiek) worden de spelers beter gemaakt met een klinkende overwinning als gevolg…. Cambuur Groningen is de 2e wedstrijd. De kwaliteit die bij Groningen rondloopt is vele malen beter. Maar verliezen toch met 4-1. Wat is er dan belangrijker? Kwaliteit of vorm, samenspel en tactiek?
    En kun je kwaliteit beoordelen als deze verkeerd of onvoldoende benut worden?

   3. De Koel

    Haha Paljas, wat ben je toch een ongelooflijke flapdrol. “Ik hoef geen wedstrijd te ZIEN om een behoorlijk oordeel te kunnen vellen”.

 8. mats

  Mijn god Paljas. Wat wil je nou eigenlijk. Een lintje van de koningin? Een pijpbeurt van Haike?
  Lekker makkelijk hè? Elke week Het team afzeiken? En zelfs als ze wèl de nacompetitie halen kun jij lekker klaarkomen op je gelijk.

  1. Paljas

   Wat een taalgebruik…
   Als jij nou eens je mond houdt en de mensen laat spreken,die daadwerkelijk verstand hebben van dit spelletje…
   Ik heb je voorheen al duidelijk gemaakt,dat je veel brult en schelt,maar weinig tot niets weet als het over VVV gaat en over voetbal in zijn algemeenheid.
   Het beste is als je een seizoenskaart koopt bij VOS of VVV ’03…daar kunnen ze jou amateuristisch gebrul en denkswijze nog wel gebruiken!

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Ievel Knievel

    Betweter! (Ik ga maar niet vragen op welk niveau jij eigenlijk zelf gevoetbald hebt)

   2. Paljas

    Al had ik gevoetbald bij Schiermonnikoog 6de klasse…dan nog is mijn kennis t.o.v.jou en mats zijn gebrul en denkswijze velen malen hoger!
    Jullie 2 weten werkelijk helemaal niets,maar schelden en brullen elke week weer de groots mogelijke onzin.
    Ga lekker op het Nolensplein vis verkopen…daar word jullie bebrul meer gewaardeerd!

    Gegroet,

    Paljas.

   3. mats

    Oeh paljas, dat was wederom een hele sterke return van je. Alleen blijft jouw plaat een beetje hangen.. “Ik weet alles van voetbal en VVV en ik ben de expert en niemand weet het beter dan ik” Bla bla bla huilie huilie huilie….ga nu maar weer aan je pikkie trekken terwijl je hezelf in de spiegelt bekijkt.

   4. tulipanes

    @mats
    laat je niet zo opnaaien man! we zullen pas aan het eind van de competitie weten wie van jullie twee gelijk heeft, maar zullen we het hier netjes houden, hoe boos je ook bent.
    misschien is paljas iets te negatief, denkt hij dat hij gelijk heeft. maar laat hem maar lekker!

    een goede spits voor vvv zou misschien wel sjoerd ars zijn. hij zit nou te verpieteren in de turkije en ik denk dat als we nwofor kwijt zijn, we zijn salaris terug kunnen betalen. hij knalt er wel minimaal 15 in.

 9. sultana

  @mats:

  Of we wel of niet de nacompetitie halen dat weet niemand maar feit is wel, en daar moet ik paljas gelijk in geven, dat we wederom geen spits hebben die het verschil kan maken en daar maak ik me wederom zorgen over net zoals de voorgaande seizoenen. Ik blijf erbij dat Nwofor ten alle tijde de voorkeur hoort te krijgen boven Rajcomar. En Turk hoort in de basis!! Volgende week dan maar weer 3 punten tegen Helmond Sport want de week daarna in Maastricht gaan ze wederom geen punten pakken. Altijd een lastige tegenstander MVV

  1. RuiverCity

   @sultana
   HELEMAAL mee eens. Sparta heeft Voskamp, Willem II heeft Boymans. Wij hebben Nwofor maar die speelt niet (?!). VVV moet heel snel op de proppen komen met een spits want Rajcomar is misschien goed in de kaats (woorden Trost) maar een echte goalgetter is ie zeker niet. Zo verlies je onnodig veel punten.

   1. marcel

    Ook van dat kaatsen weinig gezien vanavond.
    als ie nou nog kon kaatsen, hadden we waarschijnlijk 2x een bijsluitende speler voor de goal gehad. Maar die gast heeft zo goed als niets fatsoenlijk geraakt, en verliest meer dan eens op de meest knullige manieren de bal.

  2. mats

   Gelijk heb je. Ik maak me over bepaalde zaken ook wel zorgen hoor. Ik kan het arrogante betweterige kinderachtige geleuter van die mongool paljas gewoon niet meer aanhoren

   1. Paljas

    Ja hallo,ik ben geen jaknikker en meeloper,zoals je dat hier van de meeste verwacht…
    Als je nou gewoon je mond houd als het om voetbal gaat en specifiek om VVV,dan hoef ik ook niet telekens te reageren op jou onmogelijk domme bebrul.

    Gegroet,

    Paljas.

   2. mats

    Ik verwacht helemaal niks van mensen hier. Ik ben een vredig persoon en respecteer ieders mening. Jij mag met bewijzen komen dat ik zoals jij beweert telkens negatief ben over mensen en ze uitscheld….je zult ’t niet vinden. Ik heb alleen een pestpleuristyfushekel aan betweterige mensen. En dat moet gezegd worden. Zo en nu weer terug naar je voetbal international terwijl je met jezelf speelt

 10. tulipanes

  ik heb niks van de wedstrijd gezien, dus ik kan niet zeggen of ze goed of slecht gevoetbald hebben. toch hoopte ik op een gelijkspel, maar helaas. vrijdag dan maar van de helmonders winnen, wat mogelijk is. het enigste wat we nodig hebben is een goede spits en de passie van het publiek!

 11. vvv_supporter_op_zuid

  Sparta uit is altijd moeilijk voor VVV, maar zeker als je geen fatsoenlijke spits hebt (lees opstelt).
  Met alle respect Rajcomar, dat kan toch niet de eerste spits zijn van een gedegradeerde Eredivisionist die de ambitie heeft om weer direct te promoveren?

  We moeten dus wachten op laatste moment dat Nwofor verkocht gaat worden en dat is het zeker net te laat om een vervanger aan te trekken… en moeten we met Rajcomar het seizoen afmaken, kuch kuch.

  Denk wel dat het nog veel beter kan. Vorige week hebben ze mij in ieder geval positief verrast.

 12. Koelie

  1-0 verliezen in Rotterdam kan gebeuren. Volgens radio Rijnmond was Sparta dramatisch en VVV nog minder. Benieuwd of er nog supporters in het Kasteel zijn geweest die hier een wedstrijdverslag kunnen geven.

  Türk was lang geblesseerd dus lijkt het me niet vreemd dat hij niet in de basis begon. Over Rajcomar heb ik ook mijn twijfels, maar pas drie wedstrijden gespeeld. Iets meer geduld dus.
  Dat Nwofor niet speelt is een raadsel. De journalisten zouden zich daarin meer moeten verdiepen. Ik kan het me niet voorstellen dat Trost onder druk van investeerders (lees Nol Hendriks) Nwofor niet opstelt met het risico op blessuregevaar. Dan zijn er volgens mij vier opties: a) Trost vindt dat Rajcomar beter is of b) Nwofor een mentaliteitsprobleem heeft (misschien te laat terug uit Zuid-Afrika? ) of c) een fysiek issue (pijntjes overgehouden van interland, te weinig rust van reizen?) of d) Nwofor is voor onderhandelingen in buitenland.
  Ik denk d) en ik denk ook dat we er niet op moeten gokken dat er vervanger(s) voor terug komt, omdat hij niet van VVV is.

  1. chrissie37

   Om op een aantal vragen antwoord te geven mentaliteitsprobleem is het zeker niet, Nwofor wil dolgraag spelen, inderdaad was hij gisteren pas laat terug uit Zuid Afrika, hij heeft in ieder geval niet meer getraind. In het buitenland is hij niet, hij is gewoon in Venlo. Hopelijk blijft ie nog een jaartje en is hij volgend jaar het dubbele waard en profiteren wij er ook nog van! Dit jaar in de competitie en volgend jaar in de vorm van misschien een groter geldbedrag om een betere spits te kopen.

  2. vvv_supporter_op_zuid

   denk dat het bij Nwofor en en is… de verkoop situatie (waarvan ik het fijne natuurlijk niet weet, geldschieters die natuurlijk geld willen zien en hem liever zien vertrekken dan bij vvv in de eerste divisie, niet in het minste ook z’n agent, die Tony Harris…). Daarbij komt hij ook nog terug uit Zuid-Afrika, en Nwofor zelf wil weg… het is geen Suarez die te onpas in de media zit te roeptoeteren maar toch… hij zal niet geweldig gemotiveerd zijn… .

 13. epica

  Jammer. Maar ook dat Trost van tevoren zei dat de druk bij Sparta lag. Dat hoorde ik Lokhof ook zeggen voor de wedstrijd tegen Willem II (thuis), dat loopt meestal niet goed af dus. Tegen Helmond een nieuwe kans! Forza VVV!

 14. marcel

  beide teams begonnen mat aan de wedstrijd. Sparta kan het spel ook niet maken. Verder een doodse sfeer in dat stadion de eerste helft. VVV na 4 minuten een kans voor reimerink, en vlak voor rust, na het schot van Yuki de afgekeurde goal van rajcomar. Meest spraakmakende moment een keiharde bal van Balkesteijn rechtstreeks door de kleine opening van de catering. Beide teams zijn op deze manier niet titelwaardig. VVV heeft een probleem met het gegeven dat je geen fatsoenlijke aanval op kunt zetten met Rajcomar in de spits.
  Na het doelpunt van sparta, leek dat team bevrijd, en had het voor VVV ook slechter af kunnen lopen (hadden er zomaar 3 bijgekund). Goal van sparta wordt ingeleid door een slecht ingeschatte bal van maempa die eerst onder de stuiterende bal door lijkt te gaan, maar deze nog net raakt met het hoofd, bal komt terecht bij sparta en vervolgens staat iedereen verkeerd.
  Daarna probeert VVV nog aan te zetten, maar ook dat is zonder spits problematisch.
  Drama is vooral dat er niemand op de bank zit om Rajcomar te verangen.

  – verontrusten weer het gegeven dat de tegenstander meer passie in het spel legt dan ons VVV.
  – Als VVV ervanuit gaat dat nwofor vertrekt, moet je knopen doorhakken en zorgen dat er een spits bijkomt. Dit sparta was gewoon te pakken.
  – Een verschrikkelijke scheidsrechter. De nederlaag zal niet aan hem gelegen hebben, maar alles wat maar op een kleine overtreding leek, werd in het voordeel van sparta gefloten. gelijksoortige overtredingen tegen VVV en het bijna onthoofden van Post, werden niet bestraft.
  – Rajcomar zal in de VI deze week blij moeten zijn met de 3,5 die hij de eerste wedstrijd kreeg, want het was op de pass na waarbij hij in minuut 4 de kans geeft aan reimerink helemaal niets.

 15. Lincoln

  Ik zie VVV ook het liefste winnen. Maar goed zoals iedereen al zegt hebben we het materiaal er niet voor. Een 3de rangs spits die er tot nu toe nog niet veel van bakt. Daar hebben we natuurlijk niks aan. We moeten echt een afmaker hebben.

  Maar goed als je realistisch bent is een 1-0 verlies bij Sparta niet super erg. Het is natuurlijk jammer en een gelijkspel zou natuurlijk mooier zijn. Ik heb vertrouwen in VVV en ik geloof erin dat ze alle thuiswedstrijden minimaal gelijkspelen of winnen.

 16. marcel

  ik zie tussen de reacties 2 opvallende opmerkingen
  – afmaker gezocht
  – kansen via de radio (?)

  Rajcomar heeft een zeer slechte pot gespeeld, waarbij vooral het veelvuldig knullig balverlies ervoor zorgt dat veel aanvallen van VVV al vroegtijdig onderbroken worden. Een afmaker had het qua missen van kansen niet slechter gedaan dan Rajcomar gisteren, aangezien VVV dat soort kansen niet gehad heeft. VVV zoekt een speler die aanspeelbaar is en waarvanuit er verder gevoetbald kan worden, maar die ook wat meer inzet mag hebben voor het team (zie het voetbal, vechten, jagen en zichzelf overal voorgooien van Voskamp gisteren).
  Daar ligt mijn inziens het probleem voor het VVV van dit moment. Een nieuwe spits die dit kan is gewenst, of de prestaties van Rajcomar zullen hierin moeten verbeteren (vooralsnog heeft ie geen concurentie voor zijn plek).
  vwb kansen op de radio, daar kunnen ze het mooi spannend maken. Vooral op 2 schoten van Yuki (buiten de 16) , en een van reimerink (kon van de overkant niet zien of die ook buiten de 16 was, moest sinouh zijn best doen. Ik hou altijd een slag om de arm om dit echt kansen te noemen.

 17. Donderspeech

  Eerste helft waren we een klasse beter dan Sparta. Met bv Calabro, Ars als afmakers hadden we ook voor gestaan bij rust. Reimerink heb ik niet veel goeds zien doen. Otsu ligt veel te veel op de grond, zal zijn plaats wel kwijt raken aan Turk die goed inviel. Hoop dat we Maenpaa over twee weken nog hebben! In de tweede helft werden we overbluft en verloor Rajcomar op gevaarlijke momenten steeds de bal. Deze man is niet de juiste spits voor ons. Wat een verademing na Tonnie om te zien dat Trots bij een achterstand wel een verdediger (Fleuren) wisselt om een middenvelder (Turk) te brengen om proberen de gelijkmaker te forceren. Balkestein ging nog mee naar het front de laatste 10 minuten, helaas mocht dit niet baten. Volgende week het trainingspak aan tegen Hellimond. De Regt geschorst. Alles kump good !

 18. Goodie

  Ze hebben nog 2 weken om een nieuwe spits te halen. Volgens een aantal Fortuna supporters kan Rajcomar wel echt wat. We hebben nu in ieder geval de 2 lastigste tegenstanders al gehad. Als er nu gewonnen wordt van Helmond en Mvv staan ze er prima voor.

 19. jason

  De eerste helft was er gisteren niets aan de hand voor vvv. De verdediging stond goed, geen kans weggegeven, en verder werd er redelijk gevoetbald tov bv uit tegen eindhoven. Ook Rajcomar was in de 1e helft lang niet zo slecht als de meeste hier doen geloven. Hij was op dit moment wel een goed aanspeelpunt en kon de bal ook goed vasthouden. Er waren wat kansjes voor vvv en op dat moment was er niks aan de hand. De 2e helft gaat onze keeper de fout in (wat doet hij daar) en vervolgens staat de hele verdediging uit positie en is het 1-0. Vervolgens hebben we ons in het uitvak alleen nog maar gestoord aan de scheidsrechter die weer eens dacht dat hij in de zaal aan het fluiten was en werkelijk alles kapot floot en meestal in het voordeel van sparta. Constant tijdrekken mocht gewoon. Het spel lag steeds stil. Zelfs aan de zijlijn mochten sparta spelers met kramp gaan liggen en werd de verzorger toegestaan het veld in te komen. En toen kwam het magische moment. Hoeveel minuten blessuretijd? 6 of 7 minuten ? Nee drie. Tijd rekken loont in het voetbal dat is gisteren weer eens gebleken.

  Lang leve De Koel en paljas natuurlijk

 20. Ut Ven

  De reacties op de wedstrijd gisteren vind ik redelijk overtrokken in negatieve zin. De trainer en spelers zijn er echt wel voor gegaan, ook gezien de wissels, die er toch duiden op de wil, om minstens een punt weg te slepen in Rotterdam. Helaas mocht het niet zo zijn. Ik hoop wel dat de club duidelijkheid verschaft omtrent Uche. Rajcomar afzeiken (zoals hier gedaan wordt) heeft ook geen nut. Deze jongen staat er en zal (nog) uit de verf moeten komen. Er zit verder ook echt wel kwaliteit in deze groep.

  Tegen die kattemeppers uit Helmond gewoon weer volle bak dr tegenaan en deze teleurstelling van je afspelen. En weer als 1 man achter de club. Forza VVV!

 21. VVV1977VENLO

  Het valt me telkens op dat als VVV wint er maar weinig reacties zijn, maar als ze verliezen dat er no time veel reactie vermeld zijn. Zegt genoeg over de gemiddelde VVV supporter. Bah bah

  1. Drikus

   Dat is echt niet alleen bij VVV…. mensen klagen nou eenmaal graag. Wetenschappelijk aangetoond dat negatieve ervaringen gemiddeld 7x verteld worden terwijl positieve ervaringen slechts 2x worden gedeeld. That’s life 😉

 22. Drikus

  Erg mooie goal van Linssen tegen Heerenveen. In de 88e min de 2-4
  Wildschut na 35 min al gewisseld… vraag me af of hij komende wedstrijd in de basisopstelling gaat starten.

 23. Ut Ven

  Weet niet of de gemiddelde VVV supporter zo negatief is. Als ze echt spelen met ‘ enne keutel in de boks’ zoals het vorig jaar onder die clown van Lokhof is alle kritiek terecht. En ja, Soentjes mogen ze van mij ook een enkele reis naar naar Mars geven. Die heeft geen verstand van en gevoel voor het spelletje. Als je Lokhof ook bij degradatie aan wil houden, snap je er geen hol van… En wat ik van ome Hay moet denken weet ik ook niet.

  Maar dus nu niet liggen nöle, en al helemaal niet als je alleen op het commentaar van een radioreporter afgaat (hier leek het of de eerste helft wel o.k. was en de scheids een thuisfluiter). Want volgens mij zijn er maar een paar van de mensen die reageren bij in Rotterdam en bij die ‘ wieksers’ van Fox was niets te zien. Dus: niets gezien => niet zeiken.

  Hoop dat Türk blijft. Die jongen heeft inzet en liep volgens mij bij de degradatie volgens mij niet direct van het veld af, zoals die huurlingen en weglopers. Dat was trouwens echt Zum Kotzen…

  1. marcel

   Tja als we dan toch willen noale dan moet ik je gelijk geven. Ik denk ik ga nog ff kijken naar wat beelden (vanuit het uitvak zie je bijvoorbeeld niet of rajcomar daadwerkelijk buitenspel stond). Zet dus om 19.00 uur ff fox op ipv nederland 1.

   natuurlijk zoals verwacht een ruime samenvatting van ajax2, vervolgens de doelpunten van de wedstrijden van vrijdag, en daarna een overzichtje (het is inmiddels zondagavond 19.15) een overzichtje van de nog te spelen wedstrijden op zaterdag…………………

   vwb je vraag over de eerste helft, het was niet hoogstaand, maar omdat sparta het spel niet kon maken had VVV wel de overhand, en lag een venlose voorsprong eerder voor de hand.

   vwb de mensen die vinden dat er negatief gereageerd wordt, zou ik even naar de commentaren van trost, turk en fleuren kijken. Ze zullen het wel anders zeggen dan hier soms staat, maar het is overduidelijk dat ze zelf ook niet tevreden zijn over hun prestaties.
   Vervolgens vind ik noale op een internetsite toch nog altijd iets anders dan in het stadion, daar moet je ten alle tijde achter je club staan. Na afloop zag ik gisteren dan ook wel waardering en respect voor de spelers, die allemaal de moeite namen om naar het uitvak te komen. Zelfs een Luirink die naar het uitvak applaudiseerde kreeg enkele handjes vanuit het VVV-vak op elkaar.

 24. Ut Ven

  Inderdaad goed dat trainer en spelers na een verloren wedstrijd niet content zijn, en ook logisch volgens mij…ook dat heb ik trouwens vorig jaar wel eens anders gezien.

  Wat betreft het publiek in het stadion: Ben wel geschrokken van de negativo’s die al in de voorbereiding tegen die Grieken en Belgen om me heen zaten op de tribune en toen al alles afkraakten wat er van VVV op het veld stond. Waren volgens mij wel dezelfde mafkezen die elke thuiswedstrijd onder hoongelach van de supporters in het uitvak een kwartier voor tijd vertrokken.

  Trainers, spelers, directeuren en sponsors komen en gaan, al dan niet na wanprestaties en goed gevulde zakken (zou meelworm Tonnie nog geld meegekregen hebben en wat zou zo’n Soentjes verdienen voor de stommiteiten die hij begaat?, vraag ik me soms af..) Maar als echte supporter blijf je club trouw!

 25. YowVVV

  Dit was een van de meest lastige uitwedstrijden..
  Willem II thuis al gehad..
  Niets aan de hand, gewoon zware competitie start. Ben best tevreden met deze 4 punten op naar de duels die we gewoon gaan winnen! Op naar de top 3!

 26. Goodie

  VVV heeft zitten slapen. Vostermans was een goede verdediger geweest om erbij te hebben. We zitten al krap achterin, en hij is niet slechter dan Promes. En hij had echt wel voor VVV wil voetballen hoor na het vertrek van Lokhoff, anders kies je niet voor Dordrecht.

   1. Goodie

    Wil overigens niet zeggen dat ik Promes slecht vind hoor.

    Dat denk ik ook. Daarom hoop ik zo snel mogelijk van Nwofor af te zijn. Als dit in de laatste 4 dagen gebeurd wordt het wel erg krap aan.

   2. Ben

    Des te langer de koper wacht des te goedkoper Nowfohr wordt. Met Nowfohr zie ik echter VVV promoveren. wat is meer waard?

   3. Goodie

    Ja daar heb je gelijk in. Maar ik vrees het ergste. Komt een bod op de laatste dag en dan heb je niks. Dus VVV moet een deadline voor Nwofor trekken.

  1. RuiverCity

   Klopt. Denk dat ze dat dan proberen op te vangen door Altheer een linie te laten zakken. Dat ze maar tempo maken met Nwofor of een ander. Laten ze zich nu echt zo gek maken door die Nol Hendriks?

 27. tulipanes

  youssef el akchaoui is nog gratis af te halen. ik vond hem 3 jaar geleden bij ons een van de weinigen huurlingen die echt iets met vvv had. hij kan mooi de concurrentie aangaan met fleuren.

 28. Goodie

  Verdomme VVV heeft alweer zitten slapen. Die Ondaan van Telstar was een uitstekende spits. Sprong afgelopen week bij zijn kop goal 1,10 meter hoog. En heeft een goede trap techniek. Alleen is Willem2 weer is eerder…

 29. Drikus

  Hoezo “alweer zitten slapen” ?
  Omdat jij gecharmeerd bent van een speler en VVV deze niet heeft aangetrokken?
  Er zijn veel verschillende soorten spitsen, afmakers, werkers, balvast of juist sterk in de kaats, spitsen die mee voetballen of spitsen die in de 16 staan te wachten, kopsterke spits of klein en technisch behendig… Ik weet niet waar VVV precies naar opzoek is en welke kwaliteiten deze spits moet bezitten.
  Daarnaast moet VVV ook wel centjes op de bank hebben staan om te kunnen kopen en budget moeten hebben om het salaris te kunnen betalen. Volgens mij is dat momenteel niet echt het geval wat ik van de beleidsmakers heb begrepen.
  Ik neem aan dat VVV goed heeft nagedacht over verschillende scenario’s en de plannen klaar hebben liggen bij zowel het blijven als ook het vertrekken van Nwofor.

  1. Goodie

   Omdat ook Vostermans een uitstekende verdediger bij VVV zou zijn geweest. Voetbalt nu voor Dordrecht. En als VVV geen deadline voor andere clubs stelt tot wanneer Nwofor gekocht kan worden kan dit allemaal verkeerd uit pakken. Zie het scenario al voor me, Nwofor vertrekt op 1 of 2 september en VVV heeft wat geld maar kan niemand meer kopen.

 30. Depor

  Goodie je hebt gisteren teveel Fox gekeken. Daar werd deze speler namelijk geprezen door Jan van Halst. Ben blij dat VVV niet meer blind spelers koopt en dat er dit seizoen over elke aankoop wordt nagedacht. Willem II heeft flink wat centen ontvangen voor die speler die ze afgelopen week hebben verkocht en PATS… meteen kopen ze weer iets. Weinig beleid daar.

  Onze selectie is prima, als er niks vertrekt hoeft er ook niks meer bij.

 31. clubman

  Inderdaad Goodie, je lult de grote meneren van de tv na…voordat Jan van Halst die naam genoemd had wist jij nog niet van het bestaan van die “uitstekende spits” af.

  1. Goodie

   Nee hoor. Jan van Halst neem ik niet serieus, maar hierin had hij gelijk. Ik heb de wedstrijden van Ondaan gezien en petje af hoor. Waarom zou ik ”de grote meneren” na lullen? Van Halst heeft zelf als voetballer niets gepresteerd. De traptechniek van dat ventje was prima. Iets wat bij Rajcomar (tot nu toe) ontbreekt.

 32. marcel

  afhankelijk van hoe goed de scouting is, mag je je afvragen hoe goed een speler met 3 wedstrijden in het betaald voetbal (ook al scoort ie er 4) is. Hebben ze deze speler al eerder gescout in jongAZ ? of nog eerder bij ajax (jeugd).
  Van een goal gezien op TV een speler halen lijkt me overdreven.

  Ben benieuwd welke move VVV nog maakt op de transfermarkt, want dat er centraal voorin (basis) en centraal achterin (bank) nog iets moet gebeuren is duidelijk.
  en afhankelijk of Turk blijft mag daar ook iets gebeuren, of Yuki moet stabieler gaan spelen.

  1. Goodie

   Hij heeft in ieder geval al 3 wedstrijden meer beter gespeeld dan Rajcomar;-). Ik heb nog wel vertrouwen in Rajcomar, maar dat moet hij zeker tegen Helmond is iets gaan laten zien.

 33. festina lente

  Vorig jaar laatste transfer.toshiba werd verkocht. Die dag kwamen er 4 spelers bij.2 van ado 1 van bmg en 1 van twente.het was allemaal hosanna.we weten de afloop.het moet maar klikken.

 34. brise continu

  Als ik samen met al mijn vrienden een kaartje ga halen moet je de wedstrijd in de Arena laten spelen….dat kan ik jullie, uit de grond van mijn hart, niet aandoen…

  pssst…zo ff sprietse!!

Leave a Reply